E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli: Zaho'da masumların canına kast eden saldırı bir terör eylemidir---

Bahçeli: Zaho'da masumların canına kast eden saldırı bir terör eylemidir

Bahçeli: Zaho'da masumların canına kast eden saldırı bir terör eylemidir
28 Temmuz 2022 - 16:40 borsagundem.com

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tahıl sevkiyatı üssünün İstanbul'da açılmasına ilişkin, "Açlık ve yoksullukla pençeleşen yüz milyonlarca insana can simidi uzatılmıştır" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

MHP Lideri Bahçeli, "Dost ve müttefik zannettiğimiz ABD'nin sallanan ve sarsılan ülke fotoğrafına bakması, kanunsuz halde ve insanlık değerlerini hiçe sayarak mevzilendiği Suriye'nin doğusundan derhal ve önşartsız çekilmesi her açıdan zorunluluktur. Türkiye ABD'nin 51'inci eyaleti değildir. Türkiye sömürgeleşmiş bir ülke hiç değildir. Terörle bir ve beraber olanlar da bizim nezdimizde teröristtir. Özellikle CHP Genel Başkanı'nın ve diğer zillet parti başkanlarının bu gerçeği akıllarından çıkarmamaları yegane tavsiyemizdir." dedi

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na zehir zemberek sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamasında "Kılıçdaroğlu boyundan büyük, aklının yetmediği, hayalinde bile yapamayacağı sözler vermekten kesinlikle uzak durmalı, ayrıca otomobil satışlarını tezvirat konusu haline getirerek Türkiye ekonomisine suikast hevesinden pişmanlıkla dönmelidir. Aksi halde Türk milleti bu küstah ve kifayetsiz zihniyete bedelini misliyle ödettirmeye hazırdır, buna da kararlıdır. Bu duygu ve düşüncelerle son günlerde terörle mücadele esnasında şehit düşen kahramanlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmetler niyaz ediyor, ailelerine, milletimize ve silah arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Açlık ve yoksullukla pençeleşen yüz milyonlarca insana can simidi uzatılmıştır

Zaho’da masumların canına kasteden saldırı bir terör eylemidir diyen Devlet Bahçeli: "Tertipçileri ve tetikçileri Türkiye’nin hem terörle mücadelesinden hem de bölgesel güç ve küresel aktör olarak sivrilmesinden keyfi kaçan terör, silah ve savaş baronlarıdır." dedi.

Bahçeli: Türkiye'nin ihtiyacı olan birleştiren iradedir

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile görüştü

 

Bahçeli'den TBB'ye sert tepki

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)