E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli: Kabine revizyonu tartışmaları doğru değil---

Bahçeli: Kabine revizyonu tartışmaları doğru değil

Bahçeli: Kabine revizyonu tartışmaları doğru değil
12 Eylül 2019 - 13:08 borsagundem.com

MHP lideri Bahçeli, kabine revizyonu tartışmalarına "Ne yapacağız her gün bakan mı değiştireceğiz" sözleriyle tepki gösterdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çocukları dağa kaçırılan ailelerin HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde eylem yapması ile başlayan tartışmalara bu sözlerle yanıt verdi.

"Çözüm kapısı hdp değil devlettir" eleştirilerine tepki gösterdi.

Mehmetçikler dağın başında ne yapar? sınırda bu kadar asker niye bulunur. bunları arıyorsan devlet oralarda. kalkıp hdp’nin kapısında ‘bunlar devletin yanına varsın’ diyorsun. şimdi soruyorum, devlet olmasaydı hdp’nin kapısında hangi anne bulunabilirdi. devlet olmasa başlarına ne gelirdi?

Bahçeli'nin gündeminde eski Meclis Başkanı Bülent Arınç'ın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun eski tweetleri nedeniyle ceza alması sonrasında yaptığı yorumlar da vardı.

Arınç, "Geçmişte atılan tweetler nedeniyle savcılarımız hamaratlık yapacaksa bu işlerin altından binlerce insanı kurtaramazsınız" sözleri ile cezaya tepki göstermişti.

Bahçeli, Arınç'ın bildiği bilgiler varsa bunu savcılarla paylaşması gerektiğini söyledi. 

"Yapacağı budur ortalığı karıştırmak değildir" dedi.

MHP liderine, bir süredir konuşulan kabine revizyonu da soruldu. Bahçeli, “Bakanlar kurulunda şunlar değişsin” gündemini taşırsanız muhalefet unsurları olarak, siz de “muhalefetin bu isteğine cevap veriyorum” derseniz iki yanlışı birlikte yaparsınız. İki yanlıştan da bir doğru çıkmaz. hangi bakan bir şey söylemişse muhalefet ‘istemezük’ der. Ne yapacağız her gün bakan mı değiştireceğiz?" dedi. 

Kadın cinayetlerine de değinen Bahçeli, yeni yasama yılının başlayacağı 1 Ekim'i işaret etti. İdam konusunda toplumsal mutabakat olması gerektiğine vurgu yaptı.

Bahçeli, "Susamam" isimli son günlerin popüler rap şarkısı için de ilginç bir değerlendirmede bulundu:

"Paragraf paragraf orada ne amaçlandığını biliyorum. eğer o rapi yeni yetişen nesil bütünüyle parça parça kabul ederse her parçayı yönlendiren çevre, grup veya kişiler dış destek bulanlar Türkiye’yi karma karışık hale getirirler. rap adına türkiye’de darbe yapmaya heveslenen insanlar türer. bazıları sanat uğruna türkiye’yi kurban etmeye çalışıyorlar."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatanım12 Eylül 2019 18:58

    Niye doğru değil iş beceri düşük işe yaratmıyorsa aldığı görevinde başarısızsa niye değişmesin reis haklı

  • EFE12 Eylül 2019 17:43

    TŞKR LER DANİŞMAN

  • EDELER12 Eylül 2019 17:18

    YÜZDE 30 İKİ AYDA DOĞALGAZA ZAM GELDİ GIKIN CIKMADI ZANNETMEKİ BU MİLLET BUNLARI UNUTACA BOZKURT HANİ KIŞI ATLATIRDIDA YEDİGİ AYAZA UNUTMAZMIŞYA BİZDE KIŞIN YEDİGİMIZ YÜZDE 30 VE SENI VE AKP Yİ ZANNETMEKİ UNUNUTACAĞIZ

  • ersan12 Eylül 2019 14:45

    sayın bahcelı .hep konusuyorsunda .senın partınde ekonemıden hiç bahseden yok .acaba ekonemıs mı yok .halkın alım güçüü .emekliden hiç bahsetmıyorsun hep bekaa dıyorsun...bıraz ekonomiden anlatsan..1800.emeklı maaşıyla .gecınebılırmısın.onu anlat***************

  • kamil12 Eylül 2019 13:57

    Bahçeli sen en iyisi kendi işine bak, boş ver bu işleri... gerektiği zaman koltuk değneği olursun gerisi zaten seni bağlamaz...

  • Uyumsuz12 Eylül 2019 13:42

    Eyy bahçeli devlete seri katil diyen hilal kaplan için neden sessiz kaldın/kalıyorsun. Kaftancıoğlu nun yazdıkları ne kadar suç teşkil ediyorsa, hilal kaplan denen kişinin geçmişte söyledikleri de suç değil mi. Ama belli ki senin milliyetçiliğin hilal kaplan a söz söylemeye yetecek kadar büyük değil ya da o kişinin arkasında ki güç senin sesini soluğunu kesiyor. Bir ara meydanlarda fetö denen devlet millet düşmanı hain örgütün siyasi ayağı da gün yüzüne çıkarılmalı diye bağırıyordun. O ses de kesildi. Rahmetli Başbuğ Türkeş'in partisini ve ülküsünü neyin karşılığında AKP nin arka bahçesine çevirdin onu söyle. Sen söylemesen de  nasılsa bir gün ortaya çıkar. malum gerçeklerin ortaya çıkma gibi bir huyu var.

  • Kadri12 Eylül 2019 13:26

    Ah sen bir gitsen

  • Ben sokk 12 Eylül 2019 13:20

    bahcelinin söz hakkı var mı kabinede??

  • eyup12 Eylül 2019 13:33

    alaası var hem  siyasetin kaymağını yiyor olumsuzluklarda akp ye kalıyor :::))