E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli'den YSK kararı hakkında açıklama---

Bahçeli'den YSK kararı hakkında açıklama

Bahçeli'den YSK kararı hakkında açıklama
19 Nisan 2017 - 19:52 borsagundem.com

MHP Lideri Bahçeli, YSK tarafından CHP'nin başvurusunun iptal etmesi hakkında açıklamalarda bulundu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) referandumun iptaline yönelik başvurulara ret kararı vermesiyle ilgili olarak Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Bahçeli YSK kararı hakkında, “Bacadan girmek isterlerken kapıdan döndüler 16 Nisan’a mühürsüz seçim dediler. Tanımıyoruz dediler. Meşruiyetini tartıştılar. Ama kesin karar ve hükmü YSK verdi, bu bahsi kapadı” dedi.

ÇÜRÜTMEYE KALKTILAR TUTMADI

“Meşhur bir atasözümüzdür: ‘Yenilen pehlivan güreşe doymaz.’ Benim sözümdür: ‘Yese de doymayan, içse de dolmayan pehlivan olmaz.’ 16 Nisan halkoylamasını lekelemek isteyenler son şans ve kozlarını YSK’da denediler. Amma velakin bacadan girmek isterlerken kapıdan döndüler 16 Nisan’a mühürsüz seçim dediler. Tanımıyoruz dediler. Meşruiyetini tartıştılar. Ama kesin karar ve hükmü YSK verdi, bu bahsi kapadı. Oysaki mühürlenmiş iradeleriyle, mil çekilmiş idrakleriyle milletimizin verdiği mesajı çarpıtmaya, çürütmeye kalktılar. Fakat olmadı, tutmadı.

BUNDAN DEMOKRASİ ÇIKMAZ

Diyorum ki, Türk milleti 16 Nisan’da mührünü tam on ikiden vurmuş, siz daha neyin mühründen, neyin zarf ve pusulasından bahsediyorsunuz? Kıdemli kaos uzmanları tezgahlarını başka yere açsın. Deneyimli kriz ustaları boşuna çırpınmasın; 16 Nisan bitmiş, sayfa kapanmıştır. Bildik bir sözdür: Sular çekilince karıncalar balıkları yermiş. Sular yükselince balıklar karıncaları mideye indirirmiş. Mesele balık veya karınca olmak değildir. Çekileyim derken yıkılmak, yükseleyim derken yere çakılmak da mümkündür, hatta beklenmelidir. Milli iradeyi tanımayanların, durduk yere sine-i millet yaygarası koparması zillet-i mağlubiyetin ifadesidir ki, bundan da demokrasi çıkmaz.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gerçekbaşka20 Nisan 2017 00:25

    Sayın Bahçeli'nin dediği gibi kıdemli kaos uzmanları tezgahlarını başka yere açsın.Gidecek başka yerlerinde yok ama hala ülkelerine ihanet etmeye kalkıyorlar. Gerçekten bunlar Patagonyadamı yaşıyorlar..ne yiyip içiyorlar arkadaş anlamak mümkün değil

  • mersinliye cevap20 Nisan 2017 00:09

    2.5 milyon oyun hepsi hayırmı? değil 2.6 milyon 5.5 milyon olsa ne farkeder. iptal edilecek oylar içinde senin ve ailenin oyları olsa yine aynımı düşüneceksin. yapmayın allah aşkına kaybettiniz ama bir kez daha şansınızı deneyeceksiniz diye demokrasiyi öldürüyorsunuz.

  • Mersinffj19 Nisan 2017 22:34

    Ysk muhursuz oy sayisini aciklasa kim yalan soluyo anlasilir..eger gercekten 2.5 milyon oy varsa secim yenilenmeli

  • ülkesini seven vatandaş. 19 Nisan 2017 22:11

    Sayin Bahçeli ülkemize ve kendinize bir iyilik yapın. Siyaseti bırakın artık siz başta oldugunuz surece hayatta mhp ye oy vermem.

  • BAYILDIM SÖZLE19 Nisan 2017 22:09

    EN GÜZEL TESPİT SÖZÜNÜ SÖYLEMİŞ BAHÇELİ. YESEDE DOYMAYAN, İÇSEDE DOLMAYAN PEHLİVAN OLMAZ.

  • Bozkurt19 Nisan 2017 20:27

    Evetlere herhangi bir katkısı olmayan Bahçelinin en büyük hatası arkasına bakmamak, bir baksa Semih Yalçından başka kimse olmadığını görüp bütün gerçeği anlayacak.

  • Mann19 Nisan 2017 20:10

    Bu chp ve 40 haramiler daha önceki bütün seçimlerdeki aynısı yaptılar. Ve hatta cumhur başkanını bile tanımayıp. O benim cumhur başkanım.hic deyil demişti bu ke mal be