E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım moral verdi---

Aziz Yıldırım moral verdi

Aziz Yıldırım moral verdi
25 Şubat 2015 - 07:11 borsagundem.com

Aziz Yıldırım ve yöneticilerin, soyunma odasında futbolculara moral verdiği öğrenildi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yenilgiye rağmen yapıcı bir tavır sergilerken, oynanan futbolu, arzuyu ve motivasyonu gördüklerini, bunun karşılığının alınacağını belirtti, “Rakiplerimizle içeride oynayacağız. Bu ligde çok puan kayıpları olur. Panik yapmayın, böyle oynamaya devam edin. Kaybedilmiş bir şey yok” dedi.

Fenerbahçe’de Akhisar Belediyespor mağlubiyetinin ardından büyük bir şok yaşandı. Kadıköy’de aylar sonra bir maçı tribünden izleyen Başkan Aziz Yıldırım kaçan goller karşısında kahroldu.

Takımın aldığı beklenmedik sonuçtan dolayı bir hayli üzgün olan Yıldırım, yönetim kurulu arkadaşları ile birlikte hemen soyunma odasının yolunu tuttu.

Burada futbolcuları ve teknik heyeti teselli eden Başkan Yıldırım ve yöneticiler şampiyonluk yolunda köprünün altından daha çok suların geçeceğini, kendileri gibi rakiplerinin de kayıplar yaşayabileceğini ifade ederek morallerin bozulmamasını istediler.

Yıldırım ve yöneticiler teknik heyete ve oyuncularına yapıcı bir tavır sergilerken oynanan futbolu, arzuyu ve motivasyonu gördüklerini, mutlaka bunun karşılığının alınacağını belirttiler.

F.Bahçe Başkanı, ligin uzun bir maraton olduğuna dikkat çekti, “Şampiyonluktaki rakiplerimizle içeride oynayacağız. Bu ligde çok puan kayıpları olur. Panik yapmayın, böyle oynamaya devam edin. Kaybedilmiş bir şey yok. Bu yenilgiyi telafi etmek için önünüze çok fırsat çıkacak” ifadelerini kullandı.

Fikir alışverişi

Yıldırım, oyuncularına tam destek verdikten sonra, Teknik Direktör İsmail Kartal’ın odasına geçerek burada değerlendirmelerde bulundu. İkilinin takımın performansını masaya yatırdığı, yenilginin nedenleri üzerinde fikir-alışverişi yaptıkları öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)