E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAziz Yıldırım'dan açıklama geldi: Boşanmıyoruz---

Aziz Yıldırım'dan açıklama geldi: Boşanmıyoruz

Aziz Yıldırım'dan açıklama geldi: Boşanmıyoruz
02 Mayıs 2019 - 15:00 borsagundem.com

Aziz Yıldırım eşi Gonca Çelikkıran ile hakkında çıkan boşanma haberlerini yalanladı. Yıldırım, 'Hakkımızda çıkan bu haberler külliyen yalan. Boşanmıyoruz' dedi.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın (66), sekiz yıl önce evlendiği Gonca Çelikkıran'dan (43) boşanacağı iddia edildi.

2011 yılında Çırağan Sarayı'nda evlenen Aziz Yıldırım ile Gonca Yıldırım Çelikkıran'ın boşanacakları yönünde çıkan haberleri Aziz Yıldırım yalanladı.  Sabah'tan Tuba Kalçık'a konuşan Aziz Yıldırım hakkında çıkan boşanma haberlerinin asılsız olduğunu belirtti.

AZİZ YILDIRIM: BOŞANMIYORUZ

Aziz Yıldırım eşi Gonca Çelikkıran ile hakkında çıkan boşanma haberlerini yalanladı. Tuba Kalçık'a konuşan Yıldırım, 'Hakkımızda çıkan bu haberler külliyen yalan. Boşanmıyoruz' dedi.

Aziz Yıldırım eşi Gonca Çelikkıran’dan boşanıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mzd02 Mayıs 2019 19:37

    bana ne yahu bilgi ve görgümüze hitap etseniz

  • Volkan02 Mayıs 2019 15:29

    Ünlü olmanın bedeli özel hayat gündem oluyor, sürekli gözetleniyorlar. Öte yandan sade vatandaşlığın da kendi avantajları var, kıymetini bilmek lazım. Esas olarak başarılı insanların özel haya haberleri filitrelennmeli, Aziz Yıldırım kendisi sürekli gündem yarattığı ve kitlesel bir alanda konumlandığı için, konuşulması normal, Spor, müzik, magazin vb alanına girenler bunu kabul etmiş sayılır.