E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'la ilgili şok sözler!---

Aziz Yıldırım'la ilgili şok sözler!

Aziz Yıldırım'la ilgili şok sözler!
23 Temmuz 2013 - 08:37 borsagundem.com

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan, Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yaptığı açıklamaya sert yanıt

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yaptığı açıklamaya yanıt verdi. Hacıosmanoğlu, Mamur'a yönelik "Seni gömecek yer bulamam" gibi bir ifade kullanmadığını söyledi. Fenerbahçe'nin açıklamasına da tepki gösteren Trabzon Başkanı, "Siteden değil yüzüme konuşun" dedi.
Hacıosmanoğlu, şunları söyledi:
"Anadolu takımlar kardeş takımlarımız. Kayserispor Başkanı da olayların buraya gelmemesini arzu etmiştir. Biz ağabey olarak gördüğümüz sıcak ilişkiler içerisinde olduğum Recep Mamur Bey, Fenerbahçe'nin vekaletini kötü bir amaçla almadığını söyledi. Ama kulüpler birliğinde kamuoyuna yansıdığı gibi bir ifadem olmadı. Ancak benim kullandığım iddia edilen ifadeleri çıkaranlar ise Fenerbahçe'nin başında olan zati muhteremin iş bu. İsmini zikretmek istemiyorum. Kayserispor başkanını kullanmaya çalışmışlar. Kayserispor başkanının Kulüpler Birliği başkanı seçilmediği iyi oldu. Çünkü seçilseydi ertesi gün gazetede 'Emek hırsızı Aziz Yıldırım başkan seçtirebiliyor' yazacaklardı. Bu da emek hırsızın son ayak oyunlarıydı, işe yaramadı.Yandaş medyalarına yalan haber yazdırdıklarını yeni bir literatür kattığını herkes gördü. Ben o tür cümleleri kullanmam. Hiçbir Anadolu kulübü için kullanmam. Ben öyle bir cümle kullanmadım. Ancak o zat-ı muhterem (Aziz Yıldırım) şaşkın ördek gibi dalmış olaya. Bugün yaptığı açıklamada kendilerin yaptığı ahlâksız suçları ve şikeyi çıkarıp da bize senaryolar oynayıp bizi kötülemeye çalışıyorlar. Onlar kendi camialarını rezil ettiler hem de dünyaya rezil ettiler. Hakaret eden, bütün herkesi şikayet eden, sadece kendisinin temiz olduğunu söyleyen emek hırsızı var."
"FENERBAHÇE AZİZ YILDIRIM'DAN KURTULURSA..."
"Siteden açıklama yapmayacak bizim karşımıza çıkacak yüzümüze söyleyecek. Askerlik yapmayan biri nasıl bir yüzle hala konuşuyor. Zaten Fenerbahçe camiası kurtulursa bu zat-ı muhteremden kurban kesecek. Bize kısa süreli başkan diye yayın yapılıyor. Biz kısa süreli başkanlık yaparız ama onurlu başkanlık yaparız."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • asım23 Temmuz 2013 09:02

    işte yönetici. ailesini yönetemiyen külüp yönetiyor

  • Kemal San23 Temmuz 2013 08:54

    Bu adam şikeci Aziz'in defterini dürecek gibi duruyor. Aziz artık son oyunlarını oynuyor. Yazık koskoca Fenerbahçe camiasını dünyaya rezil etti. Aziz ve Yıldırım Demirören gibiler gitmeden Türk futbolu düzelemez.