E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBağdadi öldü mü? ABD açıkladı---

Bağdadi öldü mü? ABD açıkladı

Bağdadi öldü mü? ABD açıkladı
14 Haziran 2016 - 21:55 borsagundem.com

ABD Savunma Bakanlığından, terör örgütü IŞİD'in lideri Bağdadi'nin öldürüldüğüne ilişkin açıklamaların doğruluğuna dair kanıt bulunmadığını bildirildi.

ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü Yüzbaşı Jeff Davis, gazetecilere yaptığı bilgilendirme toplantısında, ABD öncülüğündeki IŞİD karşıtı koalisyon uçaklarının Rakka'ya düzenlediği saldırıda Bağdadi'nin öldüğüne ilişkin iddialar hakkındaki soruları yanıtladı.

Davis, sosyal medyada da bu tür iddialar bulunduğunu hatırlatarak, "Bu iddiaları destekleyecek herhangi bir bilgi görmedik." dedi.

Daha önce de Bağdadi'nin öldüğüne yönelik iddialar ortaya atıldığını belirten Davis, "Elimizde bunların bağımsız olarak doğruluğunu gösterecek bir şey bulunmuyor." diye konuştu.

IŞİD ile bağlantılı olduğu belirtilen bir haber ajansı, Bağdadi'nin pazar günü Rakka'ya düzenlenen bir hava saldırısında öldüğünü ileri sürmüştü. Geçen hafta da Bağdadi'nin koalisyon güçlerinin hava saldırısında yaralandığı iddiaları ortaya çıkmış, ABD'li yetkililer Bağdadi'nin hala yaşadığını düşündüklerini açıklamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • insanlığını unutanlar 15 Haziran 2016 00:20

    Allah c.c. her insanı eşit yaratmıştır taa ki birileri kendini yüksekte zanneder ama ölünce kimse havada kalmaz mecburen toprağın altına girer .kendinizi ayrı dinden ve milletten sananlar ayrımcılığı çıkaranlardır.

  • Eric14 Haziran 2016 22:53

    Tabiki bunu ABD den daha iyi kim bilecek! ZIra ISID den (DAES arapca) CIA ve MOSSAD i cikardiginizda geriye ISID diye bir teror orgutu kalmaz.

  • ALEVİ DİNİNDEN KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM14 Haziran 2016 22:40

    ÖLDÜYSE BAĞDADİDEN DAHA VAHŞİ BİRİ GELECEKTİR.İSLAMİ TERÖR BOŞLUĞU SEVMEZ YETERKİ FIRSATI YAKALASIN İSLAMİ TERÖR YIK DENSE YIKAR, YAK DENSE YAKAR (93 SİVASTA OLDUĞU GİBİ).BU VAHŞET BU KİN BU KÜFÜR NİÇİN.