E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli: Yenikapı'ya otomobil sergisi açacak kadar çıldırmış---

Bahçeli: Yenikapı'ya otomobil sergisi açacak kadar çıldırmış

Bahçeli: Yenikapı'ya otomobil sergisi açacak kadar çıldırmış
14 Eylül 2019 - 12:00 borsagundem.com

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bayburt'ta yaptığı konuşmada "Yenikapı'ya otomobil sergisi açacak kadar çıldıran kırık sandalyeliler nereye varmak istemektedir?" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu şekilde: 

- Zaferler susanın ve sövenin değil, ince badireden çıkan Türk halkına yazılmıştır. 

- Zalimler karşınızda kağıttan kaplandır.

- Afrin'e Zeytin Dalı hareketı yapılır, ne işimiz var orada, sakın şehir merkezine girmeyin derler.

- CHP emperyalizmin gece bekçisidir. 

- Kandil CHP'ye arka çıktıkça kirli çamaşırlar birer birer ortaya saçılmaktadır.

- CHP Genel Başkanı, Türkiye yönetilmiyor, savruluyor iddiasındadır. Aslında kendisi savruluyor.

- Yenikapı'ya otomobil sergisi açacak kadar çıldıran kırık sandalyeliler nereye varmak istemektedir?

- Kozmik odayı kozmetik odaya çeviren şahıs ne yapsa boştur.

- Türk milletine kafa tutmanın akıbeti kafanın kopmasıdır, terör örgütünü bekleyen son da budur. CHP yönetimi de terör örgütüyle ortaklığından bir an önce vazgeçmelidir. 

- Sıra Fırat'ın doğusuna gelmiştir.

- Sığınmacı akınıyla ülkemizi tehdit edenler ters köşeye yatacaktır.

- Cumhur İttifakı'nı siyasi hesap yapmadan, inançla ve samimiyetle yaşatacağız.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (19)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Seçmen14 Eylül 2019 23:00

    Saray ın avukatı yine konuştu, antika cümleler kuracağına ve dalga geçeceğine sevgili ortağına de ki yahu bu kadar aracı kim ne amaçla ne kadar parayla ve kimden ne için kiraladı, bu kadar israfı istanbullulara reva gören müsrifleri eleştireceğine dalganı geçiyorsun, devlet adamlığına yakışıyor mu?

  • ışın Özdemir14 Eylül 2019 22:21

    Hala konuşabiliyor ya inanılır gibi değil.Osman öcalanın trt ye çıkması ile ilgili yapılan suç duyurusuna devletin savcısının verdiği kararda neredesin bahçeli .eswkiden öyle gürlerdiki sanırsın savcıyı parçalayacak,şimdi ???????KİMSİN

  • YUSUF MÜFTÜOĞLU14 Eylül 2019 21:19

    başbuğ sen imamoğlu nun sow larına aldırış etme o daha acemi, daha deyenimsiz, daha seçim şarhoşluğun da, tecrübesiz birisi biraz ona zaman ver zamanla o da öğrenecek su yolunu bulacaktır.bu millet o koltuğa otuturduğu gibi almasınıda bilir.

  • ersan14 Eylül 2019 18:29

    arınç..için laf edyorsun .bukadar bılgın varda .savcılara neden şikayet etmıyorsun ……..gereegını yap ozamanda görelim .

  • Nasıl fikir 🤣14 Eylül 2019 16:35

    Suriyelilere bahçeli ev yapacağımıza hazır bahçeliyi Suriyeye versek diyorum 😂

  • vdt14 Eylül 2019 14:51

    İsraf için burada atıp tutanlar, şov yapan başkanın ilçe başkanıyken yaptığı işleri konuşsun. iki yüzlülük yapmayın, adam sadece belediye bütçesinin %22 sini yatırıma çevirmiş. Siz neden bahsediyorsunuz. 

