E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli'den Avrupa Birliği'ne rest---

Bahçeli'den Avrupa Birliği'ne rest

Bahçeli'den Avrupa Birliği'ne rest
27 Mart 2018 - 11:31 borsagundem.com

MHP lideri Devlet Bahçeli, "AB'ye üyelik kapısı kapandı, onlara gereken cevap verilmeli; süreç bitecekse biter, dünyanın sonu değil" dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne (AB) üyelik kapısının
kapandığını belirterek, bu nedenle Birlik yönetimine "gereken cevabın" verilmesi gerektiğini söyledi.
Bahçeli Türkiye'nin AB sürecinin bitmesinin de dünyanın sonu olmadığını dile getirdi.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Bulgaristan'ın Varna kentinde dün bir araya gelen AB Liderleri, Türkiye'nin Suriye'ye müdahalesi ve Türkiye'de gazetecilerin hapse atılması gibi endişelerinin yer aldığı uzun bir listeye Türkiye tarafından çözüm sunulmadığını dile getirmişlerdi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli bugün partisinin Meclis grup toplantısındaki konuşmasında, "AB Türkiye ile ilişkilerinde soğuk savaş psikolojisi ile hareket ediyor. Türkiye'yi dışlıyor, aşağılıyor ve küçük görüyor" dedi.

Bahçeli sözlerine şöyle devam etti:

"AB ile göstermelik katılım müzakereleri tıkanmıştır. Gerçekte AB üyelik kapısı Türkiye'ye ardına kadar kapatılmıştır. Gereken cevabın verilmesi zaruri olmuştur. AB'nin nazına katlanacak sabrımız kalmamıştır. Bitecekse biter. Dünyanın sonu değildir, olmayacaktır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • misafir27 Mart 2018 19:17

    yap 5000 kişi ile bir seferde a.b.ne.görsünler günlerini.gerçi sefer sefer üstüne geliyor yoruluyorsun ama idare et artık.aslan parçası.

  • fafa27 Mart 2018 19:03

    Sen ,önce kendini kurtar,yapışmışsın koltuğa çocuk gibi gitmemde gitmem diyorsun;üstelik başarısız olduğunu bile bile.

  • Hk27 Mart 2018 14:01

    Kendince konuş Muş

  • Yalova Kaymakamı27 Mart 2018 13:23

    Bu da bizden ya laaa....

  • ASılTürkoğluTürk27 Mart 2018 12:47

    ne hukuku ne kuvvetler ayrılı ne prensibi geçtiğimiz 5 yıl içinde binlerce insan öldü milyonlarcası ise evsiz kaldı hangi hükümet ab için evet der halka sormadan onlara ömür boyu oy yok

  • SEÇMEN27 Mart 2018 12:35

    yargı bağımsızlığı, insan hakları, demokrasi ve hukun üstünlüğünden rahatsızlık duyanlar elbette AB rüyasından da rahatsızlık duyacaklardır. Çünkü onların rüyası sadece kendilerinin üstünlükleridir.

  • ALPTUĞ27 Mart 2018 12:35

    Anadoluda bir vecize vardır( bekara karı boşaması kolaydır) işte buda birisi kendi kendine atıp tutuyor yakalamiş bir kuyruk kendimi kurtarabilirmiyim diye uğraşıyor yazık çok yazık.

  • Türkoğlutürk27 Mart 2018 12:11

    Hukukun üstünlüğü, kuvvetler ayrılığı prensipleri ab nin olmazsa olması, bu prensiplerden niye rahatsızlık hissediyorsun.

  • ersin27 Mart 2018 12:11

    çayın afiyet olsun.

  • cenk mert27 Mart 2018 12:11

    borsayla bir alıp veremediği var ama!!!! çözemedim

  • SIRADAN BİRİ27 Mart 2018 11:57

    50 yıllık avrupa rüyamız senin gibilerin fantezileri yüzünden bitmeyecek, 50 yıllık bir emek var, bu emeğe sırtını dönenler bu ülkeye ihanet etmiş olacak, öyle asarım keserim le laf kahramanlıklarıyla ülkenin geleceği heba edilemez..