E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli: Zalimler fırsat kolluyorlar---

Bahçeli: Zalimler fırsat kolluyorlar

Bahçeli: Zalimler fırsat kolluyorlar
17 Ocak 2019 - 13:19 borsagundem.com

MHP lideri Bahçeli, '''Mahalli İdareler Seçimleri'nin çok önemli olduğunu vurgulayan Bahçeli, "31 Mart seçimleri çok önemli. Zalimler fırsat kolluyorlar. Türkiye'nin önünü kesmek isteyenler hazırlık yapıyor'' dedi

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin il başkanları toplantısında konuştu.

Konuşmasından satır başları:

Bizim meselesimiz vatandır. Bu nedenle var gücümüzle çalışalım. Dedikoduyla geçirecek vakit yoktur. Sürekli hareket halinde olacağız. Sürekli üretip, ülkemiz için fedakarlık yapacağız. Çünkü sorumluluğumuz ağırdır. Unutmayınız; siyasetin doğru olması kadar, doğru siyasetin yapılması da önemlidir. Halkın yanında olmak doğru tutumdur. Hakikatin yanında olmak doğrunun ta kendisidir. Bizim yalanla işimiz olmadı, olmayacak. Yarım asırdır dediğimizi yaptık; yapacaklarımızın vaadini verdik. Asla taviz vermeyeceğiz. 

24 Haziran 2018 seçimlerinden sonra Türkiye Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçtik. 15 Temmuz'la mücadele edildiği bir zaman döneminde milli iradenin tercihiyle yeni bir sisteme geçilmesi göz kamaştırıcı bir başarıdır. Türkiye artık zincirlerinden kurtulmuştur. AK Parti ile milli kaderimize yön verdik.

31 Mart seçimleri çok önemli. Zalimler fırsat kolluyorlar. Türkiye'nin önünü kesmek isteyenler hazırlık yapıyor. 

Bizim hedefimiz; Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin 31 Mart'tan güçlenerek çıkmasıdır. Zillet ittifakını bozguna uğratmak gayemizdir.

İkinci hedefimiz; milli bekamız üzerinde oynanan oyunlar hakkında uyanık olmaktır. Cumhur İttifakı Türkiye'ye tuzak kuranları şaşkına çevirecektir. Zilletin, millete meydan okumasına sessiz kalamazsınız. 

"DÜŞMAN SEVİNDİRMEYİNİZ"

30 büyük şehirin tamamında AK Parti ile uzlaşmaya vardık. Oy dağılımlarını dikkate alarak, siyasi irademizi somutlaştırdık. 712 belediye başkan adayımızı milletimizin huzuruna çıkardık. Kalan 220 adayımızı önümüzdeki günlerde takdim edeceğiz. 

31 Mart'ta düşman sevindirmeyiniz, gevşeklik göstermeyiniz, zilleteyi güldürmeyiniz. Fitne fesata hayat hakkı vermeyin. Milli görevi yerine getirmek için her eve ulaşmak, her kalbi kazanmak zorundasınız. Türkiye'nin onurlu geleceğinde söz sahibi olmaya davet etmelisiniz. Her kapıyı çalınız, bıkmadan, usanmadan anlatınız. Ayak basmadık yer bırakmayınız. Samimi olacağız, ahlaklı olacağız. 

Güney sınırlarımız boyunca ve milli bekamızı doğrudan etkileyecek olaylar yaşanıyor. ABD, PKK'yı himaye etmek, bu örgütleri Kürt kökenli kardeşlerimizle ilişkilendirmek için bir plan devreye sokmuştur. Kürt kökenli kardeşlerimizin, kan döken hiçbir katille bağı yoktur, olmayacaktır. Kürt kökenli kardeşlerimiz oyuna gelmeyecek, Trump'un rezil tuzağına düşmeyecektir. Trump, 30 km derinliğinde bir güvenli bölgeden bahsetmiştir. Şayet oluşturulacak güvenli bölge tamamen Türkiye'nin kontrolünde olacaksa diyeceğim bir şey yoktur.  Güvenli bölgenin şartlarını ABD belirleyecekse, bugüne kadar yaptıklarımızın üzeri silinecektir. Esad'ın kendi geleceği için hangi dayatmalara razı olduğu meçhuldür. 20 milli güvenli bölge tanımıyla kast edilen nedir, terör örgütleri bulunacak mı, Rusya bu işin neresinde? 

SORU- CEVAP

(Erhan Usta'nın ihracı) Merkez Disiplin Kurulu, sayın vekilin Samsun'da yaptığı çalışmalar sırasında ortaya koyduğu karar ve görüşler parti tüzüğümüzle uyuşmadığından parti yönetimimizden ihraç edilmiştir

(Cumhur İttifakı) 30 büyük şehirde 27 il AK Parti'ye 3 il MHP'ye bırakılmıştır. 30 büyük şehrin illerinde ise değerlendirmeler yapılmış, her ile bağlı ilçelerde paylaşımlar söz konusu olmuş ama bunlar pazarlık olarak değil, veriler ışığında gerçekleştirilmiştir.  Zillet ittifakı zaman içerisinde her gün televizyonda takip ediyoruz, 21 ilde şöyle oldu, şurada anlaşıldı, şurada şöyle oldu gibi haberler görüyoruz. Ama kesinleştikten sonra zillete kaptırmamak için konuşacağımız iller olabilir.

(Cumhurbaşkanı ile görüşme) Cumhurbaşkanı davet ederse görüşürüz. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ha ha ha 17 Ocak 2019 20:20

    Tabi siz giderseniz devlet yikilir dimi ....

  • dikkat dikkat17 Ocak 2019 17:55

    Sayın Bahçeli böyle konuşursanız kriptoları çok üzersiniz . aman ha...

  • metin17 Ocak 2019 17:55

    Bence emekli olduktan sonra İbrahim Karagül ile ortak makale yazsın kafalar aynı

  • ALİŞ 17 Ocak 2019 15:36

    zalimler fırsat kolluyormuş eeeee bunu bizde biliyoruz sen ne yapıyorsun onu görelim

  • Bir degerlendirme17 Ocak 2019 13:43

    Kardeşim bofameryllinch,deuchbank,credit suisse,çıtı borsanın motoru olan THY ye operasyon yapıyor siz daha fazla konuşmayı bırakıp bunlara karşı nasıl hamleler yapılabilir bunları gündeminize alın.Yani Amerika-pentagonun adına hareket eden bofa merylllinch in yeni THY hedefini boşa çıkarmanız lazım. Adamlar bizim milletle alay ediyorlar biz istediğimiz i yaparız farkına bile varamazsiniz diyorlar.

  • Türkoğlutürk 17 Ocak 2019 13:41

    Bir kerecik olsun abd üsleri hakkında konuşmadın. BOP hakkında tek cümle söylemedin. Elin gavuruyla bir olup müslüman ülkeleri parçalayanlar hakkında konuşmadın.

  • gobel6618 Ocak 2019 21:03

    Hep ulusal TV gibi tv lerden seyredersen tabiki Bahçelinin hiç bir dediğini duymazsın.