E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli: Kim Hatay'a göz dikiyorsa onun gözünü oyarız---

Bahçeli: Kim Hatay'a göz dikiyorsa onun gözünü oyarız

Bahçeli: Kim Hatay'a göz dikiyorsa onun gözünü oyarız
03 Mart 2020 - 11:35 borsagundem.com

Meclisteki grup toplantısında konuşan Bahçeli, "İdlib'den çekilirsek Hatay'dan olmamız kaçınılmazdır. Hatay Türk milletinin, Türkiye'nin kardeşlik köprüsü ayrılamaz, vazgeçilemez zümrüt örtüsüdür. Kim Hatay'a göz dikiyorsa onun gözünü oyarız'' dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin meclisteki grup toplantısında konuştu.
Bahçeli, "Şehitlerimizi kanı yerde kalmayacaktır, dökülen kanda boğulacaklardır" dedi. Bahçeli, "İdlib'den çekilirsek Hatay'dan olmamız kaçınılmadır. Hatay Türk milletinin, Türkiye'nin kardeşlik köprüsü ayrılamaz, vazgeçilemez zümrüt örtüsüdür. Kim Hatay'a göz dikiyorsa onun gözünü oyarız. Kim el uzatıyorsa o eli kökünden keseriz" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:

Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır. Yiğit evlatlarımıza kurşun sıkıyorsa kendi kanlarında boğulmaya mahkumdurlar. Hiçbir hain emel Türk milletini pes ettiremez.

'Suriye'de ne işimiz var' diyenlerden olmayın. Tam da olmamız gereken yerdeyiz. Türk milletine zor söker mi, ezan susar mı, bayrak iner mi, asla ezan susmaz, bayrak inmez, vatan bölünmez.

Vatan ve millet için toprağa düşen kahramanlarımız Türk milletinin şerefidir.

Görev düşsün, silahımı alır cepheye koşarım, nasip olursa şehit olurum.

İdlib saldırısından hemen sonra Bahar Kalkanı Harekatı başlatılmıştır. Sorulacak hesabımız, alınacak intikamımız vardır.

Arap Baharı'nın isyan dalgasının son etabı olan Suriye'ye karşı Türk'ün bahar kalkanı sınırlarımıza set çekmiştir. Sorulacak hesabımız vardır. Alınacak intikamımız vardır.

Hatay'a göz dikenin gözünü oyarız

Sınır demek devlet demektir. Hükümranlık haklarının başlangıç noktası sınır hattıdır. İdlib, Hatay'ın dibindedir. İdlib'den çekilirsek Hatay'dan olmamız kaçınılmadır.

Hatay Türk milletinin, Türkiye'nin kardeşlik köprüsü ayrılamaz, vazgeçilemez zümrüt örtüsüdür. Kim Hatay'a göz dikiyorsa onun gözünü oyarız. Kim el uzatıyorsa o eli kökünden keseriz.

Esad topraklarını Rusya'ya hibe etmiştir

Kahramanlarımız kasıtlı olarak hedef alındı. Rejim uçaklarının arasında Rus uçakları vardı, kimi kandırıyorlar.

Esad'in son kullanım tarihi bittiğinde fişini önce Putin çekecektir. Bunun için Esad topraklarını Rusya'ya hibe etmiştir.

Yunanistan mültecilere acımazsıca şiddet kullanıyor. Nerde medeniyet ve insanlık?

Türk ordusu soluğu Şam'da almalı, Esed'in kafasına çuvalı geçirmelidir.

Rusya zore politikalarını gözden geçirmeli, Astana ve Soçi'ye bağlı kalmalı. Türkiye'nin 30-35 kilometre derinlikte güveli bölge kurmasına destek vermeli.

Kılıçdaroğlu'na 'şehitler tepesi' tepkisi

Şehitler tepesi boş tutulursa, hainler tepemize üşüşür.

