E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'dan 210 milyon euroluk dava---

Aziz Yıldırım'dan 210 milyon euroluk dava

Aziz Yıldırım'dan 210 milyon euroluk dava
05 Ekim 2015 - 21:32 borsagundem.com

Aziz Yıldırım ve yöneticilere beraat kararı çıkması durumunda toplam 210 milyon Euro'luk rekor tazminat davası açacağı iddia edildi

Fenerbahçe yönetiminin, Şike Davası'nda başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilere beraat kararı çıkması durumunda UEFA ve Türkiye Futbol Federasyonu aleyhine toplam 210 milyon Euro'luk rekor tazminat davası açacağı iddia edildi.

Savcı beraat istedi
Şike Davası'nın son duruşmasında İstanbul Cumhuriyet Savcısı Abdullah Mirza Coşkun'un Aziz Yıldırım ve 6 kişinin beraatini istemesinin ardından gözler Fenerbahçe cephesine çevrildi.

Tazminat gündemde
Sarı lacivertli kulübün, dava sonunda beraat kararı çıkması durumunda tazminat davası açabileceği kaydedilirken, Hollanda basınından flaş bir iddia geldi.
Hollanda'da yayın yapan 'voetbalzone' sitesi, Fenerbahçe'nin UEFA ve Türkiye Futbol Federasyonu'na toplam 210 milyon Euro'luk bir dava açmaya hazırlandığını yazdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fenasi06 Ekim 2015 08:48

    yok ya!!! Daha önceki kararlar, Yargıtay onamaları, cas'lar, mas'lar neden geçersiz oluyor da bu tartışmakı beraat (!) geçersiz oluyor! UEFA'nın tavrı çok net: "Ufacık bir kuşku bile kelle götürür, diyor.. Hem tartışmalı karar değil vicdan mahkumiyeti önemli! Yürrrü anca gidersin!

  • metin05 Ekim 2015 22:57

    aziz sana yüz milyar dolar dava yakisir

  • aziz05 Ekim 2015 22:02

    aziz kendisini kurtardı siyaseti ve medyayı arkasına alarak kulüp adamın umurunda değil bence, herkez biliyor ülkemizdeki yargı düzenini, sportif başka bu başka adamların tazminat ödemeyeceğini aziz de biliyor amaç gündem oluşturmak