E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli'den Anadolu turu ---

Bahçeli'den Anadolu turu

Bahçeli'den Anadolu turu
22 Temmuz 2015 - 12:46 borsagundem.com

MHP lideri Bahçeli, 7 Haziran seçimleri sonrasında partisinin oy oranının artırdığı illerden başlamak üzere Anadolu'ya 'teşekkür turuna' çıkıyor.

Bugün Kırıkkale ve Kırşehir'e; yarın ise Nevşehir, Aksaray ve Niğde'ye giderek 'genişletilmiş il divanı' toplantısı yapacak olan Bahçeli'nin gelecek haftaki programı ise hafta sonu netleşecek. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP geleneğinde 'genişletilmiş il divanı toplantıları' olduğunu belirterek, "Sayın Genel Başkanımız seçim sonrasında milletvekili çıkardığımız illere teşekkür ziyaretinde bulunacak" dedi.

ERKEN SEÇİM HAZIRLIĞI MI?

'Bu bir erken seçim startı mı' sorusuna ise Büyükataman, "Hayır, değil. Bu bir teşekkür ziyareti olacak. Genişletilmiş il divanı toplantıları bizim geleneğimizde vardır. Bu toplantılara genel merkezden divan üyeleri ile o il ve ilçe yönetim kurulları, eski ve yeni milletvekilleri, kadın ve gençlik kolları, belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, milletvekili adayları katılır. Genel başkanımız bu gezilerde gündeme ilişkin de değerlendirmelerde bulunacak" diye yanıtladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • seçmen24 Temmuz 2015 02:18

    bu zor zamanda yakışanı yapıp kaçtınya git teşekkür et bak bakalım kaç yerde protesto edileceksin

  • exper22 Temmuz 2015 16:19

    Sn. Bahçeli biran önce o koltuğu bırakmalı, Akademisyenden siyasetçi olmuyor. Akp ye destek vermekten ve iktidardan kaçmaktan başka ne yaptı?

  • yaşlıkurt22 Temmuz 2015 15:52

    yaşlı kurt yıllarca size oy verdi tüm çevresiyle birlikte ama artık yeter bundan sonra akkurtları destekleyeceğiz devlet bahçeli gitmedikçe MHP ye oy yoktur.

  • HİH HİH22 Temmuz 2015 15:27

    Çıkınca nolacak ikdidarmı olacak mış?

  • DÜŞÜNECEĞİM22 Temmuz 2015 14:42

    eğer erken seçim olursa mhp oy vermeyi sanırım düşünmüyorum 4 seçimden beri destekledik te ne yaptın ülkeyi yönetmek gibi bir düşüncesi olmayan partiye oy yok bence..

  • erol22 Temmuz 2015 14:20

    akp'nin arka bahçesine artık oy yok

  • nur çel22 Temmuz 2015 13:36

    Sn bahçeli akp ye hep destek olurum siz merak etmeyin mi diyeceksin hdp yle birlikte imza da atarım kusura bakmayın mı diyeceksin

  • Bozkurt 22 Temmuz 2015 13:22

    Bu güne kadar hep MHP ye oy verdim.Son zaman MHP nin tutumu beni düşündürmeye başladı. Genel başkan dahil yöneticiler verdikleri demeçlerle insanı ürkütüyorlar. Baş sağlığı için verilen demeç bile kafa karıştırıyor. MHP kendine gelmeli.

  • baturayersin22 Temmuz 2015 13:06

    miletin işi gücü yok sizin egolarınız için hergün seçim yapalım hepinizin son kulanma tarihi geçti milet vekiline zam menfaati olduğunda hepiniz bir oluyorsunuz