Şehitler tepesini boşaltan Türkiye'yi boşa düşürür. Bize göre bunun adı vatana ihanettir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (22)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Günaydın 04 Mart 2020 23:24

    Yahu hani cepheye gidiyordun, halâ atıp tutyosun. Bırak siyaseti omür gelip geçiyor biraz kendine bak

  • kaan03 Mart 2020 16:30

    Artık ne dediğini bilmiyor. Hatayda nerden çıktı. Çok yaşlandın artık çekil MHP gibi genç ve güçlü bir partiden giderken yanındaki yaşlılarıda götür.

  • ALP03 Mart 2020 15:34

    GERÇEKTEN SONUNA  KADAR HAKLIYMIŞ  VE DEVLET ADAMSIN...ÖLENE KADAR BU DEVLET VE MİLLETE HİZMET..HEMDE HİÇ KARŞILIK BEKLEMEDEN..BU MİLLET ANLADI  VE DAHADA ANLAYACAKLAR..TEBRİKLER..BÜYÜK DEVLET ADAMI..SAYGI İLE EĞİLİRİM...GERİSİ İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR

  • UĞUR03 Mart 2020 14:57

    Bahçeli,bi deri bi kemik kaldın,,yeter artık,gençlerin önünü aç,,ölene kadar mı başkan kalacaksın,,sağlığın iyi değil zaten.

  • Gülfidan Solmaz03 Mart 2020 14:27

    Ülkücülerin Başbuğu Sn. Devlet Bahçeli ülkemizin en büyük kazancıdır. Onlar vatan hainlerini, satılık kahpeleri daima tepelemek için and içmiş vatansever yiğitleridir. İyi ki varsınız, sizlerin sayesinde vatan hainleri kaçacak delik arıyor.

  • NE ALAKA?03 Mart 2020 14:08

    sen ne konuşuyorsun ya, ne hatay'ı, hatay'a kim göz dikmiş? kendi kendine kuruntu ve senaryo kurup algı yaratma  peşindesin,  kürsüye çıkınca  tansiyonun yükseliyor...

  • zeki 04 Mart 2020 08:11

    haberleri izle Hatay hakkındaki görüşlerini oku avanak avanak yorum yazma. çok biliyordun da parti kursaydin

  • NE ALAKA03 Mart 2020 19:18

    rem denen  ot beyinli sen mi gündemi takip ediyorsun, önce adam gibi konuşmayı öğren, 250 gram et peşinden koşmak ne alaka? yorum yapmayı senden mi öğreneceğim? varsa bir diyeceğin adam gibi söyle?  küfür ve Seviyesizliğin lüzumu yok.

  • Reem03 Mart 2020 16:03

    Gündemi takip et, 250 Gr et peşinde koşma, manyak manyak yorum yapma, cahili zat

  • :)))03 Mart 2020 13:37

    Papagan, bir gunde farkli cumleler kur...

  • alper03 Mart 2020 15:35

    GEYİKLER HEMEN  ANLAMAZKİ..DİLİNDE TÜYÜ BİTTİ

  • mustafa ayvaz03 Mart 2020 13:11

    urganci dede seni hatirladim urgan atiyordun mitinglerde bu aralar ses getiren konusmalar yapamiyorsun

  • Emekci03 Mart 2020 12:38

    Türk ceza kanununda göz çıkartmak diye bir ceza yok. Hangi milletin kanununu uygulayacak bu arkabahceli?

  • ve03 Mart 2020 12:37

    tek suçlu kılıçdaroğludur.. alkış alkış alkış.. ve toplandı biter :D Allahakıl fikir versin... ne saçma konuşma bu.. hadi diğerleri muhalefet. sen gitte hukumet olarak, tbmm yi inlet. gavura korku sal. düşman titresin.. yokkk ben muhalefet olacam, chp yi iyi partiyi eleştirecem.. ee hukumet kım ozamansa _? tbmm yonetecek  kım ? biri hatırlatsın reisimize.. hukumet sensın efendi.. sensin.. tbmm ye çıkda haykır... bırak iyi partiyi, saadeti, refağı, vatan partisini.. hukumetsın.. 85 milyon insanın hemde... rusya vurdu diyemedi.

