E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım: Daha çok yapacağım---

Aziz Yıldırım: Daha çok yapacağım

Aziz Yıldırım: Daha çok yapacağım
07 Mayıs 2017 - 19:41 borsagundem.com

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, “Geldim, gereğini de yaptım. Bundan sonra daha çok yapacağım, onu da bilsinler” dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi play-off final serisinde Yakın Doğu Üniversitesi ile yapılan maçtan önce çıkan olaylarda rakip kulübün başkanı Işık Eyigüngör'e attığı tokatla ilgili, "Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu buraya gelemezmiş. Geldim, gereğini de yaptım." dedi.

Caferağa Spor Salonu'nda yapılan maçtan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yıldırım, 9 Mayıs Salı günü oynanacak rövanş karşılaşmasına da geleceğini belirterek, "Bunlar, kendilerini bir şey sanıyorlar. Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu buraya gelemezmiş. Geldim, gereğini de yaptım. Bundan sonra daha çok yapacağım, onu da bilsinler. Böyle Fenerbahçe kulüp üyesi olmaz. Beşiktaş'ın 'Asya kartalları' grubuna vermişler parayı, getirtmişler bağırtıyorlar. Fenerbahçe-Beşiktaş düşmanlığını körüklüyorlar. Ne işi var onların burada." diye konuştu.

IŞIK EYİGÜNGÖR: "KARA BİR LEKEDİR, ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM"

Yakın Doğu Üniversitesi Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi play-off final serisinde Fenerbahçe ile yapılan maçtan önce çıkan olaylarda kendisine vuran sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'dan şikayetçi olacağını söyledi.

Sahasında Fenerbahçe'yi 78-70 yenerek seride 1-0 öne geçen Yakın Doğu Üniversitesi'nin kulüp başkanı Eyigüngör, müsabaka öncesi protokol tribününde çıkan kavgayı değerlendirdi.

Eyigüngör, "Maç başlamadan önce Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bana yumruk attı. Bir kulüp başkanının böyle davranması, Türk spor kamuoyunda kara bir lekedir. Buraya korumalarla gelmeleri, ne amaçla geldiklerini gösteriyor. Demek ki baştan böyle bir şey yapacakları belliymiş. Her Türk vatandaşı gibi şikayetçi olacağım." diye konuştu."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet engin07 Mayıs 2017 22:01

    yaptigi insani bir davranis ama cezasi da ayni olcude olmali ki karsi taraf insanliktan cikasin ....

  • KILIÇ07 Mayıs 2017 20:10

    EGERKİ İNSAN OLARAK KENDİNİ ADEDİYORSAN KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİGİN BİR ŞEYİ KARŞIYADA YAPMA İNSANA EL KALDIRMAK ÇOK ACİZ İNSAN İŞİDİR.