E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli'den Kemal Kılıçdaroğlu'na ret---

Bahçeli'den Kemal Kılıçdaroğlu'na ret

Bahçeli'den Kemal Kılıçdaroğlu'na ret
12 Ekim 2015 - 14:41 borsagundem.com

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nun randevu talebini reddetti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, zamanlamanın uygun olmadığı gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun randevu talebini reddetti.

Kemal Kılıçdaroğlu, cumartesi gerçekleşen Ankara'daki terör saldırısının ardından dün Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Çankaya Köşkü'nde toplantı yapmıştı.

Kılıçdaroğlu bu görüşmenin ardından yaptığı açıklamada Devlet Bahçeli ve Selahattin Demirtaş'tan randevu talep edeceğini duyurmuştu.

DEVLET BAHÇELİ'DEN RET

Bu açıklamaya ilk cevap MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den geldi. Bahçeli, zamanlamanın uygun olmadığı gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun randevu talebini reddetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KONTROL12 Ekim 2015 16:24

    YAW BİR BAKIN BU BAHÇELİYE ALZHEİMER OLMUŞ OLABİLİR DE KİMSE FARKINDA DEĞİLDİR.VEYE BUNAMA BELİRTİLERİ GÖSTERİYO OLABİLİR

  • can_kursat12 Ekim 2015 15:28

    çözüm sürecine evet diyenlerle ne görüşülecek miş bahçeli en doğrusunu yapmış.çözüm süreci ÇÖZÜLME SÜRECİDİR,İHANET SÜRECİDİR TÜRKİYE Yİ PARÇALAMA SÜRECİDİR.BU BÖYLE BİLİNSİN!!!

  • can_kursat12 Ekim 2015 15:20

    çözüm sürecine evet diyenlerle ne görüşülecek miş bahçeli en doğrusunu yapmış.çözüm süreci ÇÖZÜLME SÜRECİDİR,İHANET SÜRECİDİR TÜRKİYE Yİ PARÇALAMA SÜRECİDİR.BU BÖYLE BİLİNSİN

  • mert12 Ekim 2015 15:16

    Siyaset sahnesinden çekilmen farz oldu Sayın Bahçeli.

  • KİM BUNLAR12 Ekim 2015 15:01

    BU ZATA RENDEVU TALEBİ ETMEK HATA