E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım ünlü borsacının eşinden şikayetçi!---

Aziz Yıldırım ünlü borsacının eşinden şikayetçi!

Aziz Yıldırım ünlü borsacının eşinden şikayetçi!
25 Ağustos 2016 - 11:53 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, Avrupa kupası krizini anlatırken o dönem TFF’de görev yapan bazı isimleri hedef aldı. Biri de ünlü borsacının eşi çıktı.

BORSAGUNDEM.COM

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın NTV’de canlı yayında yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Yıldırım'ın, Fenerbahçe-TFF-UEFA krizine yönelik soruları yanıtlarken, “Şikayetçiyim” dediği kişiler arasında ünlü bir borsacının eşinin ismin de yer alması dikkat çekti.

Fenerbahçe yöneticisi Şekip Mosturoğlu’nun da katıldığı programda önemli iddialarda bulunan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’nin Avrupa’ya gönderilmediği günlerde yaşananlar konuşulurken, Türk Futbol Federasyonu’nu (TFF) sert şekilde eleştirdi. Yıldırım, “1998'den bu yana Fenerbahçe'nin başına ne gelmiş, araştırmalı. Fenerbahçe üzerine oyunlar oynanmıştır. Bunlar TFF'de tezgahlanıyordu” diyerek TFF’ye dava açacaklarını söyledi.
Yıldırım, Fenerbahçe'nin TFF'den haklarını almak için çalışma yapacaklarını belirterek şunları söyledi: “O sezon Şampiyonlar Ligi'ne bizi TFF yollamamıştı. Fenerbahçe'nin Avrupa'ya gönderilmemesinin nedeni TFF'dir. TFF'den maddi kayıplarımızı isteyeceğiz. Bunları alamazsak mahkemeler başlıyor. 2. sene UEFA göndermedi. UEFA ile ilgili mahkemelere de başlıyoruz. 40-50 milyon için değil, büyük davalar açacağız.”  

"LÜTFİ ARIBOĞAN'DAN, EBRU KÖKSAL'DAN ŞİKAYETÇİYİZ"

Yıldırım konuşmasında, “Hapisteyken başkanlığı bırakmamı isteyen siyasiler oldu. İnsanların göründükleri gibi olmadığını gördüm. Lütfi Arıboğan'dan, Ebru Köksal'dan şikayetçiyiz. TFF'deki görevlerini bitirip Galatasaray'a geçtiler, şikayetçiyim. Bence Trabzon'daki kurşunlama olayını yapanlar biliniyor, ama açıklanamıyor" dedi.

“ARIBOĞAN G.SARAY’A CEO OLDU, EBRU HANIM DA G.SARAY’DA İŞ BULDU”

Şekip Mosturoğlu da konuyla ilgili olarak şunları söyledi:  “Hem Federasyon hem UEFA boyutu bu işin en önemli parçalarından birisi. Ben bir hukukçu olarak şunu gördüm mesela Lütfü Arıboğan mahkemede şahit olarak dinlenecekti, gelmedi. İfadesi hakimin odasında alındı. Hatta ifade alınma döneminde yanlış hatırlamıyorsam Ali Rıza Dizdar Bey ya onunla ilgili ya İlhan Helvacı da aynı şekilde gelmedi duruşmaya, ifade alınırken hakimin odasının önünde hazırdı. Türkiye'de özel yetkili mahkemede ifadesi alınacak hangi kişi hakim odasında ifade vermiştir? Bu fezlekenin gönderilmesindeki acelenin sebebi nedir? Polis fezlekesi UEFA’ya gönderilen. O gün Federasyon'un hukuk kurulunda 10 tane avukat vardı. Bunlardan 8 tanesi istifa ederek Galatasaray kulübünde çalışmaya başladılar.

Başkan Vekili sayın Lütfü Arıboğan’dı o da Galatasaray Kulübü’nde CEO oldu. Ebru Hanım vardı o da Galatasaray’da iş buldu. Belki de basit bir tesadüftür. Ama en azından biri kamuoyunda bunu aydınlatmalı.”

ATTİLA KÖKSAL'IN EŞİ

Aziz Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu’nun eleştiri oklarına hedef olan Ebru Köksal, borsa dünyasının yakından tanıdığı, eski Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşları Birliği Başkanı Attila Köksal’ın eşi.

Galatasaray'dan Aziz Yıldırım'a bomba yanıt!

 

TFF'ye dava açacağız... G.Saray'a FETÖ...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emre Bölözoğlu26 Ağustos 2016 11:09

    Aziz resmen tribüne oynuyor. Herkesin gözünün içine baka bak şike yapan adam kendini çamurdan çıkarmaya çalışıyor. En büyük Fenerli olarak Ferit Şahenk'in kanallarına çıkarak kendini aklıyor. Dün TRT sporda bir çalışanın canlı yayında küfür etmesi bu ülke vatandaşlarının patlamasdıdır. BJK kura çekimini yarıda kesip özür emrini kimden altın TRT

  • mahir ıslak26 Ağustos 2016 10:17

    Attila Köksal’ hep dumen yaptınn ahhhhhh atilllaaaaaa

  • MANİPÜLASYON25 Ağustos 2016 13:11

    AZİZ RESMEN BORSAYA OYNUYOR.. ÇÜNKÜ 6 AY ÖNCE NİTELİKLİ HİSSE ADINA 41.75'TEN KAKALADIĞI HİSSELERİN İTFA ZAMANI GELDİ. HİSSE YÜKSELMESE PRESTİJ MAFİŞ, FARKI ÖDEYEMEYİNCE DE HOOP GÜÜM! ÇENESİNE VURMASOI BUNDAN. NİTEKİM KAĞIT DA 7 PRİM YAPTI. KEK ÇOK NASILSA!

  • HASAN TOSUN25 Ağustos 2016 12:37

    fenere komplo kuran hakim savcı polis fetoculardan paranı alabilirsin