E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli'den hükümete destek açıklaması---

Bahçeli'den hükümete destek açıklaması

Bahçeli'den hükümete destek açıklaması
02 Kasım 2017 - 19:50 borsagundem.com

Devlet Bahçeli MHP'nin, hükümete terörle mücadelede ön şartsız destek olacağını söyledi

MHP lideri Devlet Bahçeli Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. "Hükümetin terörle mücadelede göstermiş olduğu kararlı ve korkusuz mücadeleyi tavizsiz sürdürmesi en samimi ve içten dileğimdir." diyen Bahçeli, "Kandan nemalanan, şiddetten faydalanan, kötülükten yararlanan, çevremizde yuvalanan PKK’lı katiller, inanıyorum ki, yok edileceklerdir." dedi.

Bahçeli'nin açıklamaları şöyle: 

"Terörizm vahşi, acımasız ve hain yüzünü bugün bir kez daha göstermiş, maalesef milli yürekleri kavurmuş, milli vicdana ateş düşürmüştür.

Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Ortaklar Bölgesinde,üstelik sınırın sıfır noktasında PKK’lılar alçakça, namertçe evlatlarımıza kast etmişlerdir.

Bu kapsamda altısı asker, ikisi korucu olmak üzere sekiz kahramanımız şehit olmuş, biri ağır olmak üzere iki kahramanımız da yaralanmıştır.

Öncelikle aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve büyük Türk milletine sabır ve başsağlığı niyaz ediyorum.

Yaralı kardeşlerimize acil şifalar temenni ediyorum. Unutulmasın ki, terörizm asla kazanamayacak, hain amacına asla ulaşamayacaktır.

Teröristler döktükleri kanda çırpına çırpına boğulacaklardır. Türkiye muktedirdir, Türk milleti kudretlidir, hıyanete göz açtırılmayacaktır.


Kandan nemalanan, şiddetten faydalanan, kötülükten yararlanan, çevremizde yuvalanan PKK’lı katiller, inanıyorum ki, yok edileceklerdir.

Hükümetin terörle mücadelede göstermiş olduğu kararlı ve korkusuz mücadeleyi tavizsiz sürdürmesi en samimi ve içten dileğimdir.

Milli mukavemet kırılamayacak, milli birlik ve kardeşlik ruhu bozulamayacaktır. Türk milleti iman ve iradesiyle, ihanetin belini kıracaktır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Özlem02 Kasım 2017 23:16

    Barajın altında kaldığın zaman napacağını çok merak ediyorum. Akp yüzüne bile bakmayacak. Oyum İYİ Parti’ye ülkücü olarak.

  • Cafo02 Kasım 2017 23:05

    Boşuna koltuk degnegi demiyor millet sana.Kapat partiyi geç AKP ye.Verdigi her destek devlet ve millet aleyhine oldu.

  • Bozkurt02 Kasım 2017 21:06

    Soracagin hesaplar noldu ya. Yuzde besin altina dustun. Bugune kadar oylari sana verdik. Yaziiijik. Ülkücüleri ihrac ettiler....

  • cem02 Kasım 2017 20:46

    Adam gerçekten devlet adamı gibi davranıyor devletin geleceği söz konusu olduğunda; ama bu bazı kesimler ne hikmetse rahatsız oluyor,bu hükümete değil devletine sahip çıkmaktır anlamak istemeyenlere duyrulur.....

  • misafir02 Kasım 2017 20:16

    her gün kendini yorma.ilhak et gitsin.zaman geçirme.ileride bu fırsatıda bulamassın

  • mehmet ali sakin02 Kasım 2017 20:15

    tebrik etmek lazım en iyi yaptığı iş hükümete destek böyle muhalefet partisi zor bulunur :D

  • mehmet ali sakin02 Kasım 2017 20:15

    tebrik etmek lazım en iyi yaptığı iş hükümete destek böyle muhalefet partisi zor bulunur :D