E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım yeniden aday---

Aziz Yıldırım yeniden aday

Aziz Yıldırım yeniden aday
30 Mart 2018 - 11:15 borsagundem.com

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında başkan adaylığını resmen açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Çırağan Sarayı'nda kongre üyelerinin de katılımıyla düzenlenen organizasyonda açıklamalarda bulundu.

"3 Temmuz"a vurgu yapılarak hazırlanan videodan sonra alkışlar eşliğinde kürsüye çıkan başkan Yıldırım, "Tarihe yeni bir not düşmek üzere toplandık." ifadesini kullandı.

Aziz Yıldırım konuşmasına başlarken yanındaki büyük ekranda başta 2010-2011 şampiyonluğu olmak üzere kendi döneminde elde edilen başarıların fotoğrafları yer aldı.

Başkanlığı döneminde yapılan faaliyetler ve tesisler ile 3 Temmuz süreci ve sonrasında yaşananlardan bahseden Yıldırım, "20 yıl önceki heyecanımdan daha fazla heyecanlıyım. Fenerbahçe için olması gerektiğine inandığım şey, şu anda yeniden birliktelik için ruhumuz bir olsun diyerek onurla ve gururla Fenerbahçe başkanlığına adaylığımı ilan ediyorum." diye konuştu.

Sözlerinde şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen Yıldırım, projelerini önümüzdeki günlerde açıklayacağını dile getirerek kısa süren konuşmasını tamamladı.

Fenerbahçe'de başkanlık yarışı kızıştı

 

Aziz Yıldırım bunları neden mi anlattı? Çünkü Aziz Yıldırım'ın hayatı Fenerbahçe'dir. Birliktelik için, ruhumuz bir olsun diyerek onurla ve gururla adaylığımı ilan ediyorum. Unutmayın aslolan Fenerbahçe'dir. Teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • muhsin 30 Mart 2018 13:59

    Bu seçimde havanı alacaksın.

  • Oğuz Beşiktaş30 Mart 2018 11:25

    İnsallah Aziz kazanır ve Beşiktaş için en hayırlısı olur bu adam zaten başarılı biri değil inşallah kazanır da Fener daha kötü günleri görür yaşasın Aziz başkan Aziz başkan Fener perişan

  • Ömer Galatasaraylı30 Mart 2018 11:22

    Fenerbahçe'nin başına gelmiş gelebilecek en güzel şey iyi ki varsın Aziz Yıldırım hep Fenerbahçe'de kal da biz başarılı olalım senin başarısızlığın harika en büyük Galatasaray Yaşasın Aziz Yıldırım ve Aykut

  • taraftar30 Mart 2018 11:20

    Seni istemiyoruz artık,boşuna yorulma.