E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli'den Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözler---

Bahçeli'den Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözler

Bahçeli'den Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözler
22 Eylül 2020 - 20:48 borsagundem.com

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Tabipler Birliği'ne yönelik eleştirilerine cevap veren Kılıçdaroğlu'na sert çıktı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabı Twitter'den yaptığı açıklamalarda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap verdi. Kılıçdaroğlu'nun iftiracılıkla suçlayan Bahçeli, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"HAYATIMDA DUYDUĞUM EN SAÇMA SÖZ"

Kılıçdaroğlu, bugün TTB’yi ziyarete gitmiş. Yalan ve dedikoduyla perçinlenmiş çarpık açıklamalarını kamuoyuyla paylaşmış. Hezeyana kapılarak demiş ki: "Kovid-19'la mücadele edenler, hayatını bu işe vakfedenler terörist oluyor. Hayatımda duyduğum en saçma söz.”

"MÜFTERİLİKTİR, UTANMAZLIKTIR"

TTB’ne yönelik eleştirilerime Kılıçdaroğlu’nun cevap vermesi gayet doğaldır. Zira kaynakları aynıdır. KOVİD-19’la mücadele edenlerle ilgili en küçük sözüm yokken var demek müfterilik ve utanmazlıktır! Kılıçdaroğlu keşke bir yalan makinesine bağlanıp bu konuşmasını yapsaydı!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BİR DOST23 Eylül 2020 13:02

    Bütün maaşlı angusların kimyasını bozmuşsunuz, tebrikler sayın Bahçeli.

  • Saffet23 Eylül 2020 05:26

    Ak parti bir an evvek bundan kurtulmali iyi partiyle acil yapuci ortakliga gitmeli 

  • Vatansever.23 Eylül 2020 00:10

    Ulkede savas yok dunya pandemiden kiriliyor herles karsiliksiz para basiyor. Devletimiz mavi vatani savundugu icin icimizdeki hainler ve dis gucler bu durusu bozmak icin doları tirmandirarak ekonomik yaptirim yapip geri adim atmamizi istiyorlar. Devletimizi diz cokturmek icin yapmadiklari kalmadi yillardir hem ATATURKcuyum diyecen hemde hdp ile yuruyecen hainlerin disindaki vatanseverlerin gozunden kacmaz bu oyunlar.

  • horoz22 Eylül 2020 23:18

    hep aynı teraneler yok Mansur kazanırsa su faturalarınızı pkk lılar getirir, yok İmamoğlu kazanırsa İstanbul'a pkk sızar, dış güçler falan filan bu adamlar bu kadar tehlikeli ise neden o zaman neden geçmişte ortak aday çıkardın diye sormazlar mı adama milleti kutuplaştırmaktan vazgeçin artık huzura ihtiyaç var

  • Okan22 Eylül 2020 22:57

    Sayin başbuğ birde ekonomi enflasyon dolar euro borsa hakkında iki kelime açıklama bekliyoruz vatana canımız feda ama göz gore gore hergun kayipetmek nedir hergun zam hergun kur oynaklık nedir bu nasil bir ekonomi dolar 20 tl olsun ama sabit olsun bari battık deriz susarız

  • Alp22 Eylül 2020 21:33

    K.Oglu gercekten yalan soyluyor..adam salginla mucadelede Saglik calisanlarina sozum yok..dedi.ama bunlar hep saptirdi.TT.BIRLIGI dahil.doktorlar cok politize olmamali.halka moral vermeli.dedi.ama bunlar OLAYI cok farkli yerlere cekiyor.yani cok politize olmuslar..saglik bakanligini.begenmiyorlar..cok sisirdiler..tabiki.hepsi devil.nerdeyse yunanistanla anlasmayi onlar yapacam.. zaten savas halk saglgina aykiri diyor..ver o zaman yunana..denizi..kisiler haddini bilecek.her kim olursa olsun.maksat muhalefet olsunda.yunan falan farketmez..

  • UĞUR22 Eylül 2020 21:22

    Bir kelime de dolar için et ya,,ne olacak şu doların hali,,,milliyetçiyiz diye TL ye yatırım yaptık,gün geçtikçe param eridi,eriyor.

  • salim22 Eylül 2020 21:20

    Lak lak edeceğinize şu doların ateşini bir düşürün,,en büyük hainlik,memleketi dolara teslim etmektir.