E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli: Yılanın deliğine çomağı sokmuşum---

Bahçeli: Yılanın deliğine çomağı sokmuşum

Bahçeli: Yılanın deliğine çomağı sokmuşum
05 Mayıs 2018 - 18:26 borsagundem.com

Hafta içerisinde yaptığı açıklamada, FETÖ'nün siyasi seçmen kısmına dikkat çektiğini hatırlatan Bahçeli, eleştirilere yanıt olarak, "Anladım ki yılanın deliğine çomağı sokmuş, taşı adresine fırlatmışım" dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli resmi Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "FETÖ’nün siyasi ayağından sonra, siyasi seçmen kısmına dikkat çektim. Sen misin bunu diyen? Anladım ki, yılanın deliğine çomağı sokmuşum, taşı adresine fırlatmışım!" dedi.

MHP lideri Bahçeli'nin açıklamaları şu yönde;

Türkiye’nin önünde tarihi bir seçim, bu kapsamda sandıktan doğacak talihli bir gelecek, millet iradesiyle tahkim ve tescili yapılacak güçlü bir yönetim gerçeği vardır. 24 Haziran demokrasi randevusuna artık sayılı günler kalmıştır. Cumhur, ittifakla tarih yazacaktır.

Cumhur İttifakı, Türkiye’yi ve Türk milletini istiklal içinde istikbalin zirvelerine taşıyacak; huzur, demokrasi, refah, özgürlük, milli birlik ve kardeşliği en üst düzeyde temin edecektir.

Her dönemde Türkiye’nin gelişmesinden ürken, büyümesinden çekinen, birlik ve dayanışma ruhundan korkan hain, tabansız, temelsiz, meymenetsiz ve edepsiz çevreler olmuştur, bundan sonra da olacaktır. Rüzgâr esmiyor diye bayrak inmez, fırtına var diye gemi yolundan dönmez.

Cumhur İttifakı, Türk milletinin ruh kökünden, tarihi hedeflerinden, milli kimliğinden, bin yıllık kardeşlik ve kader ortaklığından yüce bir umutla, yüksek bir ufukla ortaya çıkmıştır.Cumhur İttifakı milletin ta kendisidir. Sahte ve sanal ittifaklar millete yabancı ve yalancıdır.

Bakınız ne kadar isabetle söylemişti Yusuf Has Hacib: “Doğru söyle, kavlin bütün olsun. Küstah olur kavli yalan kişiler.” Gerçekten de böyle değil mi? Kavli yalana bulanmış, karakteri yozlaşmanın çukuruna batmış kişi ya da kişiler küstahlıkta devamlı çıta yükseltmektedir.

Yine diyor ve uyarıyor Yusuf Has Hacib: “Küstahlara katılma, fesada uyma. Bu ikisinden kara bulaşır insana.” Dillerinde ölümcül riya, yüzlerinde gölgeli ziya, gözlerinde suçluluğun ciyası olan vefasız ve vicdansızlar fesat ve fitneye mihmandarlıktan geçinen sefalet yuvalarıdır.

Hafta içinde, Cumhurbaşkanı adayları için toplanması gündemde olan 100 bin imzayla ilgili bir düşüncemi paylaştım. FETÖ’nün siyasi ayağından sonra, siyasi seçmen kısmına dikkat çektim. Sen misin bunu diyen? Anladım ki, yılanın deliğine çomağı sokmuşum, taşı adresine fırlatmışım!

Malum odak ve oluşumlar anında başlarını kaldırdılar, yaraları olduğu için gocunmaya başladılar. Sanki suçüstü yakalanmışlar, gizli emel ve hedefleri deşifre edilmişti. Nitekim öyle de oldu. Yusuf Has Hacib, “kötüye katılma, tavrını diri tut” diyor ya, ben de aynen bunu yaptım.

Mazisi yedi ayı bulmamış icazetli bir parti ihtiyacı yok iken 100 bin imza toplamanın peşine niye düşer? Bu akıl nereden verilmiştir? Pensilvanya’nın bir tembih ve teşviki söz konusu mudur? Sorduğum soru buydu. Rahatsız olanlar, rehaveti bozulanlar ise siyasi faillerdir.

CHP’nin 15 kiralık milletvekilinin takviyesiyle grup kuran bir sözde parti, doğal olarak Cumhurbaşkanı adayı çıkarma hakkına kanunen sahip olmasına rağmen, hangi destek vaadiyle kısa süre içinde imza toplamaya kalkışmıştır? Sorduğum bir diğer soru da budur.

