E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım emir verdi! Bulun onları---

Aziz Yıldırım emir verdi! Bulun onları

Aziz Yıldırım emir verdi! Bulun onları
09 Şubat 2015 - 10:03 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı, bir grup GFB üyesinin derbide yönetim aleyhine yaptığı tezahüratlar sonrası çileden çıktı

Aziz Yıldırım, maçın ardından kurmaylarını arayarak “O adamları bulup, kombinelerini iptal edin” talimatını verdi.

Fenerbahçe’nin evinde  Trabzonspor’la 0-0 berabere kaldığı derbi maçın son dakikalarında tribünlerde çarpıcı bir gerginlik yaşanmıştı. Genç Fenerbahçeliler (GFB) üyesi bir grup ‘okul açık’ tribününde  Sarı-Lacivertli yönetim ve Başkan  Aziz Yıldırım aleyhine tezahüratlarda bulunmuştu.

Yaklaşık 50 kişilik gruba diğer grubun karşılık vermesiyle çıkan gerginlik çevik kuvvetin müdahalesi sonrası son bulmuştu. İşte karşılıklı küfürleşmelerin de yaşandığı bu olay Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı deyim yerindeyse çileden çıkardı.

GÖRÜNTÜLER İNCELENİYOR

Cezalı olduğu için maçı stattan izleyemeyen Yıldırım’ın 90 dakikanın ardından kurmaylarını arayarak söz konusu gruptaki şahısların tek tek tespit edilmesi ve kombinelerinin iptal edilmesi talimatı verdi. Bunun üzerine harekete geçirilen stat yetkililerinin güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldığı belirtildi.

Fenerbahçe yönetimi ile GFB arasındaki sürtüşme geçen sezonki şampiyonluk kutlamalarında Yıldırım’ın bu grubu hedef alan sert sözleriyle zirve yapmıştı. Bununla da kalmayan Yıldırım birçok GFB üyesinin kombinesini iptal etmiş ve grubun yer aldığı okul açık tribününe bilet satışı uygulamasını rafa kaldırmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • temiz futbol isteyen09 Şubat 2015 17:21

    eğer en önce senin başkanın aziz yıldırım çekmeli ki elini spordan temizlendi diyelim sonrada tff yönetimi.

  • temiz futbol09 Şubat 2015 10:15

    demirören, yıldırım, Ts başkanı, bazı futboldan anlamayan yorumcular gitmedikçe ve siyaset futboldan elini çekmedikçe Türk futbolu değişmez aksine geriye gider