E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBabalar Günü'nde oğlunun ölümüne sebep oldu!---

Babalar Günü'nde oğlunun ölümüne sebep oldu!

Babalar Günü'nde oğlunun ölümüne sebep oldu!
20 Haziran 2022 - 00:46 borsagundem.com

Babalar Günü'nde yaşanabilecek en korkunç olay yaşandı. Babasının elektrik akımı verdiği suya giren oğlu hayatını kaybetti

Aydın’ın Karpuzlu ilçesinde Eren Yıldız (14), babası Hakan Yıldız’ın (44) balık avlamak için elektrik verdiği suya girince akıma kapıldı. Ağır yaralanan Eren, babası tarafından getirildiği hastanede yaşamını yitirdi.
Olay, saat 12.00 sıralarında kırsal Abak Mahallesi Çine Çayı’nda meydana geldi. İddiaya göre Eren Yıldız, babası Hakan Yıldız ve dedesi Sadettin Yıldız (64) ile Çine Çayı’na balık avlamaya gitti.

Baba Hakan Yıldız, çaya 100 metre mesafedeki arazi sulaması için kullanılan elektrik panosundan kablo uzatarak suya elektrik akımı verdi. Babasının suya elektrik verdiğinden habersiz olan Eren Yıldız, serinlemek için çaya girince akımına kapıldı. Eren Yıldız'ın suda çırpındığını gören baba elektrik akımını keserek Eren’i sudan çıkardı. Ağır yaralan Eren, babası ve dedesi tarafından Çine Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Durumu ağır olan Eren Yıldız,  burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Balık avlamak için gittiği Çine Çağın’da oğlunu kaybeden baba ise sinir krizi geçirdi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Babalar Günü'nde Şehitlik ziyareti

 

Bebekken kendisini evlatlık veren babasını öldürdü

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)