E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBağdadi'nin yerine gelmişti! Terör örgütü DEAŞ'ın yeni elebaşı yakalandı---

Bağdadi'nin yerine gelmişti! Terör örgütü DEAŞ'ın yeni elebaşı yakalandı

Bağdadi'nin yerine gelmişti! Terör örgütü DEAŞ'ın yeni elebaşı yakalandı
21 Mayıs 2020 - 00:39 borsagundem.com

Irak istihbaratı, Bağdadinin öldürülmesinin ardından terör örgütünün liderliğini üstlenen Abdülnasır Kardaş'ın tutuklandığını duyurdu

Irak İstihbarat Servisi, terör örgütü DEAŞ'a düzenlenen operasyonla ilgili bilgi verdi. Yapılan açıklamada, Ebubekir Bağdadi'nin varisi olarak örgütün liderliği için en muhtemel aday olarak görülen Abdulnasır Kardaş'ın yakalandığı duyuruldu. 

Irak'ın resmi haber ajansı INA'ya konuşan güvenlik yetkilileri, istihbarat kurumu tarafından düzenlenen operasyon sonucu Bağdadi'nin haleflerinden Kardaş'ın ele geçirildiğini ifade etti. Güvenlik yetkilileri, Kardaş'ın nerede ve nasıl yakalandığına dair herhangi bir bilgi paylaşmadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Net man 21 Mayıs 2020 08:38

    Yakalayın....

  • Nedim21 Mayıs 2020 03:21

    Kan dökmeyi öncelikli  eylem olarak  ısrar ile belirleyen  bu alçakların gerçekte kimlerden destek alıp palazlandıkları  çok iyi incelenip  araştırılmalı!   Türkiye ile bunları aynı hizada göstermeye çalışan alçakların bir kısmı şimdi zaten Almanya da vs.  Bunların  bağı kimler ise hepsi aynı adrese çıktığı açık!