Bir hanım olması sebebiyle İP’in başındaki şahsiyete karşı bir söz söylemekten ar ederim. Bu durum, kadınlara, kadınlık onuruna hürmetimden dolayıdır. Ancak, haddini hududunu bilmesi, adap ve edebini takınması hususunda da kendisini açıkça ikaz etmek isterim.

Madem şahsıma açıkça çağrıda bulunuyor, Twitter’den etiketleme yapıyorsa, buyursun, topladığı imzaların alayını birden kargoyla bize göndersin.

En azından arşivimizde durur, bilgimiz dahilinde olur. Dün yanımızda söyledikleri methiye dolu sözleri bugün inkara yeltenenler, yarın en azından bugününü yok sayamazlar, namertlik yapamazlar.

CHP, parti teşkilatlarını inceden İnce’ye seferber ederken, diğer yanda rakip Cumhurbaşkanı adaylarına imza verilmesini istemiş, bunu da Sayın Kılıçdaroğlu’nun ağzından ilan etmiştir. CHP, FETÖ’nün kuluçkası haline geldiğine yanmamış, Türkiye muhaliflerinin gözdesi olmuştur.

Madem ona buna imza toplayacaktı, o halde CHP Lideri, MHP’ye en yüksek husumet duyan bir şahsı, gel buraya bakim diyerek, tariz ve tezyif dolu buyurgan bir üslupla niye Cumhurbaşkanı adayı yaptı? Aday şahıs inceldiği yerden kopar, tuzağa çekildiğini görürse ne olacak?

Birbirinin sırtından geçinen, aynı projenin içinde buluşan dört siyasi parti Millet İttifakı çatısı altında bir araya gelmişlerdir. Sizin neyiniz milleti temsil etmektedir ki, ittifakınız millet olsun? Millet değil, zillet; millet değil, illet çatısı FETÖ harcıyla örülmüştür.

CHP, 15 Temmuz’un rövanşını almak isteyen ne kadar kripto damar varsa siyasi omurgasına bağlamıştır. CHP, İP’e çıkmış; İP, CHP’ye dolanmış; ipsiz, sapsız, şuursuz ve sorumsuz fesat bloğu düşe kalka, ine çıka, siyasi med cezir eşliğinde bina ve tesis edilmiştir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (23)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutürk 06 Mayıs 2018 12:13

    Seçimde aday çıkartamayan, koltuk uğruna rakibine yamanan

  • ulkü06 Mayıs 2018 11:09

    Gittikcé batan bir insan yazık bu hale nerden geldi söylmeye düşmüs ceneye vurmuş çok kötü allah yardımcisi olsun

  • maho06 Mayıs 2018 10:49

    yazık ettin BAŞBUGUN partisine davana ihanet ettin ülkücülere ihanet ettin Başbuğa ,ihanet ettin tarih seni unutmayacak bahceli andımızı okutmassam namusussum dıyen sensın ülkücülere okadar hakareti yiyen sensin ama yamalı bohca gıbı partıyı akp verende sensin

  • METE ALP06 Mayıs 2018 10:06

    En büyük yılan sensin.Seçimde yaptığın ihanetlerin bedelini çok ağır ödeyeceksin,Bay Bahçeli.Siyasi alandan bittin artık.Git evinde otur.Bir daha da dışarı çıkma...

  • çalarsaat06 Mayıs 2018 00:53

    senden cumhurbaşkanı olmaz diyen, seni yargılayacağım diyen kimdi? ne pazarlıklar yapıldı da ne karşılığı oldu bu dönüş? kıvırmanın da bir ölçüsü olur...Türkeş'in kemiklerini sızlattınız..oğlu da bahçeli de...

  • fafa06 Mayıs 2018 00:15

    Yaşın müsait bir reklam vardı hatırlar mısın?Yok aslında birbirimizden farkımız,ama biz Osmanlı Bankasıyız.