  • Haha14 Eylül 2019 14:49

    Kozmik oda olayinda arinc I sucluyorda o donemin cumhurbaskanini suclamiyor, tabi manidar kararlari arinc aliyordu cunku bakan olarak , cumhurbaskaninin yetkisimi vardi demi komik adam

  • Sefa yağmur 14 Eylül 2019 13:59

    Bahçeli ikdidara gelme gibi düşüncen yok partini kapat senin için bu yaştan sonra millet bahçelerinde yat yuvarlan kırataneler açılmıştı orada kek çay vaktini böyle geçir bence

  • Ankara14 Eylül 2019 16:49

    Devlet başkan olmaz bu millet biter zamanda ecevit başkan ken saygı gösteren devlet adam devlet bahçeli pkk ya pkk diyen devlet adam

  • Sait14 Eylül 2019 13:48

    Balik bastan kokar

  • realist14 Eylül 2019 13:47

    Sayın Bahçeli israfı yapanları savunuyor ve yapılan israfın boyutunu sergileyenleri de kınıyor. Gel de bu zatı anla sevgili ülkücü kardeşlerim.

  • adem14 Eylül 2019 14:15

    NERDE İSRAF KARDEŞİM. TEK YANLI BAKMA OLAYA. İSRAF DİYE ÇİKARACAKLARI LÜKS SEGMENT ARAÇLAR YERİNE CLİO VE FRİGO LU KAMYONLAR ÇIKTI, AYRICA BU KADAR FAZLA ARAÇ VAR İSE NEDEN İSKİ ARAÇ KİRLAMA İHALESİ AÇTİ? BUNLARI DA OKU SONRA YORUM YAZ CAHİL KARDEŞİM.

  • vatandaş14 Eylül 2019 13:36

    Bahçelinin MHP si Türkeş'in MHP si değildir. 180 derece dönmüştür. Türkeş'in Ülkücülük anlayışı 9 ışık doktrini ile ifade edilmiştir. Oysa Bahçeli 9 ışığı bırakmış AKP nin anlayışını benimsemiştir. "Ülkücüyüz" deyip nara çeken Bahçelinin etrafında saf tutanların acaba kaçının 9 ışık doktrininden haberi vardır.

  • Eminim14 Eylül 2019 16:15

    Bahçelinin dokuz ışık doktrinine alerjisi var hasmı var kendi koltuk değneği doktronini uyguluyor Dokuz Işık anlamak ne bunlar mı kim hele neci ben bilmiyorum

  • Anlayana sivrisinek saz14 Eylül 2019 13:36

    Birisi Bahçeliye kırık sandalyelerin saraya ait olduğunu izah etsin lütfen! Ha gayret Sn. Bahçeli bu gidişle AKP yi baraj altına itmene çok az kaldı :) 

  • Volkan14 Eylül 2019 13:26

    Günümüzde siyaset hatta hayat sosyal medya üzerine kaydı. 50 yıl önce çamaşır makinası, bulaşık makinası, kombi, buharlı ütü, elektrikli süpürge, blender vs yoktu. Otomobili bırak belediye otobüsü bile kısıtlı idi, son dönemde internet alış verişi ve mahalle marketleri de arttı. Bunlar geldi insanların boş zamanı arttı, günümüzde bilgisayar, cep telefonu ve dolayısı ile internet, sosyal medya, whatsapp bu boşluğu doldurdu. Siyasetçinin işi artık daha zor. İlla her gün bir şeyler söylemek zor, başkalarının yaptıkları üzerine  ve sosyal medya trend olan olaylar üzerine konuşulmak durumunda. Ben sosyal medyayı siyasetçiler üzerinden takip ediyorum, bir şey öne çıkmış ise onlar mutlaka bir şey söylüyor.

  • fafa14 Eylül 2019 13:15

    Şimdi sen, israfı onaylıyor musun ?

  • Sade vatandaş 14 Eylül 2019 12:52

    SAYENDE ÜLKÜCÜLER PARTİSİNDEN SOĞUDU.

  • vatandaş14 Eylül 2019 12:31

    MHP den istifa ettim bu nedir ya adamlar milletle alay edercesine israf etmişler sizde bunu savunmaya çalışıyorsunuz