E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli: Milletin evet dediği sistemi kötü göstermek hakarettir---

Bahçeli: Milletin evet dediği sistemi kötü göstermek hakarettir

Bahçeli: Milletin evet dediği sistemi kötü göstermek hakarettir
13 Temmuz 2019 - 14:46 borsagundem.com

MHP lideri Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine yönelik eleştirilere "Milletin evet dediği sistemi kötü göstermek bizatihi millete hakarettir" sözleriyle tepki gösterdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bilecik'in Söğüt ilçesinde vatandaşlara hitap etti.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini hedef alan eleştiriler iy iniyetli değildir. CHP Genel Başkanı En iyi sistem Amerika'da var oturalım konuşalım diyor. Sistem tartışmaları bitmiştir. CHP'nin Türkiye'yi yabancı ülkelerin gözüyle değerlendirmesi yozlaşmadır. CHP'nin taşeron sistemi alenileşmiştir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi irade ile istikrarı buluşturmuş, hukuk ile demokrasiyi kuvvetlendirmiş tarih ile coğrafyayı uyandırmıştır. 

Yeni hükümet sistemine yönelik yıpratma faaliyetleri beyhude bir çabadır. Aksayan tarafları tespit edilmişse ve düzeltilmesi gerekiyorsa gereği yapılacaktır. Samimi değerlendirmelere kayıtsız kalınmayacaktır. Türkiye 16 Nisan 2017'de büyük bir yönetim reformunu hayata geçirmiştir. Kirletme ve kötü gösterme niyeti doğru değildir. Milletin evet dediği sistemi kötü göstermek bizatihi millete hakarettir. Türkiye boğuştuğu sorunları aşacak güçtedir. Ülkemize yönelik kumpaslar 15 Temmuz'da olduğu gibi püskürtülecektir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kuruluş ruhuna uygundur. 

Bir ve beraber olursak karanlık emel sahipleri muvaffak olamayacaktır. Türkiye'nin önünde hiçbir hain duramaz. Ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye'nin 2023 hedefine taş koyamayacaklar. Biz Türk milletiyiz, biz Türkiyeyiz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erdal erdal14 Temmuz 2019 13:36

    Bu mhp liderini dikkate alan var mı. Boş siyaset yapıyor

  • Seçmen14 Temmuz 2019 11:10

    Millet neye evet dedi? Başkanlık sistemini evet diyenlerin kaçı idrak edebildi? Kimse sistemin ne demek olduğunu anlayamadan bir oldu bittiyle tek adamlık rejimine geçildi, bu halkın yüzde 70 i 23 hazirandan sonra bu tek adamlık sistemine hayır diyor, başını kumdan çıkar da bunu gör, ama sen AKP ile ortaklığın bitmesin diye bu gerçekleri görmek istemiyırsun. Ülkenin başına sardığın bu tek adamlık belasını unutmayacsğız...