E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli'den 'Alparslan Türkeş Üniversitesi' açıklaması---

Bahçeli'den 'Alparslan Türkeş Üniversitesi' açıklaması

Bahçeli'den 'Alparslan Türkeş Üniversitesi' açıklaması
09 Şubat 2019 - 14:20 borsagundem.com

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Sayın Cumhurbaşkanı şahsımı telefonla arayarak Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin ismini Alparslan Türkeş Üniversitesi olarak değiştirmeyi düşündüklerini ifade etmiştir.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin kuruluşunun 50. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen kutlama programında yaptığı konuşmada, "Sayın Cumhurbaşkanı şahsımı telefonla arayarak Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin ismini Alparslan Türkeş Üniversitesi olarak değiştirmeyi düşündüklerini ifade etmiştir." dedi.

Bahçeli, "Partimizin 50. kuruluş yıl dönümünü kutladığımız bugünde, böylesi heyecan verici bir düşünce, MHP mensuplarını ve dava arkadaşlarımızı ziyadesiyle memnun etmiştir. Sayın Cumhurbaşkanı'nın böyle bir düşünce ve tasarrufu 50. kuruluş yıl dönümümüz için müstesna ve muazzez bir armağan olmuştur." dedi.

"Tarihimizle kavgalı milletimizle mesafeli, değerlerimizle arası açık sözde aydınlar, sözde siyaset mühendisleri, çürük demokrasi havarileri için elbette ne söylense beyhudedir." ifadesini kullanan Bahçeli, "Onlar Türkiye'nin kuyusunu kazmakla meşgul olan köksüzlerdir, onlar değişim çığlığı atarken aslında teslimiyet ve yabancılaşmayı kelime ve kavram oyunlarıyla öven ve temenni eden ihanet lobisidir." dedi.

Bahçeli, "Bize 'saray bekçisi' diyen Kılıçdaroğlu'na gerçekten acıyorum, perişanlığına üzülüyorum. O da biliyor ki Türkiye'nin bekası için bekçi olmaya hazırız. O da görüyor ki Türk milletinin bekası için bekçilikse bize düşen seve seve yaparız." diye konuştu.


 

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİR10 Şubat 2019 16:55

    TÜRKEŞ komünizmin ülkemizin işkaline karşı canını ortaya koyduğu gibi, Sn. Bahçeli de FETÖ-PKK ve onlara sevgi busesini her fırsatta yapıştıran CHP'ye karşı durmakta, VATANA, BAYRAĞA, EZANA SAHİP çıkmaktadır. Bekçiyiz, DİN İÇİN, BAYRAK İÇİN ÖLÜRÜZ, KATAKULLECİLERE GEÇİT VERMEYİZ!..

  • alp09 Şubat 2019 22:46

    yakışııııır...büyük lidere....gerisi...İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR-

  • Haha09 Şubat 2019 15:15

    Aman aman ne buyuk nimet :)))