E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli, yardımcısı Aycan'ı görevden aldı---

Bahçeli, yardımcısı Aycan'ı görevden aldı

Bahçeli, yardımcısı Aycan'ı görevden aldı
27 Haziran 2018 - 12:07 borsagundem.com

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan görevinden alındı

MHP lideri Devlet Bahçeli, Sefer Aycan'ı Genel Başkan Yardımcılığı görevinden aldı.

NE DEMİŞTİ?

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, partisinin, seçimlerde anketlerin aksine büyük bir başarı göstererek 49 vekil çıkardığını ve bu sayı ile Meclis'in kilit partisi olduğunu belirterek, "Biz ne dersek, o olacaktır" demişti.

Tüm algılara rağmen milletvekilliği seçiminde MHP'nin anketlerdeki yüzde 5'lik oy oranının yüzde 120 üzerinde bir oy alarak yüzde 11'lik bir oy oranıyla Meclis'e girdiğini kaydeden Sefer Aycan şunları söylemişti:

"600 vekil var ama her zaman, bundan sonra bütün gözler 49 vekilin üzerinde olacaktır, genel başkanımızın üzerinde olacaktır. Bundan sonra Meclis'te siyaseti MHP yapacaktır. Biz ne dersek, o olacaktır. Bugün MHP Meclis'te kilit konumdadır ve MHP'nin Genel Başkanı hem Recep Tayyip Erdoğan'ı kurtarmıştır, hem Adalet ve Kalkınma Partisi'ni kurtarmıştır, hem Meclis'i kurtarmıştır, hem devleti kurtarmıştır. Bu da böyle bilinsin."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Eyup hatil27 Haziran 2018 22:53

    Liderlik budur herkes yerini bilecek.bu zorlu mucadelede reis ile turkmen beyin COKKK UZUN YOLLARI VAR BIZLER BUGUNLERI COK OZLEMISTIK. mucadelesinin icinde.dusmana korku verilecek sozler degil HATALI aciklamalardur. . Adeta dusmanlarin gul oynayacagi. Zil takip oynayacagi hatalara firsat vermemektir. ALLLAHIM SIZLERI BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN. 2 LIDERIMIZ yolunuz daim gunumuz huzur olsun, REIS RTE. VE TURKMEN BEYI .SLM OLSUN

  • yerli mal27 Haziran 2018 13:46

    ne önemi var? miting bilr yapmayan bir parti. hükümet kurmaz, kabineye bakan göndermez, meclis açılışı yapmaz. anca çay,püskevit...