E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'ın hayali, borçsuz Fenerbahçe...---

Aziz Yıldırım'ın hayali, borçsuz Fenerbahçe...

Aziz Yıldırım'ın hayali, borçsuz Fenerbahçe...
14 Mart 2015 - 13:25 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım en büyük hayalini açıkladı ve söz verdi.

300 milyon liraya yakın borcu olan Fenerbahçe’nin Başkanı Aziz Yıldırım bir dönem daha başkanlık yapmak istiyor. Mayıs ayında kongrede listesi hazırlayıp güçlü yeni yönetimle ilk hedefi 3 yılda borçları sıfırlamak. Başkan Yıldırım’ın daha önce söylediği gibi her yıl Şampiyonlar Ligi’nde olan bir Fenerbahçe yaratmak ilk önceliği. Görev süresinde Devler Ligi'nde 3 yıl önemli yerlere gelmeyi hedefleyen başkan, 1 milyon üye projesi gelirleri, stat isim hakkı, göğüs reklamı, 4. yıldız takıldığında Fenerium'dan gelecek paralarla hedefe ulaşmayı planlıyor. Ayrıca Fenerbahçe Üniversitesi’yle de hem camiayı birleştirmek hem de yeni bir gelir yaratmayı hedefliyor.

'BU AZİZ YILDIRIM’IN SÖZÜDÜR'
Yöneticilerle yaptığı görüşmede Yıldırım’ın, "3 yıllık sürede her yıl Şampiyonlar Ligi'nde olacağız. Daha önce bu hedefi koydum ama 3 Temmuz engelledi. Eğer bu hedefime ulaşamazsam gözüm açık gider. Ama bu sefer önümüzde hiçbir engel kalmayacak. Devletin üst düzeyiyle görüşmeler yapıp amatör şubelere de yatırımları sponsorlarla yaparsak hedeflediğimiz borçsuz Fenerbahçe'ye dönem sonunda ulaşırız. Ben de mutlu bir şekilde görevimden ayrılırım. Bunu her yerde söyleyin Aziz Yıldırım’ın sözüdür. Göreceksiniz borçsuz Fenerbahçe bırakacağım" dediği öğrenildi. (Habertürk)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ender DOSAN14 Mart 2015 17:13

    Bu haberde bence Arif Ünver Bey devreye girmeli borcunu kapatsa ne olacak kara geçebilecekmi diyelimki kara geçti temettü verebilecekmi?Bunları sorgulamak lazım şu anki piyasa değeri 1 milyar diyelimki 100 lira oldu eder 2.5 milyar borsamızda hersene kar eden hisselerle karşılaştırın kaç tanesi 2.5 milyar değerinde?