E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli: Bu nedenle TBB kapatılsın diyorum---

Bahçeli: Bu nedenle TBB kapatılsın diyorum

Bahçeli: Bu nedenle TBB kapatılsın diyorum
06 Ekim 2020 - 11:11 borsagundem.com

Bahçeli, ''Bizim sorunumuz Türk Tabipler Birliği'ne yuvalanmış bir avuç Türkiye düşmanıdır. Bizim hesabımız teröristlere övgüler düzen küçük bir azınlıkladır. Bu nedenle TBB kapatılsın diyorum. Hiç kimse öküz altında buzağı aramasın'' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Devlet Bahçeli’nin konuşmasından satır başları:

"Salgını ne zaman biteceği, nasıl bir dünyanın kapılarını açacağı meçhuldür. Türkiye bu badireyi Allah’ın inayetiyle en az hasarla atlatacaktır. Bugüne kadar yapılanlar bundan sonrası için güven ermektedir. Sağlık bakanımız hastalıkla mücadele sürecini başarıyla sürdürmektedir.

İnanıyorum ki alınan tedbirlerin tevekkül ahlakıyla aynı potada erimesi virüsün gücünü kıracaktır. Doktorlarımızı incitecek morallerini zayıflatacak bırakınız bir sözümüz olmasını bu vefasızlığı düşünecek veya ima edecek bir niyetin kafamızda belirmesi bile söz konusu değildir. Sağlık bakanlığının verileri üzerinde şüphe oluşturmaya çalışanlar bize göre müfteri korosudur.

Bizim sorunumuz Türk Tabipler Birliği(TTB) merkez konseyine yuvalanmış bir avuç Türkiye düşmanıdır. Bizim hesabımız teröristlere övgüler düzen küçük bir azınlıkladır. Bu nedenle TBB kapatılsın diyorum. Hiç kimse öküz altında buzağı aramasın.

Kılıçdaroğlu’na tavsiyem en iyi yaptığı işte ustalaşması mesela yeni bir iskambil kağıdı alarak zillet ittifakının ortaklarını da alarak masaya oturup birbirlerine hile yaparak ütmeleridir. Bizim kağıda küreğe ayıracak vaktimiz yoktur. Kılıçdaroğlu’nu ciddi bir siyaset adamı olmaya davet ediyorum. Eğer güldürü işine soyunmak istiyorsa durmasın ilerlesin.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (25)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Torry07 Ekim 2020 08:29

    Sözde ermeni soykırımını tanıyan, pkk ya dhkpc yi terörist demeyen, devlete terörist diyen, terör eylemlerini gözünü kapayan, karşı çıkanlara ben muhalifim diyen kişileri korkmadan önemli yerlere getiriyorlar. Örnek canan ve bu zat. Ttb hendek olaylarında yakılan ambulanlara ve öldürülen sağlık çalışanları için terörü kınamamış başkan seçilen zatta devlete terörist demiştir. Sizde muhalif olduğunumu söylüyorsunuz bu projelere. Bunlar vatana millete muhaliftir. Demokratik fransada devlete teröris desinlerde deaşı övsünlerde göreyim. Kafası nasıl koparılıyor.

  • Burak.06 Ekim 2020 22:58

    Doktormu..zibidimi..hayret ..vatanina ihanet eden doktor dunyada sadece bizden cikar..nerde hata yaptik.ama onlar iliklerimize kadar Islamist.. illaki.mucadele edilecek..doktor..muhendis..akademisyon...hangi .bosa.

  • Orhan06 Ekim 2020 21:11

    DUnya saglik orgutu..covid 19 mucadelede bizi dunyaya ornek gosteriyor.. ki onlarda doktor..BIZIM TBB ulkemizi kotuluyor simdi basit bir mantikla kim doktor kim degil..anlayin bizimkilerin..zibidi oldugunu. Tabiki..sozum hepsi icin degil yonetimi. AMA bu yonetimi de ses cikarmayan doktor VARSA onlarda bence ahmak ve salak bu kadar basit.. onlar ulkesini davunamayacak kadar aciz. Doktor olmus adam olamamis..bende muhedizim Ne olmus yani ulkemi..karalamammi gerekir.aptallar.

