E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'a kötü haber---

Aziz Yıldırım'a kötü haber

Aziz Yıldırım'a kötü haber
10 Nisan 2014 - 16:07 borsagundem.com

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı şike davası dosyasını infazın gerçekleşmesi için dün İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına gönderdi

Şike dosyası infaz için İstanbul'a gönderildi. İnfaz savcılığı dosya eline ulaştıktan sonra aralarında Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu hapis cezası alan sanıkları cezaevine koyacak.

Haberi, Akşam gazetesi haber müdürü Özkan Tamirak twitter'dan duyurdu.


RECEP ÖZCAN: BU KİŞİ HAKETTİĞİ CEZAYI ALMIŞTIR

Geçtiğimiz günlerde Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu'yla ilgili valiliklere dilekçeler veren Fenerbahçe Kulübü Kongre Üyesi Recep Özcan, şike davasındaki flaş gelişmenin ardından Şampiy10.com'a açıklamalarda bulundu. Recep Özcan şöyle konuştu:

"Herkes yargı kararlarına uymak ve saygı duymak zorundadır. Fenerbahçe'yi dört harften oluşan kelimeye bulaştıran kişi, Fenerbahçe tarihinde anılmamak üzere hakettiği cezayı almıştır. Bu Türkiye'deki tüm profesyonel ve amatör spor kulüplerinin başkan ve yöneticilerine ders olmalıdır. Kimse yasalarca kurulmuş mahkemelerden güçlü değildir. Fenerbahçe de bundan böyle bir şahsın yaptığı hak hırsızlığını korumak için "Adalete Fener Yak" sloganını kullanamayacaktır. Aslında "Adalete Fener Yak" sloganını kullananlar, bir adamın Neron gibi Fenerbahçe'yi yaktığını görmeyenlerdir. Gelecekte yönetimler Fenerbahçe'nin 107 yıllık tarihini karartan ve önümüzdeki sonsuz geleceğini satan bu tip insanlara asla taviz vermeyecektir. Bunlardan da hesap soracaktır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet10 Nisan 2014 18:13

    senin fb lılıgın sorgulanmalı gs zalalata 8 atıp sampiıyonlugunu unutmuşun diger maclar cabası bu yasayı ısteyen ve cıkartan azız baskanın sike yaptıgına ınanmıyorum 2 sezon ıkıncı bıtırdık ozaman neden yapmadı bay recep