E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım, Samandıra'ya geldi---

Aziz Yıldırım, Samandıra'ya geldi

Aziz Yıldırım, Samandıra'ya geldi
22 Şubat 2016 - 16:08 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş maçı öncesinde tesislere gidip antrenmanı izledi, futbolcularla yemek yedi.

Fenerbahçe'de şampiyonluk yarışının daha da kızışacağı kritik haftalarda öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Hafta sonunda Bursaspor deplasmanında alınan 0-0'lık beraberlikle önemli bir avantaj yitiren Sarı-Lacivertli ekipte, Beşiktaş derbisi öncesi Başkan Aziz Yıldırım duruma el attı.

Fener'in patronu, yönetim kurulundaki arkadaşlarını da yanına alarak takımın idman yaptığı Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne gitti. Antrenmanı ekibiyle birlikte izleyen Yıldırım, daha sonra teknik direktör Vitor Pereira ile bir araya geldi.

'Van Persie ile görüştü'

Portekizli teknik adamdan takımın genel durumuyla ilgili bilgi alan Yıldırım, Hollandalı yıldız Robin van Persie ile de görüştü. Aziz Yıldırım teknik direktör Pereira ile sorunlar yaşayan ünlü yıldızla görüşüp, moral verdikten sonra diğer oyuncularla da uzun uzun sohbet etti.

'Beşiktaş'ı yeneceğiz'

Antrenmanın bitmesinin ardından Aziz Yıldırım ve yöneticiler Samandıra'daki mesailerine devam etti. Başkan, tüm teknik ekip ve futbolcularla birlikte öğle yemeği yiyerek kısa bir konuşma yaptı.

Birlik-beraberlik mesajları veren Aziz Yıldırım, futbolculara, "Hafta sonunda taraftarımız önünde Beşiktaş'ı yeneceğinize eminim. Size inanıyoruz" diye seslendi.​

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)