  • Alp06 Ekim 2020 20:49

    ÙLKENIN NIMETLERINDEN YARARLAN..DOKTOR OL..SONRA ULKENE IHANET.ET.APOYA OZGURLUK DE..ULKENIN MENFAATINI..VE GELECEGINI..SAT...SONRADA DOTORLAR KULUBUNDEN ULKEYI YONETMEYE KALK..SAGA SOLA BIZ AKILLI COCUKLARIZ BIZI DINLEYECEKSINIZ..SAVAS ISTEMIYORUZ..BARIS.ISTERIZ..BARISI KIM ISTEMEZ...BASLARIM.SIZIN GIBI AKILLI DOKTORLARA..GIDIN GOREVINIZ NEYSE ONU YAPIN..BIZE MASUM DOKTORCULUK OYNAMAYIN HADDINIZI BILIN..BILMESSENIZBILIN..BU ULKE HAINLERI BESLEMEZ..GECTI ARTIK..MILLET UYANDI.

  • Hakan06 Ekim 2020 17:47

    Aynen katiliyorum..tum doktorlar.TBB degildir..bu kurum.cok politize olmustur..birak politikayi..ulkeyi yonetmeye..HATTA satmaya.kalkmistir..savasa hayir.ELBETTE SAVASA HAYIR KIM ISTEMEZKI..O.ZAMAN.VER PKK.YERINI..SURIYEYE GIRME..LIBYA GIRME..D.AKDENIZI.BIRAK.EGEYI..YUNANA VER..DHKC..ISTEDIGINI VER..BIRAKIN..BU DOKTORCULUK..OYUNLARINI..ULKEME YARARLI.. COOOK DOKTAR VAR VE YETISIR..HAINLERLE ISIMIZ OLAMAZ..SU AN.TBB..BASKANI KIM BILIYORMUSUNUZ..APOnunKANKASI. BILMIYOSANIZ..ISKEMBEDEN.KONUSMAYIN.. EVET TBB BIRLIGI KAPATILSIN.ASLINDA BENDE BIR SAGLIKCIYIM..BUNU GONULDEN ..DIYORUM.BUNLARIN..SAGLIKLA ILGILI..DERTLERI YOK.

  • horoz06 Ekim 2020 17:31

    Ya git Allah aşkına iyice şaşırdın artık. Hani bir zamanlar urgan fırlatırdın reise adın urgancıya çıkmıştı. sahi ne oldu o urgana. Milletin ayrıştırılmaya değil birleştirilmeye  ihtiyacı var.Milletin birlik ve beraberliği bir partinin iktidar olmasından yada birilerinin bilmem ne kontenjanından bir koltuk kapması ve mamalanmasından  daha üstündür. 

  • Ggff06 Ekim 2020 17:12

    MHP de kapatilsin

  • Bozok 06 Ekim 2020 16:22

    Irkçılığı despot yönetimle iktidarlarını sürdürmeyi türkiye severlik diye tanımlıyorlar. Oysa bölücülük temel kaynağını üretiyor ve yönetim anlayışları ekonomik sosyal olarak sürekli ülkeyi daha kötüye doğru götürüyor. Ve de belli bir elit ülkenin bütün kaymağını yiyor. Akılcılık ve doğruluk çizgisinde olan gercek vatanseverleri ise sürekli illet zillet diye tanımlayıp Polisye ve hukuk yöntemi ile ezerek iktidarlarını sürdürecekler sözde!

  • Gercekler 06 Ekim 2020 16:16

    Yaf gidin allah aşkına! Sizden farklı düşünen herkes Türkiye düşmanı imiş! Aslında Sizin yolunuz söyledikleriniz yaptıklarınız Türkiyeye büyğk zarar veriyor. Oysa ötekileştirdiklerimizin söyledikleri ülkenin büyük faydasına ve ülkenin gelişmesi güçlenmesi için gercek yol.

  • Piskevit06 Ekim 2020 13:38

    TTB'ye bağlı hiçbir doktor bahçeli'ye hizmet vermemelidir.

  • Gazi06 Ekim 2020 17:49

    Gorev yapmassa defolup gider..doktormu yok..ucret almiyormu.her doktor..hain olamaz.

  • yatırımcı06 Ekim 2020 13:19

    sn Bahçeli benim kardeşim çalıştığı ünv den, kuzenim klinikten parasını alamıyor. sen neyden bahsediyorsun. çalışanların hakları yeniyor burada teröristten vs bahsediyorsun. temizlersin ve gündemden düşürürsün. daha acil konularımızı çözün lütfen.

