E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'dan derbi öncesi 6-0 açıklaması---

Aziz Yıldırım'dan derbi öncesi 6-0 açıklaması

Aziz Yıldırım'dan derbi öncesi 6-0 açıklaması
17 Kasım 2016 - 13:12 borsagundem.com

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray ile Kadıköy'de oynayacakları maçtan önce açıklamalarda bulundu.

17 yıllık bir gelenek olduğunu ifade eden Yıldırım, "Bu gelenek devam edecek, 17 yıldır devam ediyor. Bundan sonra da devam edecek. 18-19-20 devam edecek. Oyuncular ve teknik heyetle beraberdik, herkesin morali yerinde. İyi oynayan kazansın şeklinde bir temennim olmayacak, biz kazanacağız. Centilmence bir maç olsun. Galatasaray taraftarı ilk kez Kadıköy'e gelecek, taraftarımız da tahriklere kapılmasın" dedi.

Galatasaray'a en kötü zamanında 6 attıklarını dile getiren Yıldırım, "Biz en kötü zamanımızda Galatasaray'ı 6-0 yendik, bunlar sorun değil. Önemli olan bizim taraftarımız ile futbolcularımızın buluşması. Bu olduktan sonra hiçbir şey sorun değil. Galatasaray taraftarının gelmesini Kadıköy'e biz istedik, kulüpler birliğine de bu konuda yazı gönderdik. "24 tane diğer oyuncumuz var. Biz en kötü zamanımızda 6 tane attık. Çok önemli şeyler ortaya çıkacak, gelişmeler olacak. Herkes 'Aaaaa' diyecek. Biraz daha bekleyin. İlk etapta 10 çim saha yapacağız! Altyapılar, futbol takımı 5-10 yıl içerisinde buraya gelecek" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YANCI17 Kasım 2016 14:16

    Aziz'in lafını koyuyorsun, bizim cevabI yayınlamayıa gö.zün yemiyor değil mi aslan yürekli (!) editör!!!

  • BAŞKAN HAKLI17 Kasım 2016 13:57

    Biz de yedi aslanla stadınızda yedi tane gömdük.. Ulubatlı Souness kupa sonrası sahanızın ortasına bayrağın sopasını soktu.. Şike yılınızda hem ligde şampiyon olduk, hem playoff finalinde stadınızda bir kez daha şampiyon olduk.. Ama bunları konuşmanın sırası değil.. Şimdi fair play zamanı değil mi Aziz Efendi! Aziz, Mahmut, Murat varken bunlardan ne post ne dost olur!..