E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli'den altılı masa matematiği: 6x0=0---

Bahçeli'den altılı masa matematiği: 6x0=0

Bahçeli'den altılı masa matematiği: 6x0=0
14 Ocak 2023 - 15:31 borsagundem.com

MHP'nin Kızılcahamam kampı devam ederken parti lideri Bahçeli önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Cumhur İttifakı, başörtüsü düzenlemesi, seçim tarihi ve altılı masaya ilişkin konulara değindi.

MHP, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde üç günlük kampa girdi. Merkez Disiplin Kurulu, Merkez Yönetim Kurulu ve milletvekillerinin katıldığı toplantıda, seçimler için yol haritası masaya yatırılırken iç ve dış gelişmeler ele alındı. Toplantıda değerlendirme yapan MHP lideri Devlet Bahçeli önemli mesajlar verdi.

''MUHALEFETİ DİKKATE ALMIYORUZ''

Habertürk’ten Mahir Kılıç’ın haberine göre; başörtüsüne Anayasal güvence konusunu değerlendiren MHP lideri, "400'ün üzerinde oy ile çıkarsa sağlıklı olur. Olmazsa referanduma gidilir. Muhalefeti dikkate almadan yola devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı'nın genişleyip genişlemeyeceği hakkında konuşan MHP lideri, "İttifaklar genişleyebildikleri kadar genişlesinler" dedi.

ALTILI MASA İÇİN: SIFIR YUTAN ELEMAN

Altılı masayı da eleştiren Bahçeli, "6'lı masanın 10 toplantı sonucu üzerine denklem kurdum. 6 çarpı sıfır eşittir sıfır. Sıfır yutan eleman" diye konuştu.

MHP lideri Bahçeli, seçimlere yönelik parti programı hakkında, "Bizim programımız ile cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi örtüşmüştür. MHP programı ile cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini karşılaştırdığımızda güfte ile beste örtüşmüştür" dedi.

Seçim tarihi hakkında açıklama yapan Bahçeli, "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi nasıl bir değerlendirme yapar onu bekleyeceğiz. Biz seçime hazırız" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Tahammül edemediler

 

Bakan Kirişçi’den kadro açıklaması

 

Altılı Masa'dan Saraçhane'de 'İmamoğlu' buluşması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (21)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran15 Ocak 2023 22:29

    Bir Ebabil olarak sizin vergilerinizle bize verilen paraların vicdan azabı beni yakacak. Cumhur ittifakına destek olmaktan çok pişmanım. Bu bir itiraftır.

  • baran15 Ocak 2023 22:26

    Hükümet Ebabili olarak aldığımız haram paraları helal edin. Vicdanen çok rahatsịzım.

  • emre15 Ocak 2023 18:57

    bunak hesabı.

  • baran15 Ocak 2023 15:10

    Mesella 80 önecesi Komunist propaganda yapılırken hep köylerdeki ağalık sistemini ya da çok kazanan patronu eleştirir sömürül düzeninin yıkılması gerektiğini iddiasında idiler.  Elbette bunlarda gerçek payı olsa da asıl konu Türk Milliyeti Dini ve varlığı idi.  Toprak ağalarının çoğu da kurtuluş savaşına katılmamış fırsatçı dönmelerdi.  bunların hala bir kısmı aramızda! Yani tahrik eden ile provake edenler çok farklı değildi.  Ama mesel insanları kutup kutup ayrıştırmak olduğu için birlik ruhunu bozmak olduğu için kolay ve poüler olana inanmak toy ve saf tiplere her zaman kolay gelmiştir. 

  • baran15 Ocak 2023 15:03

    Siyasi akıl ve deha hiç bir şeyle değişemez.  Şu İngiliz Başbakanına bir balın tam bir Saray Emrine amade hödük!  Çok ta zenginmiş bu hindu!  Ama eleştirler ve sesler o kadar cılız ki!  İnsanlık adeta felakete sürükleniyor.  Aslında İngilzive Amerikan halkı da durumun farkında da önüne sunulan seçenekler nir de yozlaşmaya doğru eğilim insanın tabiatında çok kolay olduğundan adeta şeytanlaşmış bu derin yapının köpeklerine çerez oluyorlar!  Öyle gencim güçlüyüm her halttan anlarım kafası çok ahmakça bir kafa ucuzculuk ve basitliktir. Devlet yönetmekte doğrular da sebat etmek te kahpe ve alçaklara karşı dik durmak ta her babayiğitin işi değildir. Hele 6 lı masanın kuklalarının yapacağı iş hiç değildir.  

  • AHMET ÖZBİR15 Ocak 2023 13:05

    "ASKERE DÜŞMANLIK, DÜŞMANA ASKERLİK YAPMAKTIR!" (Tek Ülkücü Lider Sn Devlet Bahçeli) Ağzının payını aldın mı Kılıçsallaroğlu ?!..

  • Nuri 18 Ocak 2023 06:50

    Ahmet mööööö 🐄🐮🐄🐮🐄🐮🐄

  • Mucise Reis : )16 Ocak 2023 07:53

    Şimdi balyoz, ergenekon, kozmik oda vb. işlemleri destekleyenlerin ağzından bu cümleler :D pilotlarını koruyamayan ve feto adamlarının hava kuvvetlerine sızmasına göz yumen zihniyet :D yazıyorsun ama yine boş yazmışsın : )) Hadi diyorum ya Ahmet yanlışmı diyor, bir kez katılayım, bu adam haklı diyim, çok güzel yazdı diyeyim, destekliyeyim istiyorum... ama bir yazıyorsun ne başı belli, ne sonu belli fikirler.. içi boş, geçmişle uymayan, bir 20 yıla aynı bakış açısını koyunca, farklı olaylada sıtıp uymayan ters düşen yazılar :D gerçekten katılmak istiyorum bir yazınada... ama kozmik odaya ne demek lazım ? mesela.. geçtim 300-500 paşanın görevden bir günde laınıp hapse atılmasına  pkk lı bir kişinin gizli tanığını, yada isimsiz bir a4 kağıdı mektupla askerleri terör örgütü yapmayı .... ee nerede şimdi aynı kormacı kişiliğin ? Parti finosu diğince ağlıyorsun :D asker değil, parti yalakalığı yapıyorsun :D

