E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun 'bozkurtu'na yorum---

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun 'bozkurtu'na yorum

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun 'bozkurtu'na yorum
25 Haziran 2017 - 09:46 borsagundem.com

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul yürüyüşünde bozkurt işareti yapması soruldu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramının ilk gününde Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret etti.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Bahçeli'ye, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul yürüyüşünde bozkurt işareti yapması soruldu.

16 Nisan referandumu öncesi de benzer bir durumun yaşandığı ve kendisinin "memnun oldum" dediği hatırlatılan Bahçeli'nin, dünkü bozkurt işaretine yorumu ise şöyle oldu:

"Samimiyse başımın üstünde yeri var. Yok ülkücü camiayı kandırdığını sanıyorsa kendi kanıyor farkında değil..."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • .25 Haziran 2017 15:35

    hakkaten ilginç bugun tv dede habeleri izliyordum. bahçeli canlı yayınıbaşladı. neyse başladı konuşmaya ama dakkasında kılıçlar doğlu şöyle böyle, yok yürüyor, yok bilmem ne... yahu sen çıkmışsın camiden, devletin milletin işi gücü ve projesi yokmudurda saniyesinde kılıçdaroğluna çatıyorsun ? adam bırak yürüsün . her gun durduk yere çatıyorsun ? yabancı ülke siyasetinde böyle olmaz. duruyor duruyor yok o oyle bu boyle şu şoyle. paso laf... paso muhabbet. paso sohbet yani. siyaset kalşteside düştü hakkaten

  • Mustafa Kırkağaç25 Haziran 2017 12:52

    Tüm Türkiye'ye selamlar saygılar sunarım türk dünyasının şeker bayramı mübarek olsun Allahcc sağlık esenlik dolu günler nasip etsin

  • Eyy alaman ahmet engin25 Haziran 2017 12:22

    Alaman ekmegini yiyip yan gelip yatan sonraa yedigi kaba eden haci babalariniza selam olsun ..alaman ahmet engin.

  • Vezir Tonyukuk25 Haziran 2017 12:20

    Bozkurt işareti ; Kadim çağlardan beri yüzlerce , hatta binlerce yıldır Türkler tarafından geniş bozkır düzlüklerinde kendini karşı tarafa tanıtmak için kullanılan bir işaret şeklidir. O çağlarda yaşayan her milletin kendine özgü buna benzer işaretleri vardır. Herhangi bir partiye , gruba veya topluluğa mal edilemez !!! Bütün Türklerin (dini ve mezhebi ne olursa olsun) kullandığı ortak bir işarettir. Ülkücülerin bulduğu , sadece onların kullandığı bir işaret değildir. Dolayısıyla Kılıçdaroğlu bu işareti yaparak TÜRK olduğunu hatırlamışsa ve Türk milletine gönderme yapıyorsa başımızın üstüne !!!

  • ahmet engin 25 Haziran 2017 11:43

    çakma ülkücüler ve Alaman kırmaları hemen çöreklenmiş.

  • Hasan Huseyin25 Haziran 2017 10:42

    Bir parti lideri dusununku kendi elleriyle partisini bitirme peşinde olsun evet sayın BAHÇELİ hem kendini siyaseten bitiriyor hem partisini nasilmi çok iyi bir KOLTUK DEĞNEĞİ olarak tabi bir ÜLKÜCÜ bi MHP li olarak ZUL duyuyorum

  • KILIÇ25 Haziran 2017 10:06

    ÖNCELİKLE BİZ YORUMCULARA HOŞGÖRÜYLE YAYINLAYAN BORSA GÜNDEM ÇALIŞANLARININ VE TÜM TÜRK MİLLETİNİN BAYRAMLARINI KUTLARIM.