E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli: Atatürk'e hakaret ve hıyanet vatan hainliğidir---

Bahçeli: Atatürk'e hakaret ve hıyanet vatan hainliğidir

Bahçeli: Atatürk'e hakaret ve hıyanet vatan hainliğidir
27 Temmuz 2020 - 19:11 borsagundem.com

Bahçeli "Atatürk'e hakaret ve hıyanet vatan hainliğidir. Herkes susup seyretse bile böylesi bir rezilliğe Milliyetçi Hareket Partisi'nin sessiz kalması, seyirci olması varlığını inkârdır" açıklamasında bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ayasofya'daki cuma hutbesinde "Fatih Sultan Mehmet Han burayı kıyamete kadar cami olarak kalması için vakfetmiştir. Vakfedenin şartını çiğneyen lanete uğrar" sözleri nedeniyle Atatürk'ü hedef aldığı belirtilen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş hakkında açıklama yaptı. Bahçeli "Diyanet İşleri Başkanı'nın Cuma Hutbesi esnasında Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerif'in minberinde yaptığı değerlendirmeleri bağlamından koparıp Atatürk'e lanet şeklinde tavzih ve tevil edenler bu ülkeye en büyük kötülük yapan sorumsuzlardır" dedi. Bahçeli ayrıca "Atatürk'e hakaret ve hıyanet vatan hainliğidir. Herkes susup seyretse bile böylesi bir rezilliğe Milliyetçi Hareket Partisi'nin sessiz kalması, seyirci olması varlığını inkârdır" sözlerini açıklamasına ekledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamasından satırbaşları şöyle :

"Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerif’in ibadete açılması münasebetiyle Müslüman’ın mabediyle, camiinin cemaatiyle kucaklaşmasını ağır mağlubiyet olarak görenler yanlışa gömülmekle kalmamışlar altından kalmayacakları bir hesap hatası yapmışlardır.

Esasen bu hesap hatasının fail ve figüranları iki ana ayakta temerküz ve tezahür etmişlerdir."

"Türk milletinin ayranı kabarırsa muhasım çevrelerin kaçacak delikleri bile olamayacaktır"

"Birinci ayakta, Yunanistan’ın başını çektiği ülkelerin haddi ve hududu aşan şuursuzlukları, dayanaksız ve temelsiz suçlamaları yer almıştır.

24 Temmuz günü Yunanistan’da matem havasının hakim olması tam bir akıl ve izan tutulmasıdır.

Atina yönetiminin egemen ve meşru sınırlarımız içinde bulunan bir camiimiz üzerinde fiili hak iddiası sadece husumetle tarif ve tefrik edilemeyecek, tarihsel akışın 567 yıl öncesinde donup kaldığını da temellendirip delillendirecektir.

Bu ülkede bayrakların yarıya indirilmesi, kiliselerde devamlı çan çalınması elbette kendi meseleleridir ve Türkiye’yi hiçbir şart altında ilgilendirmeyecektir.

Selanik’te Türk bayrağını alçakça ateşe verecek kadar gözlerini kan ve nefret bürümüş olan Yunan Faşistlerinin sıradan Bizans artıklarından başka bir özellikleri olmadığı da bizim nazarımızda açık bir gerçektir.

Yunanistan’ın bu tutumu ne istikrara, ne huzura, ne de barışa hizmettir.

İstanbul üzerinde spekülasyon yapanlar, Konstantinopolis özlemi çekenler, milletimizin sinir uçlarıyla oynayacak kadar hezeyan ve hezimet çıkmazındadır.

Türk milletinin ayranı kabarırsa muhasım çevrelerin kaçacak delikleri bile olamayacaktır.

Ayrıca Yunanistan Başpiskoposu’nun din ve medeniyetler arasında kışkırtmalar yapması ayıplı ve ahlaksız bir komplonun izharıdır.

İstanbul dünyanın en büyük Türk kentidir.

Bu tarihi gerçek Kıyamet Günü’ne kadar baki kalacak milli bir hakikattir.