  • AHMET ÖZBİR03 Mart 2020 11:59

    "DEVLET'İM BÜTÜN HAİNLERE VERDİ AYARI!" Allahım seni, REİS'imi başımızdan eksik etmesin. Amin. Bu vatana sizin gibi aslanlar oldukça kimse yan gözle bakamaz. I GÖZLER OYULUR, BEDENİNDEN KAFASI KOPARILIR!..

  • ayıp...03 Mart 2020 11:56

    REis yakıştıramadım. Rusya dümandır, iç millet kardeştir bütün partiler dosttur demeliydin. Oradaki, rusya+iran+ypg+işid+nusra+israil+abd+fransa+almanya vb.v b. 7 düvele karşı koyan mehmet  bu milletin ordusu... millet bütün gücünü, askeri korumak kollamak enerjisini var olan bu durumlara yöneltmiş iken, insanları partili partili ayırarak, birlik beraberliği yıpratacak açıklamalar yanlıştır. zaten , türk milleti seçimlerde, aklındaki ve zihnindeniki sandıklara yansıtacaktır.  o bakımdan iç siyaseti  yapmayı bırak. ordumuzun ve emniyet birimlerin gücünü yıpratacak açıklamaları bari bugun yapma yılalrdır 1 0yıllardır aynı şeyleri soyluyorsun. bugun sadece ve aseve suriyedeki 1 askerimizi konuş. o askerinde hepsi mhp+akp ye oy vermedi. diğer partililerde var. ki bugun akp oy atan yarın chp ye atar, chp ye atan mhp ye atar. kimse kimseye tapmıyor. türkiyede herkes hür, bıurak bu parti muhabbetini

  • Nedim.03 Mart 2020 12:48

    Sen  galiba  k..çın açıkta kalmış!  Açıkça Türk Milletine düşmanlık eden bir parti dost falan olmaz!  Dolayısıyla Türk Milleti bunları ilk seçimde rezil edecektir.  Ha bu arada imlan çok bozuk.  Bu kadar hanzo olup bir siyasi lidere akıl vermek ahmaklığı da tam da senin gibilere uyar bir durum!

  • Uyan03 Mart 2020 11:52

    Artık emekli ol muhterem genç dinamik fikirlere isik ol

  • Bir yorum03 Mart 2020 12:51

    Senin gibi 50 tanesini cebinden çıkarır.  Sinan  Oğan soğan gibi içi boş tiplerden bıktık.  Lider olmak hiç kolay değil. 

  • Nedim03 Mart 2020 11:48

    Allah razı olsun sayın  Bahçeli!  Gerçek lider, gerçek devlet adamı!   Vatan size  minnettar!  Çapsız dönmelere  ağzının payını yine verdin!   Türk milletine  ima ve mecaz ile Sayın  Tayyip Erdoğan ın şahsında  hakaret eden soysuzlar seni ve ülkücüleri görünce  kaçacak delik arıyorlar.

  • reis...03 Mart 2020 11:48

    Kılıçdaroğlu ediğin kdar, ASKERİMİZİ rusya destekli esad vurmuştur. Rusya ettiğini bulacaktır " diyemedin be resi.. Hatta parti toplantısında deil.. tbmm de kürsüde bunu haykıramadın reis... gösümden çok düştün. İç siyaset yapacam diye, düşman devletin çıban başı abisi ve komutanı rusya diyemedin.. korkumu saldı reis?  yakıştıramadım.

  • ----------- ??????????-------------03 Mart 2020 11:53

    bir denge vardır ülke ilişkilerinde sen sokak kavgası ile devleti yönetir isen.çok zarar görürsün.onları bir kenara yazacaksın yeri zamanı geldiğinde darberi indireceksin.bu konuda ben dünya da bir tek devleti beğeniyrum.İNGİLTERE  sakin soğuk kanlı ve işbitiriciler.ilk etap ya yapmamış gerekenler.yenilebilir ve çeşitlendirilebilir enerji kaynakları ile rusya dan almış olduğumuz doğal gaz ve petrol alımlarını yavaş yavaş aşağılara çekmektir.zamanı da gelir ise gazvanasını kapatmak olabilir.