E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli'den Cumhur İttifakı açıklaması---

Bahçeli'den Cumhur İttifakı açıklaması

Bahçeli'den Cumhur İttifakı açıklaması
13 Eylül 2018 - 20:18 borsagundem.com

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Biz 31 Mart 2019'a cumhurun ittifakının damga vurmasını istiyoruz" diye konuştu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Polatlı Belediyesi Toplu Açılış ve Temel Atma törenine katıldı. Bahçeli, burada bir konuşma yaptı.

Bahçeli, "Tanklarıyla, toplarıyla, uçaklarıyla eğer tekrar üzerimize gelirlerse bir kez daha 15 Temmuz benzeri işgal ve ihanete kalkışırlarsa and olsun ki bayrağı bedenimize kefen niyetine sarar, okunan selaları duya duya son kanımıza son canımıza kadar bu aziz vatanı yine korur yine namertlere dünyayı dar ederiz." dedi.

Bahçeli sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Türkiye'yi kundaklamak, haysiyet ve hassasiyetlerini kurcalamak için fırsat kollayan mihraklar unutmasınlar ki, ne verilecek ilimiz, ne teslim edilecek toprağımız ne de çizilecek sınırımız ne de vazgeçecek tek bir insanımız vardır. Bu vatan, eşantiyon ürünü, teselli ikramiyesi, bağış, lütuf, ikram veya ihsan değildir."

Bahçeli, "Milli sınırlarımızın diğer yakasında kaos ve karmaşanın yayılmasına izin veren malum ülkelerin Türkiye'nin geri adım atmayacağını anlamaları isabetli olur. Hiç kimse sınırlarını zorlamasın. Geçmişte emperyalizme karşı yüreklendik bugün de yeni zaferlere imza atabiliriz" dedi.

YEREL SEÇİMLER

Bahçeli, yerel seçimlere ilişkin, "Zillet ittifakı hazırsa Cumhur İttifakı dünden hazır ve kararlıdır. CHP, PKK ile ittifak hedefinin bedelini elbette pahalıya ödeyecektir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini tartışmaya açmak için gün sayan, çetele tutan, papatya falı açan siyasi bedbahtlara, hiyanet çetelerine fırsat verilmemelidir. Biz 31 Mart 2019'a cumhurun ittifakının damga vurmasını istiyoruz." dedi.

EKONOMİ YORUMU

Bahçeli, "Enflasyona eğilmeyeceğiz, kura boyun eğmeyeceğiz, ekonomik sömürü çarkına kapılmayacağız, zor günleri aşacağız, azımızı çok yapıp eksiğimizi vakit geç olmadan tamamlayacağız." diye konuştu.

YUSUF NAZİK'İN YAKALANMASI

Bahçeli, Yusuf Nazik'in yakalanmasına ilişkin, "Reyhanlı'da bombalı saldırıyla katledilen 53 vatandaşın azmettiricisinin zalim Esad olduğu belirginleşmiştir." diye konuştu.

Türk Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Suriye rejiminin en güçlü olduğu kentlerden Lazkiye'de gerçekleştirdiği operasyonla, Reyhanlı saldırısının planlayıcısı olan Yusuf Nazik'i Türkiye'ye başarıyla getirilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tabi ya13 Eylül 2018 23:30

    Sende gram yurek olsaydi ,cumhurbaskanligi seciminin ilk turunda kendi basina girerdin , konusma daha fazla korkak

  • Haha13 Eylül 2018 23:27

    Yanasma

  • ALPTUĞ13 Eylül 2018 21:52

    Bu bir tükenmişliğin ifadesi,yok olmuşluğun ifadesi çaresiz yalvarıyor oysaki partiler iktidar olmak için kurulurlar uğraşacak hali kalmamış yazık yalvarıyor yoksa ayakta kalamayacak karizma sıfır.

  • misafir13 Eylül 2018 21:21

    adam diyorki,ben akp ye ilhak ettim.sen hangi parti adına demeç veriyorsun be adam.partimi bıraktın ortada.güldürme insanı

  • Tebrikler Sn. Bahçeli13 Eylül 2018 21:10

    Bu seçimlerde MHP nin oy oranı % 20 , AKP nin ise %34 olacaktır diye düşünüyorum.

  • IHLAS HOLDINGE KAYYUM ATAYIN13 Eylül 2018 20:52

    Cumhur ittifakiymis , ulkeyi ne hale getirdiniz? Yandaslar zengin oldu paralarini kacirdi yurt disina, bir de vatan millet sakarya derler, turk kimligi dunyada cok zedelendi, turklerden nefret ediyorlar dunya, yanlis dis politika sonucu...

  • BİR DOST13 Eylül 2018 21:26

    Ayak üstü iftira atmadığın bi kendin kalmadı herhalde. İnsanlar herkesi kendi gibi sanırmış, sanırım çok kişilikli bir adamsın sen.