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerif Türk milletinin 567 yıldır emanetinde olan fetih sembolü, zafer simgesi, iman ve inanç ziynetidir.

Bizans kokuşmuşluğunun varisleri ne derse desin, ne yaparsa yapsın bu gerçek Türk milletinin namusudur.

Provokatör Yunanistan yönetimi Ege ve Akdeniz’de tırmandırdığı gerilim ve tahriklerden de derhal vazgeçmelidir.

Kurtuluş Savaşı’nda başı ezilen Megali İdea anlayışı, yeri ve zamanı gelirse cüretinin bedelini tekrar ödemek zorunda kalacaktır."

"Diyanet İşleri Başkanı’nın değerlendirmelerini bağlamından koparıp Atatürk’e lanet şeklinde tavzih ve tevil edenler bu ülkeye en büyük kötülük yapan sorumsuzlardır"

"İkinci ayakta ise, Yunanistan’ın yanında hizaya giren, Yunan tezlerini ısrarla selamlayıp iffetsizce sahiplenen işbirlikçiler bulunmaktadır.

Diyanet İşleri Başkanı’nın Cuma Hutbesi esnasında Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerif’in minberinde yaptığı değerlendirmeleri bağlamından koparıp Atatürk’e lanet şeklinde tavzih ve tevil edenler bu ülkeye en büyük kötülük yapan sorumsuzlardır.

Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi, ilk Cumhurbaşkanımız, istiklal mücadelemizin lideri ve Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, bu topraklarda lanet okuyacak bir hayasız ve hamiyetsiz henüz anasından doğmamıştır.

Atatürk’e hakaret ve hıyanet vatan hainliğidir.

Herkes susup seyretse bile böylesi bir rezilliğe Milliyetçi Hareket Partisi’nin sessiz kalması, seyirci olması varlığını inkârdır.

Aziz Atatürk’e lanet değil, rahmet okunur, dua edilir, minnet, şükran hisleriyle muhterem hatırası yad edilip emanetlerine sahip çıkılır.

Atatürk’e lanet okunduğu yalanıyla imal ve inşa edilen kutuplaşma zalim bir bölücülüktür, Türkiye’yi uçuruma çekmenin zehirli hazırlığıdır.

Lekeli dostlarıyla iktidar olmak için hedef koyan CHP’nin, arada ve arafta kalmanın sancısını çeken İP’in, kendilerine bizzat Cumhuriyet’in bekçisi rolü vermiş kişi ya da grupların Atatürk ve Laiklik üzerinden yeni bir mevzi arayışları boşuna bir çırpınıştır.

Türkiye Cumhuriyeti devleti 29 Ekim 1923 kuruluş ruhuna aynen bağlı ve sadıktır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin iftihar ve itibar zirvesidir.

Hiç kuşku yok ki, İstanbul’u fetheden yüksek iman kadar işgalden kurtaran muhteşem irade de değerlidir, yok sayılması düşünülemeyecektir."

"Fatih neyse Atatürk odur"

"Şayet Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerif’ten ezanlar yükselip tevhid inancımızın sancağı dalgalanıyorsa bunun şeref payesi hem Fatih Sultan Mehmet Han hem de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tedir.

Osmanlı İmparatorluğu ile Türkiye Cumhuriyeti birbirinin zıttı, tarihin iki ayrı devlet modeli, birbirine yabancı iki egemenlik anıtı değildir, olamayacaktır.

Osmanlı İmparatorluğu Oğuz neslinin devamı, Türkiye Cumhuriyeti bu neslin varisidir.

Fatih neyse Atatürk odur.

II. Abdülhamid Han nasıl değerliyse Atatürk de bir o kadar değerlidir.

Yunanistan Başbakanı ile Yunanistan Başpiskoposu’nun üslubuyla konuşanlar kaleyi içten düşürmeye azmetmiş iç işgal cephesidir.

Bunların oyunları bozulacak, milli birlik ve dayanışma iradesi en büyük güvence olacaktır.

Nitekim bu müfsit emellere asla göz yumulmayacaktır.

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerif’in ibadete açılmasına Ortaçağ çamuru sıçratmak, Cumhuriyet’in ve Laikliğin cenaze namazı yaftası vurmak vesayetçi bir dil, mütehakkim bir dayatma, nifak saçan bir ağızdır."

"Yeniden hilafet demek yeni bir cepheleşme, önü arkası kestirilemeyen iç kargaşa demektir"

"Hilafet tartışmalarını böylesi nazik bir ortamda kızıştıranlar ise Türkiye Cumhuriyeti’ne büyük bir bühtan içindedir.

Bu mesele kapanmış, tartışmaların üzeri küllenmiştir.

Yeniden hilafet demek yeni bir cepheleşme, önü arkası kestirilemeyen iç kargaşa demektir.

Buna da hiç kimsenin hakkı yoktur.

Türkiye Cumhuriyeti, Anayasa’nın ikinci maddesinde vurgulandığı gibi; demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir. 

Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür.

Dili Türkçedir. 

Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.

Milli marşı 'İstiklal Marşı'dır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (44)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Artık bir git28 Temmuz 2020 10:06

    MHP yi öyle bir hale getirdinki Atamıza ve cumhuriyetin kurucu babalarına yapılan küfürlere ve lanet okumalara bile sahip çıkmak zorunda kalıyorsun, kınayamıyorsun AKP den bile daha AKP lileştin.  Bunu ne uğruna yapıyorsun. Milliyetçi bir partiyi neden böyle bir karabasana soktun. Amacın ne.

  • Mucise Reis ;)28 Temmuz 2020 01:07

    geçmişte aynı iddalarla kötületiklerinle bugun el ele kolkola hukumer kurdun. Açıklamaların, parti içinde oluşan tepkilere, açıklamalara, bireysel rahatsızlık duyan mhp lilerin cevap meresi üzerine geldi. Yani, aman haa, mhpli herkes sussun. çunku ortada Ataya hakaret yok. açıklama yapma gereğie bundandır. Ama mhp tabanı ciddi rahatsız durumda. Ataya hakaret oldugunu düşübüyorlar. Açıklama yapmanızın gereğide, ya mhpli partililer, diyanet başkanı ataya saygısızlık yapmadı, siz muhalefet gibi düşünüpde, diyanete kızmayın. diyanet ile ve akp ile sorun yok mesajı ...

  • Mehmet Tunç27 Temmuz 2020 23:48

    Atatürk ömrü boyunca seçim yarışına girmedi. Kazım karabekirle seçim yarışına girseydi ne olurdu

  • Misafir 28 Temmuz 2020 05:53

    Kazım karabekirin elini tutan mı vardı

  • Mehmet Tunç28 Temmuz 2020 02:33

    Reyhan hanım pekela gireydi yarışa hem kendine Cumhuriyetin kurucusu diyeceğiz hem yarışa girmeyecek. Peki neden?

  • Sallama Reyhan28 Temmuz 2020 01:17

    Sorduğun soruya yanıtı da kendin verip geçmeyle bu işler olmuyor. Kazım Karabekir tek düzenli ordu olmasına rağmen niçin Mustafa Kemal Paşa'yı bekledi sorusunun yanıtı, işkembe-i kübranda değil, tarih kitaplarında var. Cevabına gelince, Kazım Karabekir'in Mustafa Kemal'e tabi olmasını bizzat padişah istedi. Şimdi sen okumadan sallayabilirsin. Serbestsin. Ama unutma ancak kendini ve senin gibi inekleri kandırırsın

  • Reyhan28 Temmuz 2020 00:11

    Yine alırdı merak etme kuş beyinli kardeşim...Atatürk Samsun'a çıktığında Kazım Karabekir emrinizdeyim Paşam diyor.. Yani Atatürk onların da üzerinde ve intihar denilen savaşları kazanmış bir Başkomutan Atatürk. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Atatürk merak etme 100 kere seçime girse firesiz alırdı. Bir şey daha söyleyim Osmanlı'dan kalan tek düzenli ordu koskoca Tümen Kazım Karabekir emrinde 15. Kolordu Komutanlığı pekala niye tek başına başlatmadi Kazım Karabekir bağımsızlık mücadelesine çünkü herkesin umudu ve başarılı bir komutan Mustafa Kemal Paşa'yı bekledi ve emrine girdi.