  • ALİ GEL05 Mayıs 2018 23:54

    SAYIN BAHÇELİ SİZE ZÜRRİYETSİZ DİYE HİTAP EDENLERLE SAF TUTTUNUZ BU AYIP SANA YETER İYİİİİ GÜNLER

  • KK05 Mayıs 2018 22:18

    Verdiği oylar haram olsun

  • KILIÇ05 Mayıs 2018 22:02

    YAŞLANIPTA BİR KENARA ÇEKİLİP İSTİRAHAT ETMEYENE KIZIYORUM BU ÜLKE 85 MİLYON ÇOK SAYIDA GENCİMİZ İŞSİZ BIRAKINDA BU GENÇLERDE BİR EKMEK YESİN ÜSTELİK BAYKAL ADAMA ACİL ŞİFALAR DİLERİM AMA BİTKİSEL HAYATA GEÇMİŞ VEKİLLİGE ADAYLIK KOYUYOR.SİYASETİDE KİRLETİYORSUNUZ LÜTFEN YAŞLILAR ALIMASIN AMA DOGRUSU BUDUR.

  • dsd05 Mayıs 2018 21:40

    Çomakla falan uğraşma yav urgan sıksaydın ya..Bir ara sokaklarda urganla geziyordun hani...

  • flamenco7205 Mayıs 2018 21:13

    Saatleri 17-25'kurmuştu Baççeli."Hesap sorcaaam!" diye baarınıp duruyordu...Baraj korkusundan sıkınca, saatleri geri aldı sanırım:)

  • beyhan06 Mayıs 2018 00:01

    sayın ispanya göçmeni belki Fatih zamanında gelmişindirŞunu iyi bil buseçimler mhpnin tavan yaptığı seçimler olacak çünki halkın sloganı şudur meclis mhp başkan rte

  • kadir ekici05 Mayıs 2018 20:09

    2000 yılında ecevitle beraber ssk ve bağkur emeklilerini perişan eden kanunu imzaladın.ssk ve bağkur emeklilerini açlık ücretine mahkum ettin.cehennemde yanasın

  • Hala05 Mayıs 2018 20:03

    Cumhur koalisyonunu kurmak çok başarılı bir siyasi manevra oldu. Baraj altı kalacak mhp, yeni hükümetten en az 3 bakanlık alacak. Içişleri veya ekonomi bakanı mhp li olacak. Devlet bahçeli dahi bilali geçti...

  • yerli mal05 Mayıs 2018 21:06

    akp'liler duymasın: ) akpli seçmenin sırtından mhp'liler girecek meclise

  • tam komedi05 Mayıs 2018 19:45

    bahçeli yaşın başından utan diyecem amma AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTA . eyy bahçeli sen değilmiydin chp ile ittifak yapan senin partinden türemedimi iyi parti sen değilmiydin erdoğana SENDEN CUMHURBAŞKANI OLMAZ DİYEN ??? Bugüne kadar sana oy verenler beddıa ediyor sonun HARAP.

  • By Kemal 05 Mayıs 2018 19:22

    Ya bir tutturdular seçim seçim ne afrin kaldı gündemde ne dolar ne borsa ..bunlar vatan millet sevdalısı değil koltuk sevdalısı

  • Abbarro 05 Mayıs 2018 19:16

    Sen feto nun ortağısın

  • ali veli05 Mayıs 2018 19:01

    Size bir soru: AKP de fetönün bosalttigi ortaklik koltuguna kim oturdu?

  • gümlet05 Mayıs 2018 18:58

    Bütün oyları İYİ partiye kaydı ya,,sancısı bu.

  • Bika05 Mayıs 2018 18:51

    2015 seçimlerinde, Fethullah Gülen’in doğduğu Erzurum’un Pasinler İlçesi'ne bağlı Korucuk Köyü'nde 1052 numaralı sandıktan 127 seçmen MHP'yi, 41'i AKP'yi tercih etmiş, CHP'ye 5 oy çıkmış. D.Bahçeli kendi içinde arasın FETÖ'yü.

  • erol g.05 Mayıs 2018 18:51

    Türkiye'de kurulu otomobil fabrikaları motorlarını önemli parçalarını ithal ederek yılda bir buçuk milyon araç üretiyorlar YILDA 20 MİLYAR DOLARLIK İTHALAT YAPARAK 20 MİLYAR DOLARLIK İHRACAT YAPIYORLAR 15 yıl iktidarda kalan bir iktidar bir adet milli otomobil üretmediği halde milli otomobil üretiyoruz diyorlar milli otomobil üretiliyor ise markası nedir ?

  • IHLAS HOLDINGE KAYYUM ATANSIN05 Mayıs 2018 18:37

    Sayin Bahceli cok bossunuz, git bahceli bir ev al, cayini yudumla, bu yasta nedir bu stres, bak ben 32 yasindayim keske param olsa da sehirden uzak bir yazligim olsa da kafa dinlesem, bu arada size oy vermeyecem