E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBağfaş'tan sözleşme açıklaması---

Bağfaş'tan sözleşme açıklaması

Bağfaş'tan sözleşme açıklaması
21 Aralık 2016 - 16:13 borsagundem.com

Bağfaş Bandırma SNC-Lavalin ile CAN/AN üretim tesisinin iyileştirilmesine yönelik sözleşme imzalanması ile ilgili bilgi verildi

Bağfaş Bandırma tarafından KAP'a yapılan açıklamada, SNC-Lavalin ile CAN/AN üretim tesisinin iyileştirilmesine yönelik sözleşme imzaladı.

Şirketten gelen açıklama şöyle;

Şirketimiz ile SNC-Lavalin SA/NV firması arasında ThyssenKrupp Industrial Solutions AG'ye anahtar teslimi ihale edilen CAN/AN tesisinin; kurulu kapasitesi olan 2.000 ton/gün Kalsiyum Amonyum Nitrat (CAN) ve 1.550 ton/gün stabilize Amonyum Nitrat (AN)'ın Avrupa piyasalarına ihraç edilecek kalitede üretim yapmasını teminen mühendislik, malzeme tedarik ve denetim-gözetim hizmetlerinin yanı sıra süreç ve operasyonların düzenli olarak gözden geçirilmesi ve iyileştirilmesi hizmetlerini kapsayan bir sözleşme imzalanmıştır. İyileştirme çalışmalarına 2017 yılında başlanacak ve bu çalışmalara dek tesis üretime devam edecektir. Sözleşme bedeli 4.000.000 EURO'dur.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)