  • ALEVİ DİNİNDENİM27 Temmuz 2020 23:46

    kendine ihanet etmiş olanlar kendinden büyük değerleri savunamaz.ne büyük sarmal küçük fare aslanı yer kedi görmezden gelir kurt maymundan korkar maymun durmadan oynar hamam böcekleri ile ve karanlık karanlık her yan karanlık dört yan ateş çemberi dayan dayanabilirsen. durmaz döner dönen dönmez dönen döndüğüne ve dönmeyenler döndüklerinde utançla yaşar sarmal devam eder güzel günler hiçbir zaman gelmeyecek gün günü aratır olmuş susanlar ve ilginçtir muhtar kediyi sever zalim mazlumla cellat kurbanla yanyana otururmu sorarsa bir gün zihnin kırıyorsun zincirini zihninin ve ne mutlu sana. beslenir beslenen beslenenden, beslemelerin kölesi olanlar beslenir beslenenden, beşleme beslendiğinden kurtulamaz hiçbir zaman beslenenden beslenen. Sormalı herkes kendine ;BU ÇÜRÜMÜŞLÜK NE ZAMAN SON BULACAK.cevap bulacaksın cevap sensin ey insan SEN UYANDIĞIN ZAMAN.UYANMAYA GEÇ KALMA SAKIN.

  • Vatandaş27 Temmuz 2020 23:35

    Hutbede gönderme yapılanlar iyi anladı ama daha açık konuşması gerekiyordu. Atatürk'ü de zehirleyen, imzasını taklit eden tapınakçılar diyecekti o zaman niye kudurdukları ve Atatürk'e gönderme yapmadığı ortaya çıkacaktı. Daha açılacak lafı dolaşmaya başladığında dışarıdan kimler tepki gösterdi bir baksanıza? Atatürk'e gönderme yaptı diye birbirimize düştük, adamlar halimize gülüyordur. 

  • Derya27 Temmuz 2020 23:26

    Halifeliğin gelmesi imkansız çünkü Yavuz Sultan Selim döneminden itibaren Padişahlık ve Halifelik makamı birleştirilmişti. Yani belli soydan gelen padişah ve halife olabiliyor günümüzde bunun geçerliliği hiçbir şekilde yok. Yeni bir Türk devleti ve yeni bir Rejim var adı da Cumhuriyet. Cumhuriyet rejiminde halifelik getirsen ki Anayasamızın ilk 4 maddesine tamamen aykırı ve ayrıca teorik olarak da teknik olarak da padişah da yok ki halife olsun. Çok saçma bir konu bunun konuşulması bile devletimize birliğimize bütünlüğümüze zarar verir. Bu mesele uzatılırsa iç savaş çıkarsa tekrar İstiklal Mahkemeleri kurulur gereği yapılır. Biz devletimizi sokakta bulmadık ve devletimizin bütün organları en başta TSK sert cevap verecektir böyle bir şeye seyirci kalacağını zannetmiyorum.

