E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAziz Yıldırım'ın sosyal medyayı sallayan sözü---

Aziz Yıldırım'ın sosyal medyayı sallayan sözü

Aziz Yıldırım'ın sosyal medyayı sallayan sözü
25 Ağustos 2016 - 03:10 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın canlı yayındaki bir sözü ortalığı karıştırdı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, NTV, NTVSpor ve Star ortak yayınında 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili röportajda söylediği bir söz sosyal medyayı salladı.

Yıldırım, 3 Temmuz sürecinin ardından Fenerbahçe taraftarının gösterdiği direnişin 15 Temmuz'da insanları etkilediğini kaydederken; "15 Temmuz'da insanlar sokağa çıktıysa, Fenerbahçeliler'den dolayı çıktılar. Çünkü o direnişi gördüler" diye konuştu.

Yıldırım'ın bu sözünün ardından, özellikle Beşiktaş ve Galatasaray taraftarları yüzlerce paylaşımda bulunurken; o gece kimsenin aklına futbolun gelmediği yönünde mesajlar gönderildi.

TFF'ye dava açacağız... G.Saray'a FETÖ...

 

Trabzonspor'dan Aziz Yıldırım'a jet yanıt

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tenezzül meselesi25 Ağustos 2016 12:12

    kırmızıyı neden bastın be gafil.. çok mu zoruna gitti. artık geleneksel oldu: Yıllardır her mayısta koyuyoruz, acısını taa ağustosta farkediyor.. Galatasaray'ın cevap vermeye bile tenezzül etmemesi aczinden değil; adama bakarız adam mı diye, sonra lafına bakarız laf mı diye!!

  • zevzek25 Ağustos 2016 08:52

    al sana sporun 'Fetö'sü'!! işi gücü milleti birbirine kırdırmak! Arkasına yalama / yalaka/ yardakçı yancı medyayı almış sallıyor da salııyor! Bakalım anlı şanlı borsagündem yorumumu koyabilecek mi? Koyarsa işini yapmış olacak, tersinde holign fenerliliği kanıtlanmış olacak!