E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli'den Cumhur İttifakı açıklaması---

Bahçeli'den Cumhur İttifakı açıklaması

Bahçeli'den Cumhur İttifakı açıklaması
01 Aralık 2018 - 15:43 borsagundem.com

Bahçeli, Cumhur İttifakı'yla ilgili açıklamasında "Karşılıklı saygı içerisinde jestler de olabilir. Görüşmeler olumlu ve verimli, Cumhur İttifakı iyi gidiyor" dedi.

MHP Lideri Bahçeli, parti genel merkezinde 'Dünya Engelliler Günü' kapsamında düzenlenen programa katıldı. Bahçeli, etkinlik sonunda gazetecilerin yerel seçimlere ilişkin ittifak görüşmeleriyle ilgili sorularını cevaplandırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Karşılıklı jestler olabilir" açıklaması hatırlatılan Bahçeli, "'Cumhur İttifakı'nın içinde gönül vardır, ülke sevdası vardır, karşılıklı saygı vardır. Saygı kavramı içinde jestler de olabilir" dedi.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tekrar görüşecek misiniz?" sorusu üzerine Bahçeli, "Görüşme arzusu oluşursa, görüşmeye hazırız her zaman" diye konuştu.

Bahçeli, ittifak görüşmelerinde gelinen son durum sorulması üzerine de, "İki parti yöneticisi saygıdeğer insan zaman zaman bir araya geliyorlar, gelişmeleri değerlendiriyorlar, uzlaştıkları alanlar oluşuyor, üzerinde çalşımalar yapılan alanlar var. Sayın Cumhurbaşkanı dönüşünde Sayın Cumhurbaşkanına arz edeceklerdir. Sonra da karşılıklı değrelendirme ihtiyacı doğarsa, gereği yapılır. Şu ana kadarki gelişmeler olumlu olmaktadır" ifadelerini kullandı.

Muhalefetin, AK Parti ve MHP arasındaki görüşmelere yönelik eleştirilerine de cevap veren Bahçeli, "Muhalefet koalisyon düşünüyorsa yapsın. Yani 'Millet İttifakı' veyahut 'Zillet İttifakı' dediğimiz ittifakı koalisyona dönüştürmek istiyorlarsa, onların en tabii hakkıdır" dedi.

Bahçeli, Rekabet Kurulu'nun soğan stokçuluğu ile ilgili kararına da değinerek, "Rekabet Kurulu'nun kararına saygı duymak lazım. Soğan ile fazla işimiz yok. Rekabet Kurulu herhalde yakından inceliyordur" diye konuştu.

Ergenokon davası ile ilgili soruya da Bahçeli, "Ergenekon davası sonuçlanma aşamasına gelmiştir. Savcılık iddianamesi yarın mahkemeler tarafından görüşülecektir. Ergenekon davası iddianameye göre çökmüş durumdadır. Çok az bir ceza konusu söz konusu olmuştur" diye cevap verdi.

MHP 50 belediye başkanı adayını açıkladı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KADİR EKİCİ01 Aralık 2018 23:55

    SSK VE BAĞKUR EMEKLİLERİNİN AZ MAAŞ ALMALARI İÇİN ÖNCE ECEVİTLE SONRA DA TAYYİPLE İTTİFAK YAPANSIN. VEKİLLERİN ,SUBAYLARIN VE POLİSLERİN ÇOK FAZLA MAAŞ ALMASINI YAPANSIN. FAKİR DÜŞMANI BAHÇELİ.

  • Angarali01 Aralık 2018 23:06

    Mhp genel baskani kendi partisine oy vermeyek.

  • arif01 Aralık 2018 20:38

    Bahcelinin zillet ittifakını aynen kendisine iade ediyorum çirkin bir açıklama bende kendilerine şer ittifakı desem nasıl ayrimci dili bırakmalı kiniyorum

  • Hale nur01 Aralık 2018 20:30

    Seçilmiş cumhurbaşkanı ile anlaşmak ülkemenfaatinedir. Avrupa farklı birşey yapmıyor. Bahçeli ülkesini seven, kişiye göre hareket etmeyen deneyimli bir liderdir.

  • KILIÇ01 Aralık 2018 17:36

     İTTİFAK SÜRMELİ LEKE GETİRİCİ SÖYLEMLERDEN KAÇINILMALI .

  • Lala01 Aralık 2018 16:39

    Bu MHP hayatında hiç istanbul, ankara, izmir gibi büyük şehirleri alamiyor. Demek Türk milleti değer vermiyor bunlara