  • ali ÇİÇEK KAYATAŞ27 Temmuz 2020 23:09

    bahçelinin açıklamasını okuyunca  ne kadar İLKESİZ ve TAKİYECİ  olduğunu anladım. açıklamaya bakarmısınız bizi sanki salak yerine koyuyor. ayasofyada atatürke hakaret eden kim   ali erbaş . bu açıklamada ali erbaş ile ilgili  bir cümle var mı ?yok. ALİ ERBAŞ GÖREVDEN ALINMALI DEDİ Mİ?YOK. hakaret  ali erbaş değil de yunanlılar yaptı algısını yaratıyor. bu nasıl atatürkçü ? tam BİR  takiyeci  milliyeçi. ALLAH GERÇEK MİLLİYEÇİLERE SABIR VERSİN. BÖYLE BİR ZAT IN PEŞİNDEN GİDENLER KENDİNİZE GELİN VE MERALIN YANINDA YER ALIN

  • Palut27 Temmuz 2020 21:57

    Sosyal medyada günümüzün Şeyh Saitliğine soyunmuş vatan haini köpek Mahmut Kar var. Hizbut Tahrir Yöneticisi merak etme az kaldı sen de Şeyh Sait gibi İstiklal Mahkemelerinde yargılanıp dar ağacında nefesini vereceksin.. Mahmut Kar denen haini şikayet edelim.

  • İkbal28 Temmuz 2020 00:09

    Palut Efendi Şeyh Said kimdir önce onu araştır. Pis ağzınla temiz bir veliye laf söyleyemezsin. Şeyh Sait kutlu mübarek bir şahsiyettir. Tarihini bil de konuş

  • erdi27 Temmuz 2020 21:42

    Konuş konuş maaş al.

  • ALPTUĞ27 Temmuz 2020 21:34

    Sayın genel başkan size bu satırları kim hazırlayıp veriyorsa  ya size ihanet peşinde yada  memlekete ihanet peşinde gün geçmiyorki ATATÜRK'E  İHANET ETMEYEN BİR ŞEREFSİZ ÇIKMASIN yukardaki beyanınızı okuyunca inanırmısınız şoke oldum herhalde TÜRKİYEDE değilde başka bir ülkede yaşadığınız kanatine vardım size yazık oluyor biraz dikkat edin etrafınızda ülkücü olmayan birileri var MHP yi yok etmeye uğraşıyorlar. 

  • objektif27 Temmuz 2020 21:33

    1982 Anayasası'na ve Siyasi Partiler Kanununa bir siyasi parti en fazla 2 defa iktidar olma hakkı tanınsın. Görüyoruz uzun süreli iktidarın nasıl bir hainlik içinde olduğunu.

  • Cengiz Kafkas27 Temmuz 2020 21:12

    Eyy Bahçeli neler söylüyorsun?Yeni yeni kendine geliyorsun ama,cümlerindeki yanlışlıklar çok fazla.Örneğin;II.Abdulhamit denilen adam Osmanlı topraklarının,kendi döneminde yarısının düşmalara verilmesinde baş sorumlu kişi.Büyük Önder Mustafa Kemal Ataürk ise emperyalistlerden Türk vatanını koruyan ve bağımsız bir T.C.yaratan kahramandır.Bunların ikisi eş değerde kabul etmek bilgisizliğin ta kendisidir.

  • Türkoğlutürk 28 Temmuz 2020 08:33

    Cahil olmasa orada ne işi var. Bunun adı gaz almaca. Saray kapısında nöbete devam

  • ekrem27 Temmuz 2020 22:59

    sen çorumluyla ingilizi birbirine katmış fransayı dolanıp hangi tarihten okudun bu martavalları yunanistan bulgaristan bizde kaldı bir istan onuda bulistan'a çevirinde ingilizin hatırı kalmasın yunan sevinsin hatta rusya rahatça kanalınızdan geçsin çanakkaleden çıksın hatta kanalıda açarlar onlar kanal açacak diyede alkışlarsınız

  • Turan27 Temmuz 2020 21:11

    Sonuç sıfır fesliyi ziyaret edenler kimler hikaye okuyor

  • Hakkı27 Temmuz 2020 21:07

    Keşke Ayasofyayı kapatacaklarına genelevleri kapatsaydılar

  • Can27 Temmuz 2020 21:02

    Bay Bahçeli çok acayip, her zaman böylemiydi yoksa Cumhur ittifakında mı böyle oldu anlamıyorum, Sayın Türkeş nerdesin

  • vatansever27 Temmuz 2020 20:51

    waay be neymis bu Fatih,in kilicida be ,Fatih ,in Gercek kilicini gorseler donlarini birakipta kacacaklar.Yarasi olan kocunsun ........

