E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli Güney Kore'de gündem oldu---

Bahçeli Güney Kore'de gündem oldu

Bahçeli Güney Kore'de gündem oldu
10 Temmuz 2015 - 21:32 borsagundem.com

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Çinli-Koreli benzerliği açıklaması, Güney Kore kanallarında yer aldı.

Geçtiğimiz günlerde bir gazeteye röportaj veren MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamaları bugün tüm Güney Kore kanallarında geniş yer aldı.

BAHÇELİ'NİN ÇEKİK GÖZ AÇIKLAMASI GÜNEY KORE'DE HABER OLDU
Bahçeli'nin, "Bunlar genç çocuklar. Birisi sürükler, bunlar da arkasından gidebilir. Hem Koreli ile Çinliyi ayırt edecek özellik nedir? Çekik göz... Baktı ki ikisi de çekik göz... Fark eder mi efendim?" ifadesi hemen hemen tüm televizyon kanallarında haber oldu.

"IRKÇI SÖYLEM VAR"
"Yapılan saldırıları kınaması beklenen liderin ırkçı söylemlerde bulunması şaşırttı."ifadelerinin kullanıldığı haberlerde, Bahçeli'nin bu açıklamalarına Türkiye'de birçok kişinin de tepki gösterdiğinin belirtilmesi dikkat çekti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ekrem eren11 Temmuz 2015 06:14

    ülke bankaları yabancılara satılırken neredeydin.abd askerleri ,ajanları ülkemde cirit atarken,abd dışişleri memuru tc laboratırımızdır derken neredeydin.

  • Alp11 Temmuz 2015 01:58

    iki tane kadın turiste saldırmayla yürek değildir.okadar çok miliyetçi iseler gidp uygurstanda çine karşı savaşsınlar

  • cd10 Temmuz 2015 23:38

    iyice bunadı bu adam artık siyasetten çekilmelisin

  • ALPTUĞ10 Temmuz 2015 23:28

    Ülkemizi ziyarete gelmiş bizim misafirlerimiz terbiyesizlik yapmayın ikitane kız çocuğuna saldırıp efeleneceğinize gidin çinde şavaşın varlığınızı orada gösterin ülkemizin imajını dünyada beşparalık ettiniz yakışmıyor beyler kendinize gelin.

  • MHP diyorduk.10 Temmuz 2015 23:23

    İşte MHP ye oy verenler düşünsün kimlere oy verdiklerini bunların işi gücü çıngar çıkartmak ülke yönetimine talim olmak değil sadece devamlı MUHALEFET olarak seçimlere girmek onlara seçimlere girerken verilen seçim parasaı demekki yetiyorki 80 tirilyon için yapmadıkları kata kulle kalmadı yazıklar olsun birdaha böyle bir zihniyetin arkasında ne giderim nede başkasını gönderirim.

  • Byk10 Temmuz 2015 22:51

    Orta Asya Türkleri çekik gözlü.

  • Ercan10 Temmuz 2015 22:35

    Bahceli Yurkiye'yi yonetecek kapasitedemi,elinizi vicdaniniza koyun Allah askina.. Cin sonra bize demesin ,Cin Seddinden Adriyatige yol gider.

  • Dost10 Temmuz 2015 21:43

    Bahçeliyi ciddiye almayın lütfen!