  • romancı15 Ocak 2023 12:42

    mafyacılık oynamak,ARAP istilasına destek olmak için koministlere karşı  sokaklarda 5000 can verdik.12 EYLÜL ÖNCESİ TÜRKÜ TÜRKE KIRDIRANLAR BU İSTİLACI HÜKÜMETİ GETİRMEK İÇİN OYUN OYNADILAR VE TÜRK EVLATLARINI SAĞCI SOLCU ADI ALTINDA DOĞRADILAR..

  • baran15 Ocak 2023 13:31

    Elbette MhP nin ve ülkücü gençlğin de bir takım hataları oldu. Katı ve hoşgörüsüz bir siyaset izlediler ancak bütün sol franksiyonların adeta üzerine geldiği soğuk savaş döneminde başka türlü de davranamazlardı. Bir de bazıları mafyaya karıştılar şimdi o işleri de pkk itleri yapıyor  uyuma!  Daha doğrusu gizli ve sinsi bir kimlik siyaseti yapıp ciğerini söküyorlar farkında değilsin Özellikle Chp li belediyelerin tüm imkanları % 70 bu hain kahpelere veriliyor sen hala kuru gürültü yapıyorsun.

  • baran15 Ocak 2023 13:21

    HADİ oradan!  O işin hikaye kısmı benim bildiğim 56 civarında sol komünist provakosyon örgüt vardı!  Bunların bir kısmı Mao cu bir kısmı Marksist Leninist idi! Kesinlikle Türk devletine dine karşı yetiştirildiler!  Tabi bir kısmı da pkk ve benzeri yapılanmalar ile En başta Amerika dan ve S.S.C.B Sovyet Rusya ve Çin den destek görüyordu. Ülkücü gençlik komünist yapılanmaya karşı koydu duvar gibi önünde durdu, Macaristan a Çekoslavakya Romanya Polonya Doğu Almanya Rus tankları altında yıllarca Komünist rejimde ççok ağır bedeller ödediler.  Türkiye ye Komünizm giremez hikayesi tam bir yalan ve palavradır. 12 Eylül olamasaydı büyük ihtimal komünist kalkışma olacak ve iç savaş çıkacaktı.  Şimdi herkes tu kaka etse de gerçekler değişmez. 12 Eylül ün işkenceyi engellememesi baskıcı rejimi eleştirebilinir fakat özde doğrudur. 

  • Recai15 Ocak 2023 09:35

    Su yasinda serefinle emekli ol cekil kenara . Partinin oyunu %10un altina dusurdun, akpye yanlayip baraji gecmeye calisiyon

  • baran15 Ocak 2023 11:20

    Yaş değil yaşanılan önemli. Siyasette dem almak olgunlaşmak önemli sallama çay ancak senin gibi olur salla salla dök!  Ha bir de dallamalar var bunlar da sadece böğürür neler olduğu hakkında bir fikri dahi yoktur!  Sadece samanı biraz eksilince ondan böğürür.  Ha bir de yaş dedinde Eskişehir de 93 lük fosile ne dersin?  Hala bir sonraki seçimlere hazırlanıyor. Ulan işiniz gücünüz yalan sahtekarlık.

  • EŞREF15 Ocak 2023 01:00

     ÜLKÜCÜ MÜ KALDI ,,,,MAZİ OLDU,,,,,  BOŞ TENEKE LAKIRDISI  OLMA DA LİDER  .........DURMAK YOK SOYMAYA DEVAM,,,,,,,

  • Nuri 14 Ocak 2023 23:35

    Ahmet mööö

  • AHMET ÖZBİR14 Ocak 2023 19:22

    ÜLKÜCÜLERİN tek adresi MHP'dir, Lideri ise Başbuğ'un vekili Sn. Devlet Bahçeli'dir, başkasının Ülkücülük taslaması zamazingodan ibarettir. Rabbim REİS'imizi ve Sn. Bahçeli'mizi korusun, başımızdan eksik etmesin. Onlar varoldukça TERÖRİSTLER Türk'ün vatanına yamuk yapamayacak, bayrağımızı yere seremeyecektir. Ne mutlu Türk'üm, müslümanım, vatanıma ölümüne bağlıyım.

  • vatandaş14 Ocak 2023 19:44

    sen sadece 3 kuruşluk bir trollsün, başka bir şey değil. yarın yahudi lobisi 2 kemik atsa önüne onların kapısının önünde havlarsın tatava yapma

  • vtds14 Ocak 2023 17:53

    bahceli .erdagan .adamın hası diger yorumcular 6+1 masadan bu ulkeye hayir gelmezzzzzzzzz

  • Nuri 14 Ocak 2023 17:31

    MHP e oy veren elime tüküreyim.Alırsınız seçimde boyunuzun ölçüsünü.

  • Fatih14 Ocak 2023 16:13

    Seçimden sonra MHP diye bir partinin kalmadığına şahit olacak Bahçeli.

  • Servergazi16 Ocak 2023 08:06

    Seçimde herkesi hüsrana uğratacak MHP siz kendiniz yormayın.Kılıçdaroglu barajı bu halde aşıyorsa MHP’nin baraj altında kalması milletinin acizligidir