E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım yeniden başkanlığa aday---

Aziz Yıldırım yeniden başkanlığa aday

Aziz Yıldırım yeniden başkanlığa aday
28 Ekim 2013 - 14:56 borsagundem.com

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün 2-3 Kasım tarihlerinde yapılacak seçimli olağanüstü genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu açıkladı

Aziz Yıldırım adaylığını açıkladı. Fenerbahçe resmi internet sitesinde yapılan duyuru şu şekilde;
Aziz Yıldırım, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında "Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 2-3 Kasım 2013 tarihinde yapacağı Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'nda Başkanlığa adayım. Genel Kurul Üyelerimize hitaben Fenerbahçe'nin geleceğine dair düşünce ve hedeflerimize ilişkin yapacağım toplantı, 1 Kasım 2013 Cuma günü saat 14:00'te Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleşecektir." ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • briffa28 Ekim 2013 21:57

    Sayın Yıldırım sana destek olmak için hayatımdaki ilk ve son biber gazını temmuz ilk yürüyüşünde uzunçayır mevkiinde yedim (1000 lot fb hissesi ile yakalanmama rağmen),şu an bu hisseden elimde yok ancak sayın başkan yatırımcılarına verdiğin zararın ahı bu dünyada değil öbür dünyada da çıkmaz,düş artık bu kulübün yakasından...

  • TEK EMEĞİM FB çem.28 Ekim 2013 21:22

    KENDİNİ bilmez senin yüzünden koskoca KULÜP yakında bir alt lige düşürülecek bakalım ozaman ne yapacaksın geceleri bile uyuyamıyacaksın çünkü sana yaşamayı bile haram edecekler.ama enbüyük sahtekarlık FB çe taraftarlarında maçlarda bütün türbünler AZİZ YILDIRIM istifa seni istemiyoruz diye bağırsalar bakalım adaylığını koya bilecekmi yada ona destek verenler peşinde olacaklarmı.diyorumya kabahatin büyüğü FB çe taraftarlarında.

  • Hidayet Çelik28 Ekim 2013 19:25

    Sayın Başkan, Şimdiye kadar yaptığın hizmetlere teşekkür ederiz. Ama artık çekilme zamanın çoktan geldi. Bundan sonra taraftar seni gönülden istemiyor. Değişiklik ve taze kana ihtiyaç var. Artık büyük Fenerbahçe'ye zarar veriyorsun.Takımı seviyorsan ne olur ayrıl artık...!!!!

  • onur28 Ekim 2013 16:24

    vay hacı hırslısın tıpki tayyip erdoğan gibi acaba tüm gürcüler böyle hırlı mıdır?