E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli: Artık CHP’yi HDP’den ayrı değerlendirmek neredeyse imkansız---

Bahçeli: Artık CHP’yi HDP’den ayrı değerlendirmek neredeyse imkansız

Bahçeli: Artık CHP’yi HDP’den ayrı değerlendirmek neredeyse imkansız
10 Aralık 2021 - 20:15 borsagundem.com

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Artık CHP’yi HDP’den, Kılıçdaroğlu’nu terörist Demirtaş veya terörist Karayılan’dan ayırt etmek, ayrı değerlendirmek neredeyse imkansızdır" dedi

2022 Yılı İçişleri Bakanlığı bütçe görüşmeleri sırasında Meclis'te yaşanan yüksek tansiyon, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin de gündemindeydi.

"Artık CHP’yi HDP’den ayrı değerlendirmek neredeyse imkansız"

TRT Haber'de yer alan bilgilere göre sosyal medya hesabından açıklama yapan Bahçeli, şunları söyledi:

"CHP’li ve HDP’li milletvekillerinin beka mücadelemizden intikam alır gibi, şehitlerimize hakaret edercesine öfke nöbetine, nefret diline kapılmaları aleni zillettir. Terörle mücadelede tarihi başarılara imza atan bakanlıklarımızın bütçeleri müzakere edilirken alçalmış üsluplarıyla Genel Kurulu terörize etmeleri hakikaten rezaletin daniskası, iş birlikçiliğin alametifarikasıdır.

Artık CHP’yi HDP’den, Kılıçdaroğlu’nu terörist Demirtaş veya terörist Karayılan’dan ayırt etmek, ayrı değerlendirmek neredeyse imkansızdır. Eline ve diline hakim olamayan, şuur ve ruhunu çaldıran Kılıçdaroğlu istikameti kaybolan, iradesine terörizmin ambargo koyduğu bir şahıstır."

Bakan Soylu'ya destek: Çakal demek soysuzluk ve terör seviciliktir

"Meclis'te yaşanan karmaşa ve siyasi kundakçıların tacizleri asla tesadüfi değildir" diyen Bahçeli'nin tepkisinin odağında CHP ve HDP yönetimi vardı: 

"Terör örgütünün hunhar ve hain fermanını TBMM’de okumaya çalışan mülevves ve müptezel emellere müsaade edilmeyecektir."

MHP lideri Bahçeli, İçişleri Bakanlığı bütçesi Meclis'te görüşülürken CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'in Bakan Süleyman Soylu'ya yönelik sözlerini eleştirdi, terörle mücadelede bakanlara desteğini yineledi:

Bir HDP’li vekilin 'Kürdistana özgürlük şiarıyla iktidara geleceğiz' açıklamasına sessiz kalıp bu bölücünün Genel Kurul çalışmalarına 3 birleşim katılmama cezasına itiraz eden Kandil’in yeni CHP’sidir. İçişleri Bakanımıza çakal demek de soysuzluk ve terör seviciliktir. Bakanlarımıza dil uzatan sefiller meydanın boş olduğunu sanmasınlar.

 

Soylu'dan Tahir Güven'in öldürülmesiyle ilgili çarpıcı açıklamalar

 

Kılıçdaroğlu'nun el hareketi Meclis'i karıştırdı

 

13 HDP'li milletvekilinin dokunulmazlık fezlekesi Meclis'e sunuldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :