E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım görevini bırakıyor mu?---

Aziz Yıldırım görevini bırakıyor mu?

Aziz Yıldırım görevini bırakıyor mu?
23 Ekim 2015 - 16:05 borsagundem.com

Fenerbahçe, tarihinin en önemli Yüksek Divan Kurulu toplantılarından birini yarın yapacak

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Ekim ayı olağan toplantısı yarın saat 10.30'da Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılacak.

Şike davası ile ilgili "Aklanınca görevi bırakacağım" diyen Aziz Yıldırım'ın bu konuyla ilgili kararını Yüksek Divan Kurulu üyelerine açıklaması bekleniyor. 

Ayrıca, yapılan haberlerle ilgili basın mensuplarına yönelik ifadelerine devam edeceği öğrenilen Yıldırım'ın "akredite" tedbirlerine de değinmesi bekleniyor.

Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, 24 Ekim'de yapılacak toplantıda Yıldırım'ın son kararını üyelerin karşısında açıklayabileceğini belirtmişti. Sarı-Lacivertli camianın büyük bir çoğunluğu gibi Vefa Küçük'ün de Aziz Yıldırım'ın devam etmesi yönünde görüşe sahip olduğu biliniyor. Vefa Küçük, "Aziz Yıldırım'a onursal başkanlık teklif edilecek" iddialarını da açıklık getirerek, "Fenerbahçe'de böyle bir makam yoktur. Bizim sadece bir tane başkanımız olur" demişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)