E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli: Altılı masa kriz girdabında---

Bahçeli: Altılı masa kriz girdabında

Bahçeli: Altılı masa kriz girdabında
15 Ocak 2023 - 14:14 borsagundem.com

Partisinin Ankara Kızılcahamam kampında konuşan MHP Lideri Bahçeli, 2023 hedefleri ve Türkiye Yüzyılı yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirterek henüz cumhurbaşkanı adayını çıkarmadığı için 6'lı masanın krizde olduğunu vurguladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince Kızılcahamam'da düzenlenen MYK, MDK ve Milletvekilleri Ortak Toplantısı'nın kapanışı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, "Yedi düvel topuyla, tüfeğiyle, nefretiyle, fitnesiyle, şirkiyle, şiddetiyle üzerimize gelse de duruşumuzdan milim de olsa taviz vermeyeceğiz" açıklamasını yaptı.

2023 seçimlerinin önemine vurgu yapan Bahçeli, "Türk milleti 2023 seçimlerinde geçmişin dürüst muhasebesini yaparak, geleceğini oylayacaktır. Verilecek her oy Türkiye Yüzyılı'na bir tuğla koyacaktır" şeklinde konuştu.

"Feleğin çemberini kırdık"

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Kızılcahamam kampımızın ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

İki gün süresince iç ve dış siyasi gelişmeler ele alındı. Cumhur İttifakı, 2023 seçimlerine tam manasıyla hazırdır. Algı operasyonları boşunadır.

Cumhur İttifakı’nın akıl dolu, milli siyaseti ile umutları dirilteceğiz. Hiçbir engel tanımayacağız, her insanımızı kucaklayacağız. Herkes eşittir Türkiye demeye devam edeceğiz.

Adım adım 2023 hedeflerimiz gerçekleştireceğiz. İşçimizin, çiftimizin, emeklimizin, sanayicimizin her zaman yanında olacağız. Bizim siyasetimiz ana fikri önce ülkem sonra partim şeklindedir. Biz kendimiz için hiçbir şey aramayız. Mevzu bahis Türkiye oldu mu gözümüz bir şey görmez.

Türk milleti 2023 seçimlerinde geleceğini oylayacaktır. Sızlanarak, seyrederek hiçbir şey yapamayız. Davası olan herkimse umut insanıdır. Türkiye artık feleğin çemberini kırmıştır. İstikrarlı yürüyüş devam etmelidir.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi, parlamenter sistemin arızalarını telafi etmiştir. Davul kimin elindeyse tokmak da onun eline verilmiştir. Devlette uyum, denge, anlayış, ortak amaçlar doğrultusunda işleyiş başarılmıştır. Milli hedeflerimiz canlanmıştır.

Türkiye muazzam bir çıkış ivmesi yakalamıştır. Olgunlaşmış oturmuş hali ile ikinci 5 yılı daha iyi olacaktır. Cumhurbaşkanlığı sitemini diktatörlük olarak tanımlamak ağır küstahlıktır. Yatıyorlar kalkıyorlar Cumhurbaşkanlığı hükümet sitemini eleştiriyorlar, Türkiye eski Türkiye değildir. Zillet İttifakı’nın esin kaynağı kutuplaşmadır.

'Babacan ve Davutoğlu kumar masasına düşmüştür'

6’lı masa darmadağındır. Her parti gizli gündemindedir. Altılı masa bir nevi konsey yapılanmasıyla Türkiye’yi yöneteceğini iddia etmektedir. Serok Ahmet ‘Cumhurbaşkanlığı kendi kararını uygularsa kriz çıkar’ diyerek zilletin potansiyel zehrini kusmuştur. Buradan bir demokrasi, istikrar ve hizmet aşkı çıkmayacağını söylemek için kahin olmaya gerek yoktur. Vaatleri krizdir. Konsorsiyum halinde ülke yönetmektir. 6'lı masa kriz girdabına girmiştir.

Yüzde 50’yi aşan bir oy alan cumhurbaşkanıyla, yüzde sıfır bilmem kaç oy oranına haiz bir partinin eşit sorumluluğa ve stratejik konularda aynı imza yetkisine sahip olacağını ifade etmek demokrasiyi ve millet iradesini hiçe saymaktır.

Serok ve selamsız Babacan olmak üzere 6’lı kumar masasına düşmüşlerdir. Türk siyaseti ve demokrasi adına utanç verici bir tablo karşısındayız. Açıklamalar 6'lı masanın iflas beyanıdır.

Milletimiz bunların gerçek yüzünü görmüştür. Cumhur İttifakı’nda ahenk vardır, ahlak vardır, adam gibi adamlık hakimdir.

"Erdoğan'ın etrafında birleşelim"

6’lı masa oynatacağı kukla aramaktadır. Milletvekili genel seçimine adaylarınız göstererek girin, kazandığınız sandalye ile katılın. Kazanamayacağınız bir müsabakaya girmekten hazır vakit varken dönün.

6’lı masa adayda uzlaşamıyor. Zillet partilerine çağrıda bulunmak istiyorum. Aday konusunda ne siz, ne de milletimiz meşgul olsun. Cumhurbaşkanlığı adaylığını konusunu anlaşılan bu yükün altından kalkamayacaksınız. Gelin bu sevdadan vazgeçin. Gelin siz de Türk milletinin sesini dinleyin. Gelin aday olarak Erdoğan’ın etrafında birleşelim. Zaman kucaklaşma ve birlikte hareket etme zamanıdır. 6’lı masa 10 defa toplandı, bir arpa boyu mesafe kaydedemedi. Türkiye büyüsün, zenginleşsin. Kılıçdaoğlu bırak nefsi tutkuları.

Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi

Kılıçdaroğlu'nun çabası küresel emperyalizme sempatik görünme çabasıdır. Freni tutmayan Kılıçdaroğlu’nun sözleri çamur saçmaktadır. TSK’ya yapılan saldırıyı kınıyorum. Kılıçdaroğlu edepsizdir, hiçbir Türk askeri cepheden kaçmamıştır. Komuta kademesinden alkışlanan başkomutan Erdoğan'dır. Kılıçdaroğlu 'nın ağzından skandal sözler döküldü. Askere düşmanlık, düşmana askerliktir. (Dünya)

MHP’den Kızılcahamam kampı

Bahçeli'den altılı masa matematiği: 6x0=0

Bahçeli: 2023'ün kazananı Türk milleti olacaktır

Bahçeli: Bu bir menfaat çatışmasıdır

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.