  • mezarci 27 Temmuz 2020 20:45

    Icerdeki Turk/Musluman gorunumlu gavurlar/bizans dokuntulerinin yalakalari heryerde firsat pesinde.Turk,un tadini ozlemisler

  • emekci27 Temmuz 2020 20:44

    kurt musun, böcek misin?  yoksa soluncan mısın? Atatürk'e hakaret eden devlet memuru hala görevinde, orada sen ne diyorsun demeyen ortakların da hükümette

  • abdullah 27 Temmuz 2020 23:04

    kimsenin kimseye hakaret ettiği yok ortada hakaret edilecek adam da yok bir yerlerinizden uydurup fitne fesat çıkarmaya çalışmanıza hiç mi hiç gerek yok. adam olun fikirlerinizle insanları ikna ederek insanlara güven vererek üreterek insanca bir şey elde edecekseniz edin kahpelikle iftiralarla gammazlıkla bu işler olmaz. yarın sana da aynısı yapılır bilmiş ol.

  • Bika27 Temmuz 2020 20:36

    Cumhur ittifakı çatlamış.

  • bu dünyadan biri27 Temmuz 2020 20:26

    Atatürkün yolu çağdaş uygarlık yoludur. O yolda Bahçeliye ihtiyacımız yok. .

  • Haha27 Temmuz 2020 20:19

    4gun sonra mi konusuyorsun kurt gorunumlu koyun , havayi kokladi bakti sonra konusuyor , yemeyiz bu ayaklari Ataturk olmasaydi cok acardiniz cami diye ayasofyayi, sahsim bugun fatihe methiyeler duzerken ATATURK u agzina bile almadi 4yil inviliz isgalinden kim kurtardi istanbulu kimlerle birleikte oldugunu gor iste bahceli

  • Nedim27 Temmuz 2020 20:18

    Ali erbaş ın suyu ısındı demektir.  Ya da şöyle söyleyelim bir tek zevat ortalığı nasıl karıştırıyor?  

  • A. A.27 Temmuz 2020 20:05

    Saçma sapan yorumlar yapmışsınız. Devlet Bahçeli gayet net ve açık bir şekilde söyleyeceğini söylemiş. Yine de anlayamıyorsunuz. Başka bir sorununuz mu var acaba? Diyanet işleri başkanı yanlış konuşmadı diyor. Kötü niyetli kişiler, Fetö, Pkk vb. bunu bağlamından koparmaya çalışıyor diyor. Türkiye, Osmanlı Devleti'nin devamı diyor. Daha ne desin?

  • Cenk27 Temmuz 2020 20:13

    akp nin arap artığı olmayi bıraksın Cumhuriyet Savcılarına harekete geçirsin ve en önemlisi hakiki Türk milliyetçisi gibi davransın. Söze değil icraata döksün.

  • Quattro27 Temmuz 2020 20:03

    Keşke bu tepkiyi Ayasofya Camisinde ali erbaş vatan haini o sözleri sarfederken ayağa fırlayıp yüzüne söyleseydin. Cumhuriyet Savcılarına göreve davet etseydin senden asla Türk milliyetçisi olamaz bahceli sen olsan olsan arap artığı olursun.

  • abdullah 27 Temmuz 2020 23:19

    cenk senin soyunu deden bile bilmezken atıp tutma arap ta olabilirsin kürt te laz da ama bu kafayla sana insan demezler dünya insanlığın vatanıdır. insan olanın sınırı yoktur. gökler ve yer Allah tarafından yaratılmıştır. insanlığı insan olmaları için peygamberler gelmiştir. dil din ırk hepsi Yaradanın ayetleridir dünya da 2 sınıf insan vardır. 1 insanların dinine diline ırkına düşman  olan  düşmanlık ve fesat çıkarmaya çalışan şeytanın aldattığı Allahın yarattığı fakat ondan başkasını ilah edinen mahluklar birde kimin neyi niçin yarattığının bilincinde olan yaradandan başkasına kulluğu kabul etmeyen insanlar. başarı zafer Allahtandır. ırkçılık, kibir, kendini beğenmişlik aşağılık mahlukattan olma özelliklerindendir.

  • Yurdakul27 Temmuz 2020 19:57

    hayret açıklama yapmış çok şaşırttı beni senin Ülkücülüğün yerin dibine batsın. Gözlerin toprağa bakıyor son demlerini yaşıyorsun biraz dik dur da gerçekten Türk milliyetçisi sanalım seni akp değnekçisi bahceli..

  • Turgut27 Temmuz 2020 19:46

    Günaydın

  • Ersoy27 Temmuz 2020 19:43

    Cumhuriyet ve değerlerinin yılmaz bekçisi Türk Silahlı Kuvvetleri niye sessiz başını niye kuma gömmüş vaziyette.. Genelkurmay Başkanlığı derhal bir açıklama yapmak zorundadır.

  • bokolemun27 Temmuz 2020 20:45

    memur amirinden izin almadan açıklama yapamaz, suçtur. genelkurmaydaki tüm askerler Hulusi Akar'ın astıdır, izin almadan açıklama yaparlarsa memurluktan atılırlar

  • ekonomist/stratejist27 Temmuz 2020 19:41

    Cumhuriyet ve değerleri kanla kuruldu kanla yıkılır. akp isterse denesin aklının hayalinin alamadığı güçle karşılaşır tarihten siler geçeriz. Gerekirse Bilge Kağanlar, Kürşatlar ve Emir Timurlar çıkar içimizden ait oldukları çöl bedevelerinin yanlarına süreriz. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet demokratik, laik, sosyal bir hukuk devletidir. Öyle inceden devrimlere tartışmaya açmakla olmaz (harf devrimi) yüreğiniz varsa veya yürek yemişseniz hadi bi deneyin bakalım sonuçları çok ağır olur adınızın tek bir harfi bile kalmaz. Cumhuriyetin temelleri sağlamdır iktidar sarhoşluğuna kurban edilemeyecek kadar..feto-pkk işbirliği derken bu sefer de Cumhuriyet ve değerlerine alenen kalkışma vatan hainliğidir bedeli çok ağır olur. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner o vakit sadece Allaha yalvarın çünkü Türk milleti böyle bir hainliği asla affetmez.

  • Badeseverleri badeleyen man27 Temmuz 2020 21:04

    La doğru yanlış Osmanlı'nın imanı mı yoktu da onca toprak kaybetti senin boş sıfır mantığınla. İmanla alınmış, şu an sende iman var değil mi hırsızlığa, yolsuzluğa, yalana, hileye hurdaya normal diyen ikiyüzlü tayfanın imanı süper ? İman ne bu arada senin tanımına göre ahlak olmadığı ortada. Duyan da seni bordo bereli olarak Yunan adasına indi sanacak

  • Doğru27 Temmuz 2020 20:12

    Senmi şavaşacaksın senin cok sevdiğin Yunanistan Türk bayrağını yakıyor Ne yapacaksın peki cok sevdigin partin pkk aynı yatağı paylaşıyor boş boş kunuşma istersen bu topraklar önce Allahın izniyle ve iman gücüyle alınmış istersen önce CHP millet vekili İzmiri yanlız avrupaya öye yapalım dedi yani Yunanistan'a verirsen aprupa ya girersin cok bilmiş

  • vatandas27 Temmuz 2020 19:24

    hala bunlarla ortak koalisyon yapmaktasın

  • Kaçan Grup27 Temmuz 2020 19:20

    erken seçim mi var ufukta yaw

  • Keşke27 Temmuz 2020 19:59

    Keşke olsa da arap artıklarını şutlasak pis bedeviciler