E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli'den Abdullah Gül'e çağrı!---

Bahçeli'den Abdullah Gül'e çağrı!

Bahçeli'den Abdullah Gül'e çağrı!
29 Ekim 2015 - 07:17 borsagundem.com

Bahçeli, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le ilgili bir soru üzerine "Abdullah Gül toplumun ihtiyaçlarını reddetmemesi gerekir." dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, NTV ve star TV ortak yayınında Nazlı Çelik'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

BAHÇELİ'DEN GÜL'E ÇAĞRI

Çelik'in, "Abdullah Gül'ü siyaset fotoğrafının neresinde görüyorsunuz?" sorusuna karşılık Gül'e çağrıda bulunan Bahçeli, "Toplumun ihtiyaçlarına cevap verecek birikimi varsa, toplumu reddetmemelidir." diye yanıtladı.

BAHÇELİ 1 KASIM'DA NE KADAR OY BEKLİYOR?

1 Kasım seçimleri çok önem arz eden bir seçimdir. 7 Haziran seçimleri 10 Mart’ta açıklanmıştı ve o günden bugüne hazırlıklar sürekli kılındı partiler tarafından. Bu seçimler bütün partiler tarafından önemsenmektedir. Dolayısıyla partilerimiz kendilerini hazır halde görmektedir. Özellikle seçim beyannamelerinde bir değişiklik olmamıştır güncelleme dışında. Bazı siyasi partiler sosyoekonomik meselelerin çözümünde uzlaşıcı bir zemine doğru kaymışlardır. Seçimlerle alakalı olarak eşit şartlarda bir seçim yapılmadığını da bilmek lazımdır. Bu seçimlerin Milliyetçi Hareket Partisi ve diğer siyasi partilere milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum ve bütün partilerimize başarılar diliyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak oylarını çoklaştırmayı hedefleyerek seçimlere girmektedir. Zannediyorum 7 Haziran seçimlerini aşan bir orana geleceğiz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)