E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım Samandıra'dan elini çekecek---

Aziz Yıldırım Samandıra'dan elini çekecek

Aziz Yıldırım Samandıra'dan elini çekecek
23 Mayıs 2015 - 05:59 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yeni sezon için karar aldı: Futbolu sadece yeni hoca ile sportif direktör yönetecek

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, gelecek sezon takımı büyük olasılıkla Alman bir teknik adama emanet edecek. Bu isimlerin başında Jurgen Klinsmann geliyor. Yine transfer dahil futbolun tüm sorunları ile ilgilenecek üst düzey bir yönetici de işbaşında olacak, tamamen profesyonel bir yapı kurulacak.
 
Senad Ok'un Milliyet'teki haberine göre Fenerbahçe Yönetimi yeni sezona büyük yeniliklerle girmeye hazırlanıyor. Son dönemlerde futbol takımında yaşanan olumsuzluklar, kötü saha sonuçları ve Samandıra’daki huzursuzluk ortamı üzerine düğmeye basan Başkan Aziz Yıldırım yeniden profesyonel bir yapı kurmak için düğmeye bastı.

Artık Samandıra’dan elini çekerek sadece kulüp işleri ile uğraşmak isteyen Yıldırım futbol takımını yeni hoca ile sportif direktöre emanet edecek. F.Bahçe Başkanı’nın kesinlikle bir Alman antrenör üzerinde durduğu ve 3-4 önemli isimle temas halinde olduğu öğrenildi. Listenin başında ise ABD Milli Takımı’nın çalıştırıcı Jurgen Klinsmann bulunuyor.

Seçim sonrası

Daha önce Aykut Kocaman ile denenen ancak yeterli verim alınamadığı için yarım kalan ‘Sportif Direktör’ projesi de yeniden hayata geçirilecek.

Transferlerden, futbol takımının bütün sorunlarına kadar her şeyi yeni hoca ile uyumla çalışacak sportif direktör yönetecek. Yönetim takımla ilgili tüm bilgileri bu isimden öğrenecek.

Bursaspor maçı sonrası tribünlerin büyük tepkisi ile karşılaşan ve son dönemlerde yaptığı hoca tercihleri nedeniyle ağır eleştiriler alan Başkan Aziz Yıldırım’ın artık riske girmek istemediği ve kendini ispat etmiş, kanıtlamış, kariyerli bir teknik adamla çalışmayı kafasına koyduğu belirtildi.

Fenerbahçe’nin ay sonu yapılacak genel kurulundan sonra hocanın resmen açıklanacağı öğrenildi.

Teknik Direktör İsmail Kartal seçimi nedeniyle bu sezon ağır eleştiriler alan Başkan Aziz Yıldırım takımı kariyerli bir isme emanet etmek için kolları sıvadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)