E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBabacan, Genç İşadamları Kongresi'nde---

Babacan, Genç İşadamları Kongresi'nde

Babacan, Genç İşadamları Kongresi'nde
07 Aralık 2013 - 00:44 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Babacan, Uluslararası Genç İşadamları Kongresi'nin 2. açılış konuşmasını yapacak. Konya'da Mevlana'yı anma etkinlikleri başlayacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ Hükümet Caddesi, Çerkezköy Sanayi ve Ticaret Odası yanı ile Çorlu Atatürk Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış törenlerine katılacak ve halka hitap edecek. - Erdoğan, Tekirdağ Valiliği tarafından onuruna verilecek akşam yemeğine katılacak. (Ankara/11.00/13.00/15.00/18.30)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin bilişim sorumlularıyla toplantı yapacak. (Ankara/10.00)

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Uluslararası Genç İşadamları Kongresi'nin 2. oturumunun açılış konuşmasını yapacak. (İstanbul/09.30)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Bitlis'te valilik, belediye ve Aile Danışma Merkezini ziyaret ederek, sergi açılışına katılacak. - Himaye-Et ve Ey İnsan Projeleri ziyareti ve belediye toplum merkezi açılışında bulunacak Şahin, Tatvan'da çeşitlik etkinliklere katıldıktan sonra partisinin il başkanlığına gidecek.  
(Bitlis/11.30-18.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, partisinin Şanlıurfa il başkanlığı ile Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü ilçe başkanlıklarını ziyaret edecek. (Şanlıurfa/11.30-15.00)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sever'in tanıtımı için düzenlenen şehir turuna ve Yenişehir Fuar Merkezi'ndeki toplantıya katılacak. (Mersin/12.30/14.30)

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, valilik, belediye başkanlığı, AK Parti İl Başkanlığı, merkez kız ve erkek yurtlarını ziyaret edecek, gençlik merkezinin temel atma ve 2500 kişilik spor salonunun açılış törenlerine iştirak edecek. (Yalova/11.00-18.00)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Borsa Konya Platformu açılış töreni ile Mevlana Sevgi ve Hoşgörü Yürüyüşü'ne katılacak. - Bazı ziyaretlerde bulunacak Yazıcı, Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası Meclisleri Ortak İstişare Toplantısı ile Ayin-i Şerif ve Sema Programı'na iştirak edecek.
(Konya/11.00-20.00)

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl Belediye Başkanlığı önünde vatandaşlara hitap edecek.
(Bingöl/13.00)

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Engelliler Haftası dolayısıyla "İstanbul Biz de Varız Derneği" tarafından düzenlenecek toplantıya katılacak. (İstanbul/10.00)

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Dünya Engelliler Günü etkinlikleri çerçevesinde "Engelliler Yaşamda" programına iştirak edecek. (Ordu/11.00)

Mevlana'nın 740. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri, "Sevgi ve Hoşgörü Yürüyüşü" ile başlayacak. (Konya/13.30)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)