  • Bıcır06 Ekim 2020 12:47

    Amca sen ne diyon ya... sen kendini bir güzel kapatsan..

  • yazık yazık06 Ekim 2020 12:25

    o sussun, bu gitsin, orası kapatılsın, burası yakılsın, o zillet, bu terörist, şu pkk'lı, şunlar dhkpc'li, bunlar Türkiye düşmanı,,.başka var mı? 

  • E. Tohumu06 Ekim 2020 12:20

    o terör destekcilerini seçenler kim? 100 bin doktorun seçtiği başkana saygı duyacaksın

  • Dalyan06 Ekim 2020 22:55

    O baskani secenede sen saygi duyacaksin zubuk..

  • BİR DOST06 Ekim 2020 12:10

    Ne demek  istediğini çok iyi anlıyorlar lakin maaşlı bir avuç angus buralarda her şeyi manipüle etmeye çalışıyor. Çok şükür bazılarını toplamaya başladılar.

  • ali şat06 Ekim 2020 12:08

    yani bahçeli sen nekadarda hazımsız oldun yahu arkadaş senin gibidüşünmeyen herkesi nasıl terörist ilan edebiliyorsun sen önce dikdatör zihniyetiyle oturduğun koltuğu boşalt

  • ekonomist/stratejist06 Ekim 2020 11:42

    Bir avuç terörist yuvalandiysa gider alırsın ne demek TBB kapatmak. Bu iş pire için yorgan yakmaya benzer. Güneydoğu'da Hendek operasyonu yapıldı ancak gidip de bütün Doğu ve Güneydoğu yerle bir edilmedi. Bunaksın anladık ama böyle kindar bir tutumla ülke yönetilmez. Bir de AYM değiştirilsin iyi güzel de bunun sonu nereye varacak bu gidişle Cumhuriyeti ve Atatürk'ü yok etmeye kadar varır biliyoruz ki asıl bunun km taşlarını döşüyorsunuz. Sonunuz geldi ve sonunuz yaklaştıkça zalimliğiniz artıyor hiç zannetmeyin ki iktidar düşmeyecek ve hesap sorulmayacak. Tüm korkunuz bir gün hesap sorulması o gün yaklaşıyor hiç merak etmeyin..

  • muck06 Ekim 2020 11:42

    Gerçekten de o eski halinden eser yok şimdi. Krallık gelsin. Tahta çıkayım, veliahtımı seçeyim o yönetsin modeli ülkeye yaramaz. kimi tarikatlar bağa geçsin der, kimi ben başa geçeyim der, kimi onlar başa geçmesin der...  altı üstü seçilmiş insanlarsınız. Oyla seçilen kişiler işlerini görevlerini yapmıyor. DEvletin kurumlarını açıp kapatmak, insanları oraya buraya sürmek ayda atamak, yada devletin yetkilerini ile saçma sapan insanlık dışı işler yapmak... bence siyasetçiseniz siyasi yetkinizi bilin. Asli işlerinizi yapın. Devletin her kurumuna el uzatmak, siyasilik değil, siyaseti kullanıp, darbe yapmaktır. herkes görevini ve görev alanlarını bilmeli. Zırvalamak bence bu açıklamalar.

  • Ferah06 Ekim 2020 17:51

    TBB saglikla ilgisi yok ki.onlarin derdi.ulkesi.NeYapip.suAPOYU. c.evinden.cikarmak.

  • Bika06 Ekim 2020 11:31

    Nazi Almanyası özlemi var. 

  • Vb06 Ekim 2020 11:51

    TTB'nin kobane özlemi var

  • Hasan06 Ekim 2020 11:26

    Sensin asıl Türk ve Türkiye düşmanı. Memlekete Suriyeli pakistanlı başka başka milletler dolu.  Kendimize bakamıyoruz sizin yüzünüzden elin adamını bedavadan yaşatıyoruz. 

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU06 Ekim 2020 11:26

    TBB veya hiç bir kurum kapatılmasın fakat buraları kullanarak suç işleyen ve teröristlerle işbirliği yapanlara milletvekili de olsa onlarında dokunulmazlıkları kaldırılsın caydırı cezalar verilsin mesela en az 5-30-40 sene arası.