E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli: Terörün kökü kazınmalıdır---

Bahçeli: Terörün kökü kazınmalıdır

Bahçeli: Terörün kökü kazınmalıdır
25 Ağustos 2019 - 20:49 borsagundem.com

MHP lideri Bahçeli, yaptığı açıklamada " Acımız büyük olsa da, hiçbir ihtimali ağırdan almamalıyız, kararlılığımızı tartışmaya açmamalıyız. Terörün kökü kazınmalıdır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar şu şekilde:

Toprağı vatan yapan, coğrafyayı kahramanlıklarla yükselten, ne tarihe ne de engellere sığmayıp taşan aziz şehitlerimizdir, muhterem gazilerimizdir. Türk milletinin en büyük gücü şehitlik ve gaziliğe verdiği değer, bundan mülhem tavizsiz mücadele ruhudur.

Milli varlığımızın devamlılığı, milli bekamızın güvenliği faziletli yüreklerin duruşuna, fedakâr nesillerin şuuruna bağlıdır. Şehitlerimiz böylesi bir duruşun anıtı, söz konusu şuurun tazimle anılacak nişanesidir. Elbette onlara çok şey borçlu olduğumuz sarih bir hakikattir.

Terörizm ülkemize musallat olmuş büyük bir melanet ve musibettir. Bu musibetin aşama aşama etkisizleştirilerek zaman içinde yok edilecek olması pek çok badireye ve müteessir hadiseye de yol açmaktadır. Ancak yılgınlığa düşmeyeceğiz, umutsuzluğa kapılmayacağız.

Dün Hakkari Çukurca’da bir kahramanımızı şehit verdik. Bugün de, Irak’ın Kuzeyinde devam eden Pençe-3 Harekâtı kapsamında üç kahramanımız şehit düştü, yedi kahramanımız da yaralandı. Acımız büyük olsa da, hiçbir ihtimali ağırdan almamalıyız, kararlılığımızı tartışmaya açmamalıyız.

Terörün kökü kazınmalıdır. İnanıyorum ki milli şeref, nefret ve intikam arzularıyla bezenmiş terör şerefsizliğini silip süpürecek, Irak ve Suriye’nin kuzeyinde huzur ve güvenliği temin edecek, milli bekamız emniyete alınacaktır. İhanet kaybedecek, iman mutlaka kazanacaktır.

Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Yaralı kardeşlerimize acil şifalar temenni ediyorum. Başımız sağolsun, vatan sağolsun. Unutulmasın ki, şehitler ölmez, vatan bölünmez.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mert26 Ağustos 2019 11:24

    Sorumsuz sorumlu. Ülkenin bu hale gelmesinin bir numaralı mimarı. MHP yi bitiren adam. Her daim ülkenin başına sıkıntı getiren lider adı devlet ama devletle hiç ilgisi yok.

  • eee26 Ağustos 2019 10:13

    Seni tutanmı var ? buyur kazı...istersen başkumandan olarak suriyeye askerlerin başına atayalım seni. Başkumandan ol yap buyur... seni tutan mı var ? ne konuşuyorsun hala icraat yok ortada. yıllardır kazınmalı, kazınmalı, kazınmalı, eee kazı  kökünu diye seni seçtik ya, eee kazı ozaman ..eeee

  • HALİL TÜRK26 Ağustos 2019 09:45

    Başbuğ ve RTE ALLAH korusun yoksa ülke bölünecek.

  • akbaba26 Ağustos 2019 08:50

    yıllrca    hukumdedın  needen  gazıyamdın  sayın  bahcli  apoyu  bile  asmadın  sizin  zamnında  yakalnmışdı  şimdi  herkes  konuşuyor 

  • Ziya26 Ağustos 2019 04:54

    Vaziyetin ciddiyetini anlamayan cahiller laf olsun diye konuştuğunu  zan ediyorlar.  Allah cümle Türk Milletinin yar ve yardımcısı olsun.

  • ALAATTİN CAMGÖZ26 Ağustos 2019 00:04

    Bahçeli nin adını ağzınıza aldığınız zaman besmele çekmeniz gerekmektedir.Adam gibi adam .ALLAH başımızdan eksik etmesin uzun ömürler versin.

  • Gereksiz26 Ağustos 2019 09:02

    Ne yapmış şimdiye kadar. Hep laf hep laf...

  • Metin25 Ağustos 2019 23:58

    Bu niye konuşuyor. İstifa et artık akp yi destekliyorsan git akp ye katıl

  • Ziya26 Ağustos 2019 04:52

    Zoruna mı gitti!  Parti değil birlik zamanı!  Münafıklık  zamanı değil.

  • Haluk25 Ağustos 2019 23:30

    Kazıyın tutan mı var 18 yıldır neyi beklediniz

  • ...25 Ağustos 2019 22:27

    bana, bilmediğim birşey söyle sayın bahçeli