E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli: Tam kadroyla Mustafa Şentop'a destek vereceğiz---

Bahçeli: Tam kadroyla Mustafa Şentop'a destek vereceğiz

Bahçeli: Tam kadroyla Mustafa Şentop'a destek vereceğiz
23 Şubat 2019 - 20:26 borsagundem.com

MHP Lideri Devlet Bahçeli, TBMM Başkanı seçimine partisinin tam kadro halinde katılıp AK Parti adayı Mustafa Şentop’u eksiksiz destekleyeceğini bildirdi

MHP GenelBaşkanı Devlet Bahçeli, TBMM Başkanı seçimine partisinin tam kadro halinde katılıp AK Parti adayı Mustafa Şentop’u eksiksiz destekleyeceğini bildirdi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli "Beka tasarlanmış bir propaganda kaynağı, hamaset sığınağı değildir, aksi iddialar ise tamamıyla hezeyandır" diye konuştu. 

"PATATES BİBER PATLICAN AŞILIR AMA BEKA GİDERSE"

Bahçeli şöyle devam etti: "Bugün patlıcan, biber, patates, mesela 1 kg. az, 2 kg. çok olabilir, bunların hepsi aşılır ama beka giderse dünyamız gider"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tam komedi24 Şubat 2019 13:05

    Güçlü liderler emperyalizmin , güçlü meclisler kültürlü milletlerin eseridir ! Gerçekte devlet yönetimi nöbet gibidir , yorucudur , askerlik yapanlar bilir bir insana peş peşe nöbet yazılmaz olağanüstü bir durum olmadıkça kimsede peş peşe nöbet tutmaz !! Ülkemizde particilik devleti aldatmaca halkı kandırmaca sistemidir. DEVLETİN NE PARASI NEDE BORCU YOKTUR ! ORTADA NE VARSA MİLLETİNDİR ! Oy vermek o siyasiye kefil olmaktır . 2002 yılında her bir vatandaşa düşen devlet borcu 3 bin tl idi , bugün ise 42 bin tl çocuklarınızın gelecegini sattınız 16 yıl rahat ettiniz ! Akp nin hayalinde 2023 özgürlük oysa akp sizi 2045 yılına kadar borçlandırdı ! 16 yıllık bütün icraat 650 milyar tl 16 yıllık 810 milyar tl + yap işlet devret + belediye + özelleştirme ( sadece madencilik alanında 5000 bölge özelleşti) ! 16 yıllık iktidarında akp sadece borç ve suç artmıştır türkiye kurtuluş savaşı zamanından daha beter hale getirilmiştir ! Yatın uyuyun siz İyi uykular .

  • Matrix24 Şubat 2019 00:18

    Bu adam bitmiş okeye dönüyor yaptığı hataları anlamaya başladı galiba ama bence geç kaldı EYT'lilere selam olsun

  • Mustafa Kıraç23 Şubat 2019 23:39

    Ulke olarak bekamiz muhtarlık seçimine kaldıysa batmışiz da haberimiz yok demektir. Ne beka ne de zeka içeren bir açıklama olmuş. Tek kelimeyle talihsiz.

  • Vatandaş 23 Şubat 2019 23:20

    Eee başka bir seçeneğinmi var mı ki farklı bir şey yapasın amirinden habersiz

  • aliş23 Şubat 2019 21:53

    mhp ye verdiğim oylarımı geri istiyorum 

  • RİZE li23 Şubat 2019 20:59

    Ahhhhhh  BAŞBUĞ TÜRKEŞ im ah....