E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'a derbi öncesi şok ceza!---

Aziz Yıldırım'a derbi öncesi şok ceza!

Aziz Yıldırım'a derbi öncesi şok ceza!
03 Mart 2015 - 17:28 borsagundem.com

​PFDK, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a 60 gün hak mahrumiyeti ve 40 bin TL para cezası verdi


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a 60 gün hak mahrumiyeti ve 40 bin lira para cezası verdi. Yıldırım, 26 Şubat'ta Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı basın açıklamasında, Akhisar Belediyespor maçının hakemi Özgür Yankaya için, "Bir daha stadımıza gelemez, gelse de çıkamaz" ifadesini kullanmıştı.
      
TFF'den yapılan açıklamaya göre Aziz Yıldırım, sportmenliğe aykırı açıklamalarından dolayı iki aylık bir cezayla karşı karşıya kaldı.

GALATASARAY DERBİSİNDE YOK
Yıldırım, sarı-lacivertli takımın 8 Mart Pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Galatasaray ile yapacağı derbi maçı statta izleyemeyecek.
      
Bu arada Spor Toto 2. Lig temsilcisi Pendikspor'un kaleci antrenörü Veysel Beşik, 12 maç ve 7 bin 200 lira ile cezalandırıldı.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet03 Mart 2015 18:41

    futbol federasyonu bu cezalarıkesmese maaşödüyemez herhalde şimdi bütün başkanlar futbolcular ve seyirciler ortakbi deklare hazırlasa kımse hata yapmasa acab kıme ceze kesecekler kapanır federasyon bence ama onlarda bılıyorlarkı turkiye buna müsait herseye para cezası gel keyfım gel hakemler macı kafalarına gore yonetcek bır takımın sampiyonlugunu etkilicek kimse konoşmucak iş te bu

  • ergn03 Mart 2015 17:59

    Konuşmalarına göre ceza çok az.

  • Günaydın03 Mart 2015 17:38

    PFDK ve federasyon bugüne kadar uyumasaydı bu beyfendi böyle konuşamazdı