E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'ın cezası belli oldu!---

Aziz Yıldırım'ın cezası belli oldu!

Aziz Yıldırım'ın cezası belli oldu!
03 Haziran 2016 - 15:21 borsagundem.com

5 Şubat’ta yaptığı açıklamada “Şikenin kralını Galatasaray yapmıştır” diyen Aziz Yıldırım hakkında 3 ay seyirden men cezası verildi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a tedbiren 3 ay spor müsabakalarını seyirden men cezası verildi.

5 Şubat 2016'da Antalyaspor-Fenerbahçe maçı sonrası yaptığı açıklamada "Şikenin kralını Galatasaray yapmıştır" diyen Yıldırım hakkında 7 Galatasaraylı taraftarın yaptığı şikayet üzerine inceleme başlatan Antalya Cumhuriyet Savcılığı Spor Savcısı Mustafa Şeran, kararını verdi.

Şeran, Yıldırım hakkında, 6222 sayılı Sporda Şiddet Yasası'nın 22. maddesine dayanarak, 3 ay seyirden men cezası verdi. Karar yürürlüğe girdi. Savcı, ayrıca idari para cezası verilmesi için de idari yaptırım bürosuna müzekkere yolladı. Yıldırım, Süper Lig’in ilk iki haftasındaki maçların yanı sıra basketbol takımının Anadolu Efes ile oynayacağı final serisini de izleyemeyecek.

Yıldırım'ın karara itiraz hakkı bulunuyor.

KUPA FİNALİNDE TARTIŞMIŞLARDI

Kararı veren savcı Mustafa Şeran, 26 Mayıs'ta Antalya'da oynanan Galatasaray-Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası finali sırasında protokol tribününde Aziz Yıldırım'ı hakeme ve rakip taraftarlara hakaret ettiği gerekçesiyle uyarmıştı. Yıldırım da , tribünlerin kendisine küfür ettiğini ve buna neden sessiz kaldığını belirterek, Şeran ile bir süre tartışmıştı. Yıldırım hakkında bu tartışma sonrası da inceleme başlatılmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ergn03 Haziran 2016 21:29

    Aziz,git artık yahu...Kimse istemiyor seni...İyice gına geldi millete...Yokmu başka işin gücün senin...

  • adalet olsa 03 Haziran 2016 17:28

    cihan oskay var bir tane ne haltlar yendiğini anlatmış

  • Soruyu bil azize selam söyle 03 Haziran 2016 17:01

    Bir röportajında "Ben bu takım için neler yaptım, ne hakemler satın aldım, ne takımlar, ne kupalar satın aldım. Bana böyle mi yapılacaktı?" diyen kimdir ve hangi takımlıdır ne zaman demiştir ?

  • herkesin bildiği sır 03 Haziran 2016 16:45

    şike yapmadığına dair çoluk çocuğun üzerine yemin et senin kendi adamların itiraf ediyor

  • Hulki03 Haziran 2016 16:44

    Türkiyede şikenin tarihi gelişmini ve fb' nin şampiyonluklarının nasıl alındığını okumak ve şikenin kıralını kimlerin yaptığını anlamak için semih bayülken ismini google